€14
per natt
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 April till 30 September
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
Tält
Husvagn
Husbil
Elektricitet
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Segling/surfing
2.5 / 5 (11 röster )

Camping Ter Hoeve

Duinhoekstraat 101
8660, Adinkerke
Belgien

Camping Ter Hoeve är en camping med 512 platser i Adinkerke, Belgien, som ligger i regionen Flandern. Camping Ter Hoeve har wifi och en inomhuspool. Hundar är tillåtna.

På Camping Ter Hoeve är det möjligt att campa på en tält, en husvagn eller en husbil Förutom camping går det även att hyra en mobil bungalow . Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats, en bastu, boule, en pingisbord, segling/surfing och cykeluthyrning.

Camping Ter Hoeve erbjuder sanitärfaciliteter för de som har handikapp eller liknande. För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner och torktumlare tillgängliga

Kännetecken för plats

Typ av camping
Bondcamping

Logi
Tält
Husvagn
Husbil
Mobila bungalows
Lägenheter

Faciliteter
Elektricitet
TV-anslutning
WiFi
Campingshop
Bröd på plats
Snacksbar
Restaurang
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga
Öppet året om
Nudister
Ungdomsgrupper

Rekreation
Lekplats
Barnanimation
Simma in naturligt vatten
Utomhuspool
Inomhuspool
Termalbad
Bastu
Tennisplan
Pingisbord
Minigolfplats
Segling/surfing
Cykeluthyrning
Fiske

Sanitär
Skötrum
Rullstolssanitär
Tvättmaskiner
Torktumlare


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Marc
Nederländska
Eind Juli deze camping bezocht voor 1 nacht i.v.m. overtocht met boot naar Engeland, alvast even kijken of dit een geschikte plek is om de vakantie 2 weken erna te beëindigen tezamen met een bezoek aan Plopsaland. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik zelden een camping heb gezien die er zo verdrietig bij ligt als deze. Kapot en erg smerig sanitair, geen toiletpapier, troosteloze slecht onderhouden parkeerplaats en entree, overvolle afvalcontainers waar het afval bovenop ligt en naast staat opgestapeld, metershoog onkruid. Tekenend voor het geheel is de deur van de receptie, deze is al erg lang defect ( maakt een hard schurend geluid, de drempel is helemaal uitgesleten ) en gaat hierdoor moeilijk open. Men kijkt er niet eens van op ! Een beetje meer aandacht voor het geheel, potentie vanuit de omgeving is er meer dan genoeg.
2 år sedan

anoniem
Nederländska
Wij hebben hier een nacht overnacht, wij kwamen laat aan en bij de receptie stond een lange rij. Dat kwam omdat het personeel niet echt doorwerkt. Ook bij de schoonmakers doen hun werk niet goed want het is smerig! Het licht dicht bij plopsaland. Maar voor de rest is de ligging ook niet fijn. Het tram station is ver lopen, dus als je ergens wilt eten moet je veel tijd hebben.
2 år sedan

Janssens Chantal
Nederländska
goede prijs en waar voor je geld, speelpleinen netjes, geen bijen, proper,en het gras wordt veel af gereden, veel gekuist in de douches en wc's . Het was heel warm en je kon de ganse dag door douchen, denk dat ze s'nachts kuisten toen want het bleef proper. Heel vriendelijk personeel. Mijn man is invalide en onze schoonzoon moest onze voortent komen op zetten en mocht zelfs tot aan de caravan rijden met zijn auto, als dat geen service is.
2 år sedan

Bossers Guy
Nederländska
Vooraf betalen, indien je dus voor meerdere dagen boekt en je stelt volgende zaken vast: al sind vorige zomer geen mogelijkheid om de vaat te doen met warm water, de toiletten spoelen niet door, sanitair wordt niet gekuist, enz..., kan je niet vroeger vertrekken tenzij je het reeds betaalde bedrag laat vallen. Bij de vorige eigenaars was het stukken beter. Wat ik wel goed vond ....? Eigenlijk niets meer.
2 år sedan

