€14
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 July jusqu'à 31 August
Ce camping ne peut être réservé que par téléphone. 061288355
Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Electricité
Wifi
3 / 5 (3 votes )

Camping Au Bout Du Monde

Engreux 6
6663, Engreux
Belgique

Camping Au Bout Du Monde est un site de camping avec 93 emplacements dans Engreux, Belgique, dans la région de la Wallonie. Camping Au Bout Du Monde a wifi, un magasins du camping, un restaurant et une piscine intérieure. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux, un sauna, un court de tennis , un court de golf, un zone minigolf et location de vélos.

Caractéristiques du lieu

Type de camping
Camping fermier

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles
Appartements

Installations
Electricité
Wifi
Magasins du camping
Snack-bar
Restaurant

Qualifications
Endroit ombragé
Ouvert toute l’année
Nudistes
Groupes de jeunes

Recreation
Terrain de jeux
Animations pour enfants
Nage en eau naturelle
Piscine extérieure
Bain thermaux
Sauna
Court de tennis
Tables de tennis de table
Zone minigolf
Court de golf
Navigation/Surf
Location de vélos

Sanitaires
Tables à langer
Cabines de lavage
Sanitaires handicapés
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Hans V.
Néerlandais
Graag even mijn bevindingen over ons verblijf op de kamping. Zelden heb ik me ergens zo onwelkom gevoeld, kamperen is vakantie en als hardwerkende mens, kom ik graag even onthaasten, en een gezellige sfeer onder vrienden hoort daar bij. Na weken hard werken kwam ik aan om 21u op de kamping en dan wil ik me graag even ontspannen met een wijntje. Eerste dat we kregen te horen, na 22u mag er niet meer gepraat worden op de camping. Enkel op het terras van de brasserie. Ik zou mij graag willen verontschuldigen voor eventuele geluidsoverlast (babbelen, lachen) maar we werden geviseerd. Er waren namelijk nog andere groepen op de kamping en de regel om op het terras dat 50m verder ligt dan onze tent wel gebabbeld mag worden na 22u is een regel die nergens op slaat. Daar kwam namelijk ook veel lawaai van als ze daar met 20 mensen lawaai maken. Jullie kamping geeft het gevoel alsof je met de 12 jarigen op kamp bent. Letterlijk werd er tegen ons gezegd; “Na 22u mag er niet meer gepraat worden”. Het is dus blijkbaar een stiltekamping, maar hiervan wordt er niets vermeld op de website. Bovenop de prijs voor een tent, en een auto ,ook nog extra betalen voor een basisbehoefte als douchen is iets waar ik het ook moeilijk mee had. Voor die prijs mocht er dan op de toiletten en douche’s meer hygiëne zijn! De wc brillen waren vuil en er waren veel spinnenwebben aanwezig! Ook de afwasplaats was vuil en er zat amper druk op het stromend water. Dit is niet de eerste keer dat wij gingen kamperen en nog nooit klachten over geluidsoverlast gehad, dus er zijn nog andere gezellige plaatsen om te onthaasten in de Ardennen! Ik hoop dat jullie nog vele sporters en natuurmensen mogen ontvangen die mogen genieten van jullie mooie camping, maar behandel ze aub niet als kleine kinderen tijdens hun verblijf.
3 ans depuis

EUGENE V.
Néerlandais
HET MOGELIJK VAN EEN GOED ETEN EN SNACK VRIENDELIJK VOOR HONDE MEERDERE HONDEN WADELEN FIETSEN
3 ans depuis