€27
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
This campsite can only be booked by telephone. 093424231
This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Washing machines
3.5 / 5 (11 votes )

Camping Provinciaal Domein Puyenbroeck

Puyenbrug 1 A
9185, Wachtebeke
Belgium

Camping Provinciaal Domein Puyenbroeck is a campsite in Wachtebeke, Belgium, located in the Flanders region. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Restaurant
Wheelchair access

Qualifications
Pitches with shade

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

bianca
Dutch
Prachtige ligging , weinig schaduw en wanneer men minder dan 7d verblijft moet men nog 6 euro pp betalen om toegang tot het zwembad te krijgen, met een kampeerplaats in de volle zon en buitentemperatuur vzn 35gr en meer is water in de vorm van een zwembad , waterloop meer dan welkom Reservatie zou inclusief zwembad kunnen zijn gezien de duurdere prijzrn in juli en augustus
3 months ago

Nele
Dutch
Wij komen elk jaar met de kleinkinderen. De camping en het geheel domein is ideaal voor kinderen. Alleen jammer dat mijn hond niet op de camping mag.
1 year ago

Peter Snels
Dutch
Op de camping zelf is niets, nog geen wc papier, veel konijnen, zeker geen aanrader, veel mensen die naar het zwembad og smortterrein gaan komen over de camping, wat niet echt een veilig gevoel geeft
1 year ago

Pascal Thienpont
Dutch
SUPER genoten, zeer vriendelijk personeel zowel receptie als alle ander aanwezige mensen die daar werken, sanitair is zeer netjes onderhouden alsook het domein. Onze zoon van 9 jaar heeft er de tijd van zijn leven beleefd!!! Daar doe je het toch voor.
1 year ago

Onbekend
Dutch
De mensen die daar werken komen heel ongeïntresseerd over (duidelijk te merken dat het hun camping niet is, zowel telefonisch als op de site zelf). Na 3 maal er te verblijven, door prachtige ligging, zal het dit keer waarschijnlijk de laatste keer zijn. Ze gaan in de toekomst de camping vernieuwen maar met zo een onbeleefde mensen aan de telefoon zal het vakantiegevoel toch al een serieuze deuk gekregen hebben.
2 years ago

jan thys
Dutch
prachtig domein prachtige accomidaties super onderhouden en zeer vriendelijk personeel
2 years ago

Jan Turf
Dutch
Een camping op een provinciaal domein zou zo veel meer kunnen zijn. Ruime plaatsen, dat wel , maar eerder parkeer- dan kampeerplaatsen. Geen terrasje aan de camping, geen winkeltje, je moet dus voor alles naar het dorp, 3 km verder. Zonder fiets redt je het hier niet. De lange kaarsrechte rijlanen in de camping zetten ook niet aan tot respect voor de 10 km/u grens. De bar/restaurant op het domein zelf is ook een absolute miskleun. Jammer, want deze locatie heeft veel meer potentieel. Sanitair wel pico bello.
2 years ago

Bjsastrodihardjo
Dutch
prima voor de prijs die je betaalt
2 years ago

Elleke
Dutch
Ons allereeste kampeerweekend ooit is ons super bevallen! Wij mochten kamperen net voor de speeltuin (met zicht naar de speeltuin) en aan de sanitaire blok! We konden de kindjes perfect in de gaten houden en zij konden alleen ook naar toilet! De sanitaire blok is echt super proper!!! Mensen aan het onthaal heel erg behulpzaam en vriendelijk! Wel jammer dat er geen klein winkeltje aanwezig is op de camping! Dat en de vele dode konijntjes die we in het park tegenkwamen waren de enige minpunten! We waren zodanig tevreden dat we toen we thuis kwamen een weekje in juli geboekt hebben! speeltuin voor de kinderen is misschien wel wat beperkt, maar onze kindjes hadden er de tijd van hun leven! Volgende keer neem ik wel wat speelgoed mee voor in de zandbak!
2 years ago

Bianca
Dutch
neem genoeg spelletes , boeken mee om je bezig te houden
2 years ago

Luc Buffel
Dutch
Vriendelijk ontvangst. Heel mooi sanitair en goed onderhouden. Ruime plaatsen.
2 years ago