€27
Por noite
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Este parque de campismo só pode ser reservado por telefone. 093424231
Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (11 votos )

Camping Provinciaal Domein Puyenbroeck

Puyenbrug 1 A
9185, Wachtebeke
Bélgica

Camping Provinciaal Domein Puyenbroeck é um parque de campismo localizado em Wachtebeke, Bélgica, localizado na região da Flandres. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas

Qualificações
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

bianca
Holandês
Prachtige ligging , weinig schaduw en wanneer men minder dan 7d verblijft moet men nog 6 euro pp betalen om toegang tot het zwembad te krijgen, met een kampeerplaats in de volle zon en buitentemperatuur vzn 35gr en meer is water in de vorm van een zwembad , waterloop meer dan welkom Reservatie zou inclusief zwembad kunnen zijn gezien de duurdere prijzrn in juli en augustus
3 meses ás

Nele
Holandês
Wij komen elk jaar met de kleinkinderen. De camping en het geheel domein is ideaal voor kinderen. Alleen jammer dat mijn hond niet op de camping mag.
1 ano ás

Peter Snels
Holandês
Op de camping zelf is niets, nog geen wc papier, veel konijnen, zeker geen aanrader, veel mensen die naar het zwembad og smortterrein gaan komen over de camping, wat niet echt een veilig gevoel geeft
1 ano ás

Pascal Thienpont
Holandês
SUPER genoten, zeer vriendelijk personeel zowel receptie als alle ander aanwezige mensen die daar werken, sanitair is zeer netjes onderhouden alsook het domein. Onze zoon van 9 jaar heeft er de tijd van zijn leven beleefd!!! Daar doe je het toch voor.
1 ano ás

Onbekend
Holandês
De mensen die daar werken komen heel ongeïntresseerd over (duidelijk te merken dat het hun camping niet is, zowel telefonisch als op de site zelf). Na 3 maal er te verblijven, door prachtige ligging, zal het dit keer waarschijnlijk de laatste keer zijn. Ze gaan in de toekomst de camping vernieuwen maar met zo een onbeleefde mensen aan de telefoon zal het vakantiegevoel toch al een serieuze deuk gekregen hebben.
2 anos ás

jan thys
Holandês
prachtig domein prachtige accomidaties super onderhouden en zeer vriendelijk personeel
2 anos ás

Jan Turf
Holandês
Een camping op een provinciaal domein zou zo veel meer kunnen zijn. Ruime plaatsen, dat wel , maar eerder parkeer- dan kampeerplaatsen. Geen terrasje aan de camping, geen winkeltje, je moet dus voor alles naar het dorp, 3 km verder. Zonder fiets redt je het hier niet. De lange kaarsrechte rijlanen in de camping zetten ook niet aan tot respect voor de 10 km/u grens. De bar/restaurant op het domein zelf is ook een absolute miskleun. Jammer, want deze locatie heeft veel meer potentieel. Sanitair wel pico bello.
2 anos ás

Bjsastrodihardjo
Holandês
prima voor de prijs die je betaalt
2 anos ás

Elleke
Holandês
Ons allereeste kampeerweekend ooit is ons super bevallen! Wij mochten kamperen net voor de speeltuin (met zicht naar de speeltuin) en aan de sanitaire blok! We konden de kindjes perfect in de gaten houden en zij konden alleen ook naar toilet! De sanitaire blok is echt super proper!!! Mensen aan het onthaal heel erg behulpzaam en vriendelijk! Wel jammer dat er geen klein winkeltje aanwezig is op de camping! Dat en de vele dode konijntjes die we in het park tegenkwamen waren de enige minpunten! We waren zodanig tevreden dat we toen we thuis kwamen een weekje in juli geboekt hebben! speeltuin voor de kinderen is misschien wel wat beperkt, maar onze kindjes hadden er de tijd van hun leven! Volgende keer neem ik wel wat speelgoed mee voor in de zandbak!
2 anos ás

Bianca
Holandês
neem genoeg spelletes , boeken mee om je bezig te houden
2 anos ás

Luc Buffel
Holandês
Vriendelijk ontvangst. Heel mooi sanitair en goed onderhouden. Ruime plaatsen.
2 anos ás