€14
pro Nacht
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 July bis 31 August
Dieser Campingplatz kann nur per Telefon gebucht werden. 061288355
Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Strom
Wifi
3 / 5 (3 stimmen )

Camping Au Bout Du Monde

Engreux 6
6663, Engreux
Belgien

Camping Au Bout Du Monde ist ein Campingplatz mit 93 Stellplätzen in Engreux, Belgien, in der Region Wallonien. Camping Au Bout Du Monde hat wifi, ein camping geschäft, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz, ein sauna, ein tennisplatz, ein golfplatz, ein minigolf bereich und fahrrad mieten.

Merkmale von Ort

Camping Typ
Farmer camping

Unterkunft
Zelte
Wohnwagen
Camper
Mobilbungalows
Wohnung

Anlagen
Strom
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant

Qualifikationen
Ort mit Schirm
Ganzjährig geöffnet
Nudisten
Jugendgruppen

Unterhaltung
Spielplatz
Kinder-Animation
Schwimmen Sie in natürlichen Wasser
Freibad
Thermalbad
Sauna
Tennisplatz
Tischtennis Tabelle
Minigolf bereich
Golfplatz
Segeln / Surfen
Fahrrad mieten

Sanitär
Babywickeleinrichtungen
Waschkabinen
Rollstuhlsanitär
Waschmaschinen
Wäschetrockner


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Hans V.
Niederländisch
Graag even mijn bevindingen over ons verblijf op de kamping. Zelden heb ik me ergens zo onwelkom gevoeld, kamperen is vakantie en als hardwerkende mens, kom ik graag even onthaasten, en een gezellige sfeer onder vrienden hoort daar bij. Na weken hard werken kwam ik aan om 21u op de kamping en dan wil ik me graag even ontspannen met een wijntje. Eerste dat we kregen te horen, na 22u mag er niet meer gepraat worden op de camping. Enkel op het terras van de brasserie. Ik zou mij graag willen verontschuldigen voor eventuele geluidsoverlast (babbelen, lachen) maar we werden geviseerd. Er waren namelijk nog andere groepen op de kamping en de regel om op het terras dat 50m verder ligt dan onze tent wel gebabbeld mag worden na 22u is een regel die nergens op slaat. Daar kwam namelijk ook veel lawaai van als ze daar met 20 mensen lawaai maken. Jullie kamping geeft het gevoel alsof je met de 12 jarigen op kamp bent. Letterlijk werd er tegen ons gezegd; “Na 22u mag er niet meer gepraat worden”. Het is dus blijkbaar een stiltekamping, maar hiervan wordt er niets vermeld op de website. Bovenop de prijs voor een tent, en een auto ,ook nog extra betalen voor een basisbehoefte als douchen is iets waar ik het ook moeilijk mee had. Voor die prijs mocht er dan op de toiletten en douche’s meer hygiëne zijn! De wc brillen waren vuil en er waren veel spinnenwebben aanwezig! Ook de afwasplaats was vuil en er zat amper druk op het stromend water. Dit is niet de eerste keer dat wij gingen kamperen en nog nooit klachten over geluidsoverlast gehad, dus er zijn nog andere gezellige plaatsen om te onthaasten in de Ardennen! Ik hoop dat jullie nog vele sporters en natuurmensen mogen ontvangen die mogen genieten van jullie mooie camping, maar behandel ze aub niet als kleine kinderen tijdens hun verblijf.
3 Jahre vor

EUGENE V.
Niederländisch
HET MOGELIJK VAN EEN GOED ETEN EN SNACK VRIENDELIJK VOOR HONDE MEERDERE HONDEN WADELEN FIETSEN
3 Jahre vor

Patrick V.
Niederländisch
oude camping overgenomen door jong stel. Ondertussen zijn de douches reeds verbouwd en prima in orde, lekker warm water, andere zaken volgen nog. Café/restaurant heel gezellig, eenvoudige kaart, maar eten is lekker. Heel vriendelijke mensen, spreken vlaams. Super uitvalbasis om te mountainbiken, fietsen, wandelen en omgeving te verkennen. Ook sanitair was proper. Gaan zeker nog terug.
3 Jahre vor