€14
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 April jusqu'à 30 September
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Tentes
Caravanes
Caravanes
Electricité
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
Navigation/Surf
2.5 / 5 (11 votes )

Camping Ter Hoeve

Duinhoekstraat 101
8660, Adinkerke
Belgique

Camping Ter Hoeve est un site de camping avec 512 emplacements dans Adinkerke, Belgique, dans la région de la Flandre. Camping Ter Hoeve a wifi et une piscine intérieure. Les chiens sont admis sur ce camping.

Sur Camping Ter Hoeve Il est possible de camper avec un tente, un caravane ou un caravane. Outre le camping, il est possible de louer un bungalow mobile également. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux, un sauna, jeu de boules, un tables de tennis de table, navigation/surf et location de vélos.

Camping Ter Hoeve propose des installations sanitaires pour les handicapées. Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver et sèches-linges disponible

Caractéristiques du lieu

Type de camping
Camping fermier

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles
Appartements

Installations
Electricité
Connexion TV
Wifi
Magasins du camping
Pain au comptoir
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé
Ouvert toute l’année
Nudistes
Groupes de jeunes

Recreation
Terrain de jeux
Animations pour enfants
Nage en eau naturelle
Piscine extérieure
Piscine intérieure
Bain thermaux
Sauna
Court de tennis
Tables de tennis de table
Zone minigolf
Navigation/Surf
Location de vélos
Pêche

Sanitaires
Tables à langer
Sanitaires handicapés
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Marc
Néerlandais
Eind Juli deze camping bezocht voor 1 nacht i.v.m. overtocht met boot naar Engeland, alvast even kijken of dit een geschikte plek is om de vakantie 2 weken erna te beëindigen tezamen met een bezoek aan Plopsaland. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik zelden een camping heb gezien die er zo verdrietig bij ligt als deze. Kapot en erg smerig sanitair, geen toiletpapier, troosteloze slecht onderhouden parkeerplaats en entree, overvolle afvalcontainers waar het afval bovenop ligt en naast staat opgestapeld, metershoog onkruid. Tekenend voor het geheel is de deur van de receptie, deze is al erg lang defect ( maakt een hard schurend geluid, de drempel is helemaal uitgesleten ) en gaat hierdoor moeilijk open. Men kijkt er niet eens van op ! Een beetje meer aandacht voor het geheel, potentie vanuit de omgeving is er meer dan genoeg.
2 ans depuis

anoniem
Néerlandais
Wij hebben hier een nacht overnacht, wij kwamen laat aan en bij de receptie stond een lange rij. Dat kwam omdat het personeel niet echt doorwerkt. Ook bij de schoonmakers doen hun werk niet goed want het is smerig! Het licht dicht bij plopsaland. Maar voor de rest is de ligging ook niet fijn. Het tram station is ver lopen, dus als je ergens wilt eten moet je veel tijd hebben.
2 ans depuis

Janssens Chantal
Néerlandais
goede prijs en waar voor je geld, speelpleinen netjes, geen bijen, proper,en het gras wordt veel af gereden, veel gekuist in de douches en wc's . Het was heel warm en je kon de ganse dag door douchen, denk dat ze s'nachts kuisten toen want het bleef proper. Heel vriendelijk personeel. Mijn man is invalide en onze schoonzoon moest onze voortent komen op zetten en mocht zelfs tot aan de caravan rijden met zijn auto, als dat geen service is.
2 ans depuis

Bossers Guy
Néerlandais
Vooraf betalen, indien je dus voor meerdere dagen boekt en je stelt volgende zaken vast: al sind vorige zomer geen mogelijkheid om de vaat te doen met warm water, de toiletten spoelen niet door, sanitair wordt niet gekuist, enz..., kan je niet vroeger vertrekken tenzij je het reeds betaalde bedrag laat vallen. Bij de vorige eigenaars was het stukken beter. Wat ik wel goed vond ....? Eigenlijk niets meer.
2 ans depuis

