€14
pro Nacht
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 April bis 30 September
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Zelte
Wohnwagen
Camper
Strom
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Segeln / Surfen
2.5 / 5 (11 stimmen )

Camping Ter Hoeve

Duinhoekstraat 101
8660, Adinkerke
Belgien

Camping Ter Hoeve ist ein Campingplatz mit 512 Stellplätzen in Adinkerke, Belgien, in der Region Flandern. Camping Ter Hoeve hat wifi und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt.

Auf Camping Ter Hoeve ist es möglich mit ein zelt, ein wohnwagen oder ein camper zu campen. Neben Camping ist auch das mieten möglich ein mobiler bungalow. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz, ein sauna, boulespiel, ein tischtennis tabelle, segeln / surfen und fahrrad mieten.

Camping Ter Hoeve bietet Behinderten Gerechte sanitäre Einrichtungen. Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen und wäschetrockner.

Merkmale von Ort

Camping Typ
Farmer camping

Unterkunft
Zelte
Wohnwagen
Camper
Mobilbungalows
Wohnung

Anlagen
Strom
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Brot an Ort
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Ganzjährig geöffnet
Nudisten
Jugendgruppen

Unterhaltung
Spielplatz
Kinder-Animation
Schwimmen Sie in natürlichen Wasser
Freibad
Innen Schwimmbad
Thermalbad
Sauna
Tennisplatz
Tischtennis Tabelle
Minigolf bereich
Segeln / Surfen
Fahrrad mieten
Angeln

Sanitär
Babywickeleinrichtungen
Rollstuhlsanitär
Waschmaschinen
Wäschetrockner


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Marc
Niederländisch
Eind Juli deze camping bezocht voor 1 nacht i.v.m. overtocht met boot naar Engeland, alvast even kijken of dit een geschikte plek is om de vakantie 2 weken erna te beëindigen tezamen met een bezoek aan Plopsaland. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik zelden een camping heb gezien die er zo verdrietig bij ligt als deze. Kapot en erg smerig sanitair, geen toiletpapier, troosteloze slecht onderhouden parkeerplaats en entree, overvolle afvalcontainers waar het afval bovenop ligt en naast staat opgestapeld, metershoog onkruid. Tekenend voor het geheel is de deur van de receptie, deze is al erg lang defect ( maakt een hard schurend geluid, de drempel is helemaal uitgesleten ) en gaat hierdoor moeilijk open. Men kijkt er niet eens van op ! Een beetje meer aandacht voor het geheel, potentie vanuit de omgeving is er meer dan genoeg.
2 Jahre vor

anoniem
Niederländisch
Wij hebben hier een nacht overnacht, wij kwamen laat aan en bij de receptie stond een lange rij. Dat kwam omdat het personeel niet echt doorwerkt. Ook bij de schoonmakers doen hun werk niet goed want het is smerig! Het licht dicht bij plopsaland. Maar voor de rest is de ligging ook niet fijn. Het tram station is ver lopen, dus als je ergens wilt eten moet je veel tijd hebben.
2 Jahre vor

Janssens Chantal
Niederländisch
goede prijs en waar voor je geld, speelpleinen netjes, geen bijen, proper,en het gras wordt veel af gereden, veel gekuist in de douches en wc's . Het was heel warm en je kon de ganse dag door douchen, denk dat ze s'nachts kuisten toen want het bleef proper. Heel vriendelijk personeel. Mijn man is invalide en onze schoonzoon moest onze voortent komen op zetten en mocht zelfs tot aan de caravan rijden met zijn auto, als dat geen service is.
2 Jahre vor

Bossers Guy
Niederländisch
Vooraf betalen, indien je dus voor meerdere dagen boekt en je stelt volgende zaken vast: al sind vorige zomer geen mogelijkheid om de vaat te doen met warm water, de toiletten spoelen niet door, sanitair wordt niet gekuist, enz..., kan je niet vroeger vertrekken tenzij je het reeds betaalde bedrag laat vallen. Bij de vorige eigenaars was het stukken beter. Wat ik wel goed vond ....? Eigenlijk niets meer.
2 Jahre vor

