€14
per natt
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 July till 31 August
Denna campingplats kan endast bokas via telefon. 061288355
Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
Elektricitet
WiFi
3 / 5 (3 röster )

Camping Au Bout Du Monde

Engreux 6
6663, Engreux
Belgien

Camping Au Bout Du Monde är en camping med 93 platser i Engreux, Belgien, som ligger i regionen Vallonien. Camping Au Bout Du Monde har wifi, en campingshop, en restaurang och en inomhuspool. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats, en bastu, en tennisplan, en golfbana, en minigolfplats och cykeluthyrning.

Kännetecken för plats

Typ av camping
Bondcamping

Logi
Tält
Husvagn
Husbil
Mobila bungalows
Lägenheter

Faciliteter
Elektricitet
WiFi
Campingshop
Snacksbar
Restaurang

Kvalifikationer
Plats med skugga
Öppet året om
Nudister
Ungdomsgrupper

Rekreation
Lekplats
Barnanimation
Simma in naturligt vatten
Utomhuspool
Termalbad
Bastu
Tennisplan
Pingisbord
Minigolfplats
Golfbana
Segling/surfing
Cykeluthyrning

Sanitär
Skötrum
Tvättstugor
Rullstolssanitär
Tvättmaskiner
Torktumlare


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Hans V.
Nederländska
Graag even mijn bevindingen over ons verblijf op de kamping. Zelden heb ik me ergens zo onwelkom gevoeld, kamperen is vakantie en als hardwerkende mens, kom ik graag even onthaasten, en een gezellige sfeer onder vrienden hoort daar bij. Na weken hard werken kwam ik aan om 21u op de kamping en dan wil ik me graag even ontspannen met een wijntje. Eerste dat we kregen te horen, na 22u mag er niet meer gepraat worden op de camping. Enkel op het terras van de brasserie. Ik zou mij graag willen verontschuldigen voor eventuele geluidsoverlast (babbelen, lachen) maar we werden geviseerd. Er waren namelijk nog andere groepen op de kamping en de regel om op het terras dat 50m verder ligt dan onze tent wel gebabbeld mag worden na 22u is een regel die nergens op slaat. Daar kwam namelijk ook veel lawaai van als ze daar met 20 mensen lawaai maken. Jullie kamping geeft het gevoel alsof je met de 12 jarigen op kamp bent. Letterlijk werd er tegen ons gezegd; “Na 22u mag er niet meer gepraat worden”. Het is dus blijkbaar een stiltekamping, maar hiervan wordt er niets vermeld op de website. Bovenop de prijs voor een tent, en een auto ,ook nog extra betalen voor een basisbehoefte als douchen is iets waar ik het ook moeilijk mee had. Voor die prijs mocht er dan op de toiletten en douche’s meer hygiëne zijn! De wc brillen waren vuil en er waren veel spinnenwebben aanwezig! Ook de afwasplaats was vuil en er zat amper druk op het stromend water. Dit is niet de eerste keer dat wij gingen kamperen en nog nooit klachten over geluidsoverlast gehad, dus er zijn nog andere gezellige plaatsen om te onthaasten in de Ardennen! Ik hoop dat jullie nog vele sporters en natuurmensen mogen ontvangen die mogen genieten van jullie mooie camping, maar behandel ze aub niet als kleine kinderen tijdens hun verblijf.
3 år sedan

EUGENE V.
Nederländska
HET MOGELIJK VAN EEN GOED ETEN EN SNACK VRIENDELIJK VOOR HONDE MEERDERE HONDEN WADELEN FIETSEN
3 år sedan

Patrick V.
Nederländska
oude camping overgenomen door jong stel. Ondertussen zijn de douches reeds verbouwd en prima in orde, lekker warm water, andere zaken volgen nog. Café/restaurant heel gezellig, eenvoudige kaart, maar eten is lekker. Heel vriendelijke mensen, spreken vlaams. Super uitvalbasis om te mountainbiken, fietsen, wandelen en omgeving te verkennen. Ook sanitair was proper. Gaan zeker nog terug.
3 år sedan