€14
pr nat
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 July til 31 August
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Elektricitet
Wifi
3 / 5 (3 stemmer)

Camping Au Bout Du Monde

Engreux 6
6663, Engreux
Belgien

Camping Au Bout Du Monde er en campingplads med 93 teltpladser i Engreux, Belgien, beliggende i regioneno Vallonien. Camping Au Bout Du Monde har wifi, en camping butik, en restaurant og et indendørs pool. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads, en sauna, en tennisbane, en golf ban, en minigolf område og cykel udlejning.

Karakteristiske campingpladser

Camping type
landmandscamping

Plads
Telte
Campingsvogne
Autocampere
Mobile bungalower
Lejligheder

Faciliteter
Elektricitet
Wifi
Camping butik
Snackbar
Restaurant

Betingelser
Pladser med skygge
Åben hele året rundt
Nudister
Ungdomsområder

Hobby
Legeplads
Børne animation
Svøm i naturligt vand
Udendørs pool
Termisk bad
Sauna
Tennisbane
Bordtennisbord
Minigolf område
Golf ban
Sejling / surfing
Cykel udlejning

Hygiejne
Puslebords faciliteter
Vaskecabiner
Kørestolshygiejne
Vaskemaskiner
Tørretumblere


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Hans V.
Hollandsk
Graag even mijn bevindingen over ons verblijf op de kamping. Zelden heb ik me ergens zo onwelkom gevoeld, kamperen is vakantie en als hardwerkende mens, kom ik graag even onthaasten, en een gezellige sfeer onder vrienden hoort daar bij. Na weken hard werken kwam ik aan om 21u op de kamping en dan wil ik me graag even ontspannen met een wijntje. Eerste dat we kregen te horen, na 22u mag er niet meer gepraat worden op de camping. Enkel op het terras van de brasserie. Ik zou mij graag willen verontschuldigen voor eventuele geluidsoverlast (babbelen, lachen) maar we werden geviseerd. Er waren namelijk nog andere groepen op de kamping en de regel om op het terras dat 50m verder ligt dan onze tent wel gebabbeld mag worden na 22u is een regel die nergens op slaat. Daar kwam namelijk ook veel lawaai van als ze daar met 20 mensen lawaai maken. Jullie kamping geeft het gevoel alsof je met de 12 jarigen op kamp bent. Letterlijk werd er tegen ons gezegd; “Na 22u mag er niet meer gepraat worden”. Het is dus blijkbaar een stiltekamping, maar hiervan wordt er niets vermeld op de website. Bovenop de prijs voor een tent, en een auto ,ook nog extra betalen voor een basisbehoefte als douchen is iets waar ik het ook moeilijk mee had. Voor die prijs mocht er dan op de toiletten en douche’s meer hygiëne zijn! De wc brillen waren vuil en er waren veel spinnenwebben aanwezig! Ook de afwasplaats was vuil en er zat amper druk op het stromend water. Dit is niet de eerste keer dat wij gingen kamperen en nog nooit klachten over geluidsoverlast gehad, dus er zijn nog andere gezellige plaatsen om te onthaasten in de Ardennen! Ik hoop dat jullie nog vele sporters en natuurmensen mogen ontvangen die mogen genieten van jullie mooie camping, maar behandel ze aub niet als kleine kinderen tijdens hun verblijf.
2 år siden

EUGENE V.
Hollandsk
HET MOGELIJK VAN EEN GOED ETEN EN SNACK VRIENDELIJK VOOR HONDE MEERDERE HONDEN WADELEN FIETSEN
2 år siden

Patrick V.
Hollandsk
oude camping overgenomen door jong stel. Ondertussen zijn de douches reeds verbouwd en prima in orde, lekker warm water, andere zaken volgen nog. Café/restaurant heel gezellig, eenvoudige kaart, maar eten is lekker. Heel vriendelijke mensen, spreken vlaams. Super uitvalbasis om te mountainbiken, fietsen, wandelen en omgeving te verkennen. Ook sanitair was proper. Gaan zeker nog terug.
3 år siden