Dirk
Néerlandais
Camping is een goede uitvalbasis voor plopsaland maar daar stopt het ook..receptie zeer weing open (soms zelfs helemaal niet).60 procent van de campers zien zich genoodzaakt te vertrekken.als er zich iets voor doet zie je geen mens.geen controle...je kan er zomaar je tent plaatsen....en nadien gewoon gratis vertrekken.receptie ligt er erg rommelig bij.....deuren zijn open en je kan er zomaar binnen...niemand te zien. Amai....zeker geen aanrader meer.pff.
2 ans depuis

Koen.
Néerlandais
Geen vorm van welkom, volgens afspraak. Geen warm water voor de afwas en lauw water voor de douche. Technische mankementen aan de douche en zeer veroudert. Dag nadien toch mevrouw Barbara vast gekregen om dan het nodige te regelen. Rond het onthaal(receptie) laag het er onverzorgd bij, wat ons al wat teleurstelde(eerste indruk). Hier is nog werk aan de winkel en kan beter eens een voorbeeld gaan nemen bij onze noorderburen!
2 ans depuis

oldagetraveller
Anglais
Most things about this site were uncomfortable. Very limited hot water, ridiculousl provision of only 4 amps of electricity, etc. Quiet at night.
2 ans depuis

Rudi DR
Néerlandais
Nooit zien ze ons hier niet meer.... Zoon stond op "plopsa-wei" (jobstudenten voor plopsa)... schandalig vuile wei vol koeiedrek en met afvalberg. Elektra 4A, nog niet eens de mogelijkh om warmwaterketel te gebruiken, ook is deze levensgevaarlijk, draad die bloot ligt..Douches sluiten om 21u45, gaan pas terug open om 7u00. Douches spuiten alles nat, geen plaats om kledij droog te houden. WC's zijn schandelijk vuil, beesten kruipen van de muren af. Vernieuwd sanitair vermeld hun site dan, pff, je mag niet hoger dan 1,5M zien. Wifi moet men hier betalen, en is zeker niet goedkoop. Om de vaat te doen moet je 0,5€ betalen en change hebben dat geldmechanisme werkt. enz enz.... Ook minstens 250m gaan voor douche,wc enz... Ik kampeer al meer dan 30 jaar maar nog nooit zoiets gezien
2 ans depuis

francois teunissen
Néerlandais
Tja, het koste niet veel maar het was ook niet veel. * Je moet van te voren een afspraak maken anders kon je er voor 6 uur niet op. * Eigenaar verteld dat hij ook nog boer is en de receptie regelt vanaf de tractor. * een aardige oudere heer is s'morgens vroeg wel aanwezig in de receptie maar weet niets en kan geen enkele informatie verlenen. Hij leest tenslotte de krant. * je kunt van het terrein af met je voertuig maar komt er voor 18.00 uur niet meer op. * het sanitaire is slecht gepoetst. Boven ooghoogte is al tijden geen poetsdoek of spinnenborstel meer geweest. * De richtprijs is € 12,50 maar met afreken € 14,00 Je krijgt waar voor je geld!
2 ans depuis

De Cort Gerlinde
Néerlandais
Leuke camping we hadden een mooie plaats , de wc en douches waren proper ( ze worden tweemaal per dag gepoets met javel) het is een rustige camping ook s avonds , aan de balie waren ze vriendelijk en behulpzaam dit is voor herhaling vatbaar
2 ans depuis

Leontien
Néerlandais
Het enige positieve punt is de ligging...op loopafstand van plopsaland. Verder is het niets...geen warm water, geen vriendelijk woord, mannentoiletten smerig, geen brood te krijgen (supermarkt wel dichtbij) iedereen zet z'n spullen neer... Wij gaan puur voor een dagje Plopsa, daar is t ideaal voor.
2 ans depuis