€14
pr nat
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 April til 30 September
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Telte
Campingsvogne
Autocampere
Elektricitet
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Sejling / surfing
2.5 / 5 (11 stemmer)

Camping Ter Hoeve

Duinhoekstraat 101
8660, Adinkerke
Belgien

Camping Ter Hoeve er en campingplads med 512 teltpladser i Adinkerke, Belgien, beliggende i regioneno Flandern. Camping Ter Hoeve har wifi og et indendørs pool. Hunde er tilladt på denne campingplads.

På Camping Ter Hoeve er det muligt at campere med en telt, en campingvogn eller en autocamper. Ud over camping, er også det muligt at leje en mobil bungalow. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads, en sauna, boldspil, en bordtennisbord, sejling / surfing og cykel udlejning.

Camping Ter Hoeve tilbyder hygiejne- og toiletforhold for handicappede. For tøjvask, er vaskemaskiner og tørretumblere tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Camping type
landmandscamping

Plads
Telte
Campingsvogne
Autocampere
Mobile bungalower
Lejligheder

Faciliteter
Elektricitet
TV forbindelse
Wifi
Camping butik
Brød hos spot
Snackbar
Restaurant
Kørestolsadgang
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge
Åben hele året rundt
Nudister
Ungdomsområder

Hobby
Legeplads
Børne animation
Svøm i naturligt vand
Udendørs pool
Indendørs pool
Termisk bad
Sauna
Tennisbane
Bordtennisbord
Minigolf område
Sejling / surfing
Cykel udlejning
Fiskning

Hygiejne
Puslebords faciliteter
Kørestolshygiejne
Vaskemaskiner
Tørretumblere


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Marc
Hollandsk
Eind Juli deze camping bezocht voor 1 nacht i.v.m. overtocht met boot naar Engeland, alvast even kijken of dit een geschikte plek is om de vakantie 2 weken erna te beëindigen tezamen met een bezoek aan Plopsaland. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik zelden een camping heb gezien die er zo verdrietig bij ligt als deze. Kapot en erg smerig sanitair, geen toiletpapier, troosteloze slecht onderhouden parkeerplaats en entree, overvolle afvalcontainers waar het afval bovenop ligt en naast staat opgestapeld, metershoog onkruid. Tekenend voor het geheel is de deur van de receptie, deze is al erg lang defect ( maakt een hard schurend geluid, de drempel is helemaal uitgesleten ) en gaat hierdoor moeilijk open. Men kijkt er niet eens van op ! Een beetje meer aandacht voor het geheel, potentie vanuit de omgeving is er meer dan genoeg.
1 år siden

anoniem
Hollandsk
Wij hebben hier een nacht overnacht, wij kwamen laat aan en bij de receptie stond een lange rij. Dat kwam omdat het personeel niet echt doorwerkt. Ook bij de schoonmakers doen hun werk niet goed want het is smerig! Het licht dicht bij plopsaland. Maar voor de rest is de ligging ook niet fijn. Het tram station is ver lopen, dus als je ergens wilt eten moet je veel tijd hebben.
1 år siden

Janssens Chantal
Hollandsk
goede prijs en waar voor je geld, speelpleinen netjes, geen bijen, proper,en het gras wordt veel af gereden, veel gekuist in de douches en wc's . Het was heel warm en je kon de ganse dag door douchen, denk dat ze s'nachts kuisten toen want het bleef proper. Heel vriendelijk personeel. Mijn man is invalide en onze schoonzoon moest onze voortent komen op zetten en mocht zelfs tot aan de caravan rijden met zijn auto, als dat geen service is.
1 år siden

Bossers Guy
Hollandsk
Vooraf betalen, indien je dus voor meerdere dagen boekt en je stelt volgende zaken vast: al sind vorige zomer geen mogelijkheid om de vaat te doen met warm water, de toiletten spoelen niet door, sanitair wordt niet gekuist, enz..., kan je niet vroeger vertrekken tenzij je het reeds betaalde bedrag laat vallen. Bij de vorige eigenaars was het stukken beter. Wat ik wel goed vond ....? Eigenlijk niets meer.
1 år siden

