€14
Por noche
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 01 July hasta 31 August
Este camping aún no está validado por Spottocamp ¿Eres el propietario? Contactanos con el botón de abajo.

Yo soy el dueño
Electricidad
Wi-Fi
3 / 5 (3 votos )

Camping Au Bout Du Monde

Engreux 6
6663, Engreux
Bélgica

Camping Au Bout Du Monde es un sitio de campo con 93 tonos en Engreux, Bélgica, situado en la región de Valonia. Camping Au Bout Du Monde tiene wi-fi, un tienda de campismo, un restaurante y una piscina interior. Usted puede encontrar varias actividades recreativas en el camping. Hay un patio de recreo, un sauna, un cancha de tenis, un campo de golf, un Área de minigolf y alquiler de bicicletas.

Lugar características

Tipo de camping
Campismo de Agricultor

Acomodación
Carpas de campaña
Caravanes
Auto caravanas
Bungalós móviles
Apartamentos

Instalación de Servicios
Electricidad
Wi-Fi
Tienda de campismo
Merendero
Restaurante

Calificaciones
Lugar con sombra
Abierto todo el año
Nudistas
Grupos de jóvenes

Recreación
Patio de recreo
Animación para niños
Nadar en agua natural
Piscina al aire libre
Baño termal
Sauna
Cancha de tenis
Mesa de ping-pong
Área de Minigolf
Campo de golf
Navegar / surfear
Alquiler de bicicletas

Sanitario
Instalaciones de cambio de bebé
Cabinas de lavado
Sanitario de silla de ruedas
Lavadoras
Secadoras de ropa


Haga clic aquí si la información sobre este camping no es correcto o está incompleto

Fotos

Críticas

Hans V.
Neerlandés
Graag even mijn bevindingen over ons verblijf op de kamping. Zelden heb ik me ergens zo onwelkom gevoeld, kamperen is vakantie en als hardwerkende mens, kom ik graag even onthaasten, en een gezellige sfeer onder vrienden hoort daar bij. Na weken hard werken kwam ik aan om 21u op de kamping en dan wil ik me graag even ontspannen met een wijntje. Eerste dat we kregen te horen, na 22u mag er niet meer gepraat worden op de camping. Enkel op het terras van de brasserie. Ik zou mij graag willen verontschuldigen voor eventuele geluidsoverlast (babbelen, lachen) maar we werden geviseerd. Er waren namelijk nog andere groepen op de kamping en de regel om op het terras dat 50m verder ligt dan onze tent wel gebabbeld mag worden na 22u is een regel die nergens op slaat. Daar kwam namelijk ook veel lawaai van als ze daar met 20 mensen lawaai maken. Jullie kamping geeft het gevoel alsof je met de 12 jarigen op kamp bent. Letterlijk werd er tegen ons gezegd; “Na 22u mag er niet meer gepraat worden”. Het is dus blijkbaar een stiltekamping, maar hiervan wordt er niets vermeld op de website. Bovenop de prijs voor een tent, en een auto ,ook nog extra betalen voor een basisbehoefte als douchen is iets waar ik het ook moeilijk mee had. Voor die prijs mocht er dan op de toiletten en douche’s meer hygiëne zijn! De wc brillen waren vuil en er waren veel spinnenwebben aanwezig! Ook de afwasplaats was vuil en er zat amper druk op het stromend water. Dit is niet de eerste keer dat wij gingen kamperen en nog nooit klachten over geluidsoverlast gehad, dus er zijn nog andere gezellige plaatsen om te onthaasten in de Ardennen! Ik hoop dat jullie nog vele sporters en natuurmensen mogen ontvangen die mogen genieten van jullie mooie camping, maar behandel ze aub niet als kleine kinderen tijdens hun verblijf.
2 años ace

EUGENE V.
Neerlandés
HET MOGELIJK VAN EEN GOED ETEN EN SNACK VRIENDELIJK VOOR HONDE MEERDERE HONDEN WADELEN FIETSEN
3 años ace

Patrick V.
Neerlandés
oude camping overgenomen door jong stel. Ondertussen zijn de douches reeds verbouwd en prima in orde, lekker warm water, andere zaken volgen nog. Café/restaurant heel gezellig, eenvoudige kaart, maar eten is lekker. Heel vriendelijke mensen, spreken vlaams. Super uitvalbasis om te mountainbiken, fietsen, wandelen en omgeving te verkennen. Ook sanitair was proper. Gaan zeker nog terug.
3 años ace