€27
per notte
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Questo campeggio può essere prenotato solo per telefono. 093424231
Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Lavatrici
3.5 / 5 (11 voti )

Camping Provinciaal Domein Puyenbroeck

Puyenbrug 1 A
9185, Wachtebeke
Belgio

Camping Provinciaal Domein Puyenbroeck è un campeggio a Wachtebeke, Belgio, situato nella regione della Fiandre. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Sistemazione

Strutture
Ristorante
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

bianca
Olandese
Prachtige ligging , weinig schaduw en wanneer men minder dan 7d verblijft moet men nog 6 euro pp betalen om toegang tot het zwembad te krijgen, met een kampeerplaats in de volle zon en buitentemperatuur vzn 35gr en meer is water in de vorm van een zwembad , waterloop meer dan welkom Reservatie zou inclusief zwembad kunnen zijn gezien de duurdere prijzrn in juli en augustus
5 mesi ago

Nele
Olandese
Wij komen elk jaar met de kleinkinderen. De camping en het geheel domein is ideaal voor kinderen. Alleen jammer dat mijn hond niet op de camping mag.
1 anno ago

Peter Snels
Olandese
Op de camping zelf is niets, nog geen wc papier, veel konijnen, zeker geen aanrader, veel mensen die naar het zwembad og smortterrein gaan komen over de camping, wat niet echt een veilig gevoel geeft
1 anno ago

Pascal Thienpont
Olandese
SUPER genoten, zeer vriendelijk personeel zowel receptie als alle ander aanwezige mensen die daar werken, sanitair is zeer netjes onderhouden alsook het domein. Onze zoon van 9 jaar heeft er de tijd van zijn leven beleefd!!! Daar doe je het toch voor.
1 anno ago

Onbekend
Olandese
De mensen die daar werken komen heel ongeïntresseerd over (duidelijk te merken dat het hun camping niet is, zowel telefonisch als op de site zelf). Na 3 maal er te verblijven, door prachtige ligging, zal het dit keer waarschijnlijk de laatste keer zijn. Ze gaan in de toekomst de camping vernieuwen maar met zo een onbeleefde mensen aan de telefoon zal het vakantiegevoel toch al een serieuze deuk gekregen hebben.
2 anni ago

jan thys
Olandese
prachtig domein prachtige accomidaties super onderhouden en zeer vriendelijk personeel
2 anni ago

Jan Turf
Olandese
Een camping op een provinciaal domein zou zo veel meer kunnen zijn. Ruime plaatsen, dat wel , maar eerder parkeer- dan kampeerplaatsen. Geen terrasje aan de camping, geen winkeltje, je moet dus voor alles naar het dorp, 3 km verder. Zonder fiets redt je het hier niet. De lange kaarsrechte rijlanen in de camping zetten ook niet aan tot respect voor de 10 km/u grens. De bar/restaurant op het domein zelf is ook een absolute miskleun. Jammer, want deze locatie heeft veel meer potentieel. Sanitair wel pico bello.
2 anni ago

Bjsastrodihardjo
Olandese
prima voor de prijs die je betaalt
2 anni ago

Elleke
Olandese
Ons allereeste kampeerweekend ooit is ons super bevallen! Wij mochten kamperen net voor de speeltuin (met zicht naar de speeltuin) en aan de sanitaire blok! We konden de kindjes perfect in de gaten houden en zij konden alleen ook naar toilet! De sanitaire blok is echt super proper!!! Mensen aan het onthaal heel erg behulpzaam en vriendelijk! Wel jammer dat er geen klein winkeltje aanwezig is op de camping! Dat en de vele dode konijntjes die we in het park tegenkwamen waren de enige minpunten! We waren zodanig tevreden dat we toen we thuis kwamen een weekje in juli geboekt hebben! speeltuin voor de kinderen is misschien wel wat beperkt, maar onze kindjes hadden er de tijd van hun leven! Volgende keer neem ik wel wat speelgoed mee voor in de zandbak!
2 anni ago

Bianca
Olandese
neem genoeg spelletes , boeken mee om je bezig te houden
2 anni ago

Luc Buffel
Olandese
Vriendelijk ontvangst. Heel mooi sanitair en goed onderhouden. Ruime plaatsen.
2 anni ago