Dirk
Hollandsk
Camping is een goede uitvalbasis voor plopsaland maar daar stopt het ook..receptie zeer weing open (soms zelfs helemaal niet).60 procent van de campers zien zich genoodzaakt te vertrekken.als er zich iets voor doet zie je geen mens.geen controle...je kan er zomaar je tent plaatsen....en nadien gewoon gratis vertrekken.receptie ligt er erg rommelig bij.....deuren zijn open en je kan er zomaar binnen...niemand te zien. Amai....zeker geen aanrader meer.pff.
1 år siden

Koen.
Hollandsk
Geen vorm van welkom, volgens afspraak. Geen warm water voor de afwas en lauw water voor de douche. Technische mankementen aan de douche en zeer veroudert. Dag nadien toch mevrouw Barbara vast gekregen om dan het nodige te regelen. Rond het onthaal(receptie) laag het er onverzorgd bij, wat ons al wat teleurstelde(eerste indruk). Hier is nog werk aan de winkel en kan beter eens een voorbeeld gaan nemen bij onze noorderburen!
1 år siden

oldagetraveller
Engelsk
Most things about this site were uncomfortable. Very limited hot water, ridiculousl provision of only 4 amps of electricity, etc. Quiet at night.
1 år siden

Rudi DR
Hollandsk
Nooit zien ze ons hier niet meer.... Zoon stond op "plopsa-wei" (jobstudenten voor plopsa)... schandalig vuile wei vol koeiedrek en met afvalberg. Elektra 4A, nog niet eens de mogelijkh om warmwaterketel te gebruiken, ook is deze levensgevaarlijk, draad die bloot ligt..Douches sluiten om 21u45, gaan pas terug open om 7u00. Douches spuiten alles nat, geen plaats om kledij droog te houden. WC's zijn schandelijk vuil, beesten kruipen van de muren af. Vernieuwd sanitair vermeld hun site dan, pff, je mag niet hoger dan 1,5M zien. Wifi moet men hier betalen, en is zeker niet goedkoop. Om de vaat te doen moet je 0,5€ betalen en change hebben dat geldmechanisme werkt. enz enz.... Ook minstens 250m gaan voor douche,wc enz... Ik kampeer al meer dan 30 jaar maar nog nooit zoiets gezien
1 år siden

francois teunissen
Hollandsk
Tja, het koste niet veel maar het was ook niet veel. * Je moet van te voren een afspraak maken anders kon je er voor 6 uur niet op. * Eigenaar verteld dat hij ook nog boer is en de receptie regelt vanaf de tractor. * een aardige oudere heer is s'morgens vroeg wel aanwezig in de receptie maar weet niets en kan geen enkele informatie verlenen. Hij leest tenslotte de krant. * je kunt van het terrein af met je voertuig maar komt er voor 18.00 uur niet meer op. * het sanitaire is slecht gepoetst. Boven ooghoogte is al tijden geen poetsdoek of spinnenborstel meer geweest. * De richtprijs is € 12,50 maar met afreken € 14,00 Je krijgt waar voor je geld!
1 år siden

De Cort Gerlinde
Hollandsk
Leuke camping we hadden een mooie plaats , de wc en douches waren proper ( ze worden tweemaal per dag gepoets met javel) het is een rustige camping ook s avonds , aan de balie waren ze vriendelijk en behulpzaam dit is voor herhaling vatbaar
1 år siden

Leontien
Hollandsk
Het enige positieve punt is de ligging...op loopafstand van plopsaland. Verder is het niets...geen warm water, geen vriendelijk woord, mannentoiletten smerig, geen brood te krijgen (supermarkt wel dichtbij) iedereen zet z'n spullen neer... Wij gaan puur voor een dagje Plopsa, daar is t ideaal voor.
1 år siden