Dirk
Nederländska
Camping is een goede uitvalbasis voor plopsaland maar daar stopt het ook..receptie zeer weing open (soms zelfs helemaal niet).60 procent van de campers zien zich genoodzaakt te vertrekken.als er zich iets voor doet zie je geen mens.geen controle...je kan er zomaar je tent plaatsen....en nadien gewoon gratis vertrekken.receptie ligt er erg rommelig bij.....deuren zijn open en je kan er zomaar binnen...niemand te zien. Amai....zeker geen aanrader meer.pff.
2 år sedan

Koen.
Nederländska
Geen vorm van welkom, volgens afspraak. Geen warm water voor de afwas en lauw water voor de douche. Technische mankementen aan de douche en zeer veroudert. Dag nadien toch mevrouw Barbara vast gekregen om dan het nodige te regelen. Rond het onthaal(receptie) laag het er onverzorgd bij, wat ons al wat teleurstelde(eerste indruk). Hier is nog werk aan de winkel en kan beter eens een voorbeeld gaan nemen bij onze noorderburen!
2 år sedan

oldagetraveller
Engelska
Most things about this site were uncomfortable. Very limited hot water, ridiculousl provision of only 4 amps of electricity, etc. Quiet at night.
2 år sedan

Rudi DR
Nederländska
Nooit zien ze ons hier niet meer.... Zoon stond op "plopsa-wei" (jobstudenten voor plopsa)... schandalig vuile wei vol koeiedrek en met afvalberg. Elektra 4A, nog niet eens de mogelijkh om warmwaterketel te gebruiken, ook is deze levensgevaarlijk, draad die bloot ligt..Douches sluiten om 21u45, gaan pas terug open om 7u00. Douches spuiten alles nat, geen plaats om kledij droog te houden. WC's zijn schandelijk vuil, beesten kruipen van de muren af. Vernieuwd sanitair vermeld hun site dan, pff, je mag niet hoger dan 1,5M zien. Wifi moet men hier betalen, en is zeker niet goedkoop. Om de vaat te doen moet je 0,5€ betalen en change hebben dat geldmechanisme werkt. enz enz.... Ook minstens 250m gaan voor douche,wc enz... Ik kampeer al meer dan 30 jaar maar nog nooit zoiets gezien
2 år sedan

francois teunissen
Nederländska
Tja, het koste niet veel maar het was ook niet veel. * Je moet van te voren een afspraak maken anders kon je er voor 6 uur niet op. * Eigenaar verteld dat hij ook nog boer is en de receptie regelt vanaf de tractor. * een aardige oudere heer is s'morgens vroeg wel aanwezig in de receptie maar weet niets en kan geen enkele informatie verlenen. Hij leest tenslotte de krant. * je kunt van het terrein af met je voertuig maar komt er voor 18.00 uur niet meer op. * het sanitaire is slecht gepoetst. Boven ooghoogte is al tijden geen poetsdoek of spinnenborstel meer geweest. * De richtprijs is € 12,50 maar met afreken € 14,00 Je krijgt waar voor je geld!
2 år sedan

De Cort Gerlinde
Nederländska
Leuke camping we hadden een mooie plaats , de wc en douches waren proper ( ze worden tweemaal per dag gepoets met javel) het is een rustige camping ook s avonds , aan de balie waren ze vriendelijk en behulpzaam dit is voor herhaling vatbaar
2 år sedan

Leontien
Nederländska
Het enige positieve punt is de ligging...op loopafstand van plopsaland. Verder is het niets...geen warm water, geen vriendelijk woord, mannentoiletten smerig, geen brood te krijgen (supermarkt wel dichtbij) iedereen zet z'n spullen neer... Wij gaan puur voor een dagje Plopsa, daar is t ideaal voor.
2 år sedan