Dirk
Niederländisch
Camping is een goede uitvalbasis voor plopsaland maar daar stopt het ook..receptie zeer weing open (soms zelfs helemaal niet).60 procent van de campers zien zich genoodzaakt te vertrekken.als er zich iets voor doet zie je geen mens.geen controle...je kan er zomaar je tent plaatsen....en nadien gewoon gratis vertrekken.receptie ligt er erg rommelig bij.....deuren zijn open en je kan er zomaar binnen...niemand te zien. Amai....zeker geen aanrader meer.pff.
2 Jahre vor

Koen.
Niederländisch
Geen vorm van welkom, volgens afspraak. Geen warm water voor de afwas en lauw water voor de douche. Technische mankementen aan de douche en zeer veroudert. Dag nadien toch mevrouw Barbara vast gekregen om dan het nodige te regelen. Rond het onthaal(receptie) laag het er onverzorgd bij, wat ons al wat teleurstelde(eerste indruk). Hier is nog werk aan de winkel en kan beter eens een voorbeeld gaan nemen bij onze noorderburen!
2 Jahre vor

oldagetraveller
Englisch
Most things about this site were uncomfortable. Very limited hot water, ridiculousl provision of only 4 amps of electricity, etc. Quiet at night.
2 Jahre vor

Rudi DR
Niederländisch
Nooit zien ze ons hier niet meer.... Zoon stond op "plopsa-wei" (jobstudenten voor plopsa)... schandalig vuile wei vol koeiedrek en met afvalberg. Elektra 4A, nog niet eens de mogelijkh om warmwaterketel te gebruiken, ook is deze levensgevaarlijk, draad die bloot ligt..Douches sluiten om 21u45, gaan pas terug open om 7u00. Douches spuiten alles nat, geen plaats om kledij droog te houden. WC's zijn schandelijk vuil, beesten kruipen van de muren af. Vernieuwd sanitair vermeld hun site dan, pff, je mag niet hoger dan 1,5M zien. Wifi moet men hier betalen, en is zeker niet goedkoop. Om de vaat te doen moet je 0,5€ betalen en change hebben dat geldmechanisme werkt. enz enz.... Ook minstens 250m gaan voor douche,wc enz... Ik kampeer al meer dan 30 jaar maar nog nooit zoiets gezien
2 Jahre vor

francois teunissen
Niederländisch
Tja, het koste niet veel maar het was ook niet veel. * Je moet van te voren een afspraak maken anders kon je er voor 6 uur niet op. * Eigenaar verteld dat hij ook nog boer is en de receptie regelt vanaf de tractor. * een aardige oudere heer is s'morgens vroeg wel aanwezig in de receptie maar weet niets en kan geen enkele informatie verlenen. Hij leest tenslotte de krant. * je kunt van het terrein af met je voertuig maar komt er voor 18.00 uur niet meer op. * het sanitaire is slecht gepoetst. Boven ooghoogte is al tijden geen poetsdoek of spinnenborstel meer geweest. * De richtprijs is € 12,50 maar met afreken € 14,00 Je krijgt waar voor je geld!
2 Jahre vor

De Cort Gerlinde
Niederländisch
Leuke camping we hadden een mooie plaats , de wc en douches waren proper ( ze worden tweemaal per dag gepoets met javel) het is een rustige camping ook s avonds , aan de balie waren ze vriendelijk en behulpzaam dit is voor herhaling vatbaar
2 Jahre vor

Leontien
Niederländisch
Het enige positieve punt is de ligging...op loopafstand van plopsaland. Verder is het niets...geen warm water, geen vriendelijk woord, mannentoiletten smerig, geen brood te krijgen (supermarkt wel dichtbij) iedereen zet z'n spullen neer... Wij gaan puur voor een dagje Plopsa, daar is t ideaal voor.
2 Jahre vor