€27
Por noche
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 01 January hasta 31 December
Este camping aún no está validado por Spottocamp ¿Eres el propietario? Contactanos con el botón de abajo.

Yo soy el dueño
Lavadoras
4 / 5 (10 votos )

Camping Provinciaal Domein Puyenbroeck

Puyenbrug 1 A
9185, Wachtebeke
Bélgica

Camping Provinciaal Domein Puyenbroeck es un sitio de campo Wachtebeke, Bélgica, situado en la región de Flandes. Usted puede encontrar varias actividades recreativas en el camping. Hay un patio de recreo.

Para lavar la ropa que hay lavadoras disponibles.

Lugar características

Acomodación

Instalación de Servicios
Restaurante
Acceso a silla de ruedas

Calificaciones
Lugar con sombra

Recreación
Patio de recreo

Sanitario
Lavadoras


Haga clic aquí si la información sobre este camping no es correcto o está incompleto

Fotos

Críticas

Nele
Neerlandés
Wij komen elk jaar met de kleinkinderen. De camping en het geheel domein is ideaal voor kinderen. Alleen jammer dat mijn hond niet op de camping mag.
8 meses ace

Peter Snels
Neerlandés
Op de camping zelf is niets, nog geen wc papier, veel konijnen, zeker geen aanrader, veel mensen die naar het zwembad og smortterrein gaan komen over de camping, wat niet echt een veilig gevoel geeft
9 meses ace

Pascal Thienpont
Neerlandés
SUPER genoten, zeer vriendelijk personeel zowel receptie als alle ander aanwezige mensen die daar werken, sanitair is zeer netjes onderhouden alsook het domein. Onze zoon van 9 jaar heeft er de tijd van zijn leven beleefd!!! Daar doe je het toch voor.
1 año ace

Onbekend
Neerlandés
De mensen die daar werken komen heel ongeïntresseerd over (duidelijk te merken dat het hun camping niet is, zowel telefonisch als op de site zelf). Na 3 maal er te verblijven, door prachtige ligging, zal het dit keer waarschijnlijk de laatste keer zijn. Ze gaan in de toekomst de camping vernieuwen maar met zo een onbeleefde mensen aan de telefoon zal het vakantiegevoel toch al een serieuze deuk gekregen hebben.
1 año ace

jan thys
Neerlandés
prachtig domein prachtige accomidaties super onderhouden en zeer vriendelijk personeel
1 año ace

Jan Turf
Neerlandés
Een camping op een provinciaal domein zou zo veel meer kunnen zijn. Ruime plaatsen, dat wel , maar eerder parkeer- dan kampeerplaatsen. Geen terrasje aan de camping, geen winkeltje, je moet dus voor alles naar het dorp, 3 km verder. Zonder fiets redt je het hier niet. De lange kaarsrechte rijlanen in de camping zetten ook niet aan tot respect voor de 10 km/u grens. De bar/restaurant op het domein zelf is ook een absolute miskleun. Jammer, want deze locatie heeft veel meer potentieel. Sanitair wel pico bello.
1 año ace

Bjsastrodihardjo
Neerlandés
prima voor de prijs die je betaalt
1 año ace

Elleke
Neerlandés
Ons allereeste kampeerweekend ooit is ons super bevallen! Wij mochten kamperen net voor de speeltuin (met zicht naar de speeltuin) en aan de sanitaire blok! We konden de kindjes perfect in de gaten houden en zij konden alleen ook naar toilet! De sanitaire blok is echt super proper!!! Mensen aan het onthaal heel erg behulpzaam en vriendelijk! Wel jammer dat er geen klein winkeltje aanwezig is op de camping! Dat en de vele dode konijntjes die we in het park tegenkwamen waren de enige minpunten! We waren zodanig tevreden dat we toen we thuis kwamen een weekje in juli geboekt hebben! speeltuin voor de kinderen is misschien wel wat beperkt, maar onze kindjes hadden er de tijd van hun leven! Volgende keer neem ik wel wat speelgoed mee voor in de zandbak!
1 año ace

Bianca
Neerlandés
neem genoeg spelletes , boeken mee om je bezig te houden
1 año ace

Luc Buffel
Neerlandés
Vriendelijk ontvangst. Heel mooi sanitair en goed onderhouden. Ruime plaatsen.
1 año ace