€27
per natt
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Denna campingplats kan endast bokas via telefon. 093424231
Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
Tvättmaskiner
3.5 / 5 (11 röster )

Camping Provinciaal Domein Puyenbroeck

Puyenbrug 1 A
9185, Wachtebeke
Belgien

Camping Provinciaal Domein Puyenbroeck är en camping i Wachtebeke, Belgien, som ligger i regionen Flandern. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
Restaurang
Rullstolsanpassat

Kvalifikationer
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

bianca
Nederländska
Prachtige ligging , weinig schaduw en wanneer men minder dan 7d verblijft moet men nog 6 euro pp betalen om toegang tot het zwembad te krijgen, met een kampeerplaats in de volle zon en buitentemperatuur vzn 35gr en meer is water in de vorm van een zwembad , waterloop meer dan welkom Reservatie zou inclusief zwembad kunnen zijn gezien de duurdere prijzrn in juli en augustus
5 månader sedan

Nele
Nederländska
Wij komen elk jaar met de kleinkinderen. De camping en het geheel domein is ideaal voor kinderen. Alleen jammer dat mijn hond niet op de camping mag.
1 år sedan

Peter Snels
Nederländska
Op de camping zelf is niets, nog geen wc papier, veel konijnen, zeker geen aanrader, veel mensen die naar het zwembad og smortterrein gaan komen over de camping, wat niet echt een veilig gevoel geeft
1 år sedan

Pascal Thienpont
Nederländska
SUPER genoten, zeer vriendelijk personeel zowel receptie als alle ander aanwezige mensen die daar werken, sanitair is zeer netjes onderhouden alsook het domein. Onze zoon van 9 jaar heeft er de tijd van zijn leven beleefd!!! Daar doe je het toch voor.
1 år sedan

Onbekend
Nederländska
De mensen die daar werken komen heel ongeïntresseerd over (duidelijk te merken dat het hun camping niet is, zowel telefonisch als op de site zelf). Na 3 maal er te verblijven, door prachtige ligging, zal het dit keer waarschijnlijk de laatste keer zijn. Ze gaan in de toekomst de camping vernieuwen maar met zo een onbeleefde mensen aan de telefoon zal het vakantiegevoel toch al een serieuze deuk gekregen hebben.
2 år sedan

jan thys
Nederländska
prachtig domein prachtige accomidaties super onderhouden en zeer vriendelijk personeel
2 år sedan

Jan Turf
Nederländska
Een camping op een provinciaal domein zou zo veel meer kunnen zijn. Ruime plaatsen, dat wel , maar eerder parkeer- dan kampeerplaatsen. Geen terrasje aan de camping, geen winkeltje, je moet dus voor alles naar het dorp, 3 km verder. Zonder fiets redt je het hier niet. De lange kaarsrechte rijlanen in de camping zetten ook niet aan tot respect voor de 10 km/u grens. De bar/restaurant op het domein zelf is ook een absolute miskleun. Jammer, want deze locatie heeft veel meer potentieel. Sanitair wel pico bello.
2 år sedan

Bjsastrodihardjo
Nederländska
prima voor de prijs die je betaalt
2 år sedan

Elleke
Nederländska
Ons allereeste kampeerweekend ooit is ons super bevallen! Wij mochten kamperen net voor de speeltuin (met zicht naar de speeltuin) en aan de sanitaire blok! We konden de kindjes perfect in de gaten houden en zij konden alleen ook naar toilet! De sanitaire blok is echt super proper!!! Mensen aan het onthaal heel erg behulpzaam en vriendelijk! Wel jammer dat er geen klein winkeltje aanwezig is op de camping! Dat en de vele dode konijntjes die we in het park tegenkwamen waren de enige minpunten! We waren zodanig tevreden dat we toen we thuis kwamen een weekje in juli geboekt hebben! speeltuin voor de kinderen is misschien wel wat beperkt, maar onze kindjes hadden er de tijd van hun leven! Volgende keer neem ik wel wat speelgoed mee voor in de zandbak!
2 år sedan

Bianca
Nederländska
neem genoeg spelletes , boeken mee om je bezig te houden
2 år sedan

Luc Buffel
Nederländska
Vriendelijk ontvangst. Heel mooi sanitair en goed onderhouden. Ruime plaatsen.
2 år sedan