€29
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
BBQ autorisés
Machines à laver
4 / 5 (17 votes )

Familiecamping Domein Kindervreugde

Langgeleedstraat 1
8660, Adinkerke
Belgique

Familiecamping Domein Kindervreugde est un site de camping dans Adinkerke, Belgique, dans la région de la Flandre. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver disponible

Caractéristiques du lieu

Hébergement

Installations
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Endroit ombragé

Recreation
Terrain de jeux

Sanitaires
Tables à langer
Machines à laver


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Roger & Lut
Néerlandais
Wij kozen deze camping voor zijn "kleinschaligheid" en natuurlijk door de score "FENOMENAAL" ! Wij stonden op de "weide" .....een rustige plaats tot het begint te regenen ! Dank zij de regen moesten we door de modder naar het goed onderhouden sanitair. De dag van vertrek was een hel ! Dagen voordien moest al een tractor ingeschakeld worden om de caravan/camper tot op de straat te trekken, omdat een gedeelte niet verhard is. Wij zijn met héél wat pogingen en hulp van vriendelijke, duwende campeerders tot op de straat geraakt om daar dan de meeste modder van auto en caravan af te wassen .......... Conclusie : leuk maar er zou dringend een verharding moet komen naar de straat toe, een oud tapijt en een plank volstaan niet om de mensen op een moddervrij manier het sanitair te laten bereiken ! Wij vinden wel dat deze ligging ideaal is voor leuke wandelingen in de duinen......
2 mois depuis

Ton
Néerlandais
Als alleengaande fietser (geen stroom) een nacht verbleven op deze camping voor de lieve som van 30 euro. Een nieuw record tijdens mijn fietsvakanties. Denemarken spande tot nu toe de kroon, maar dit is waanzin. Sanitair was oké, plaats op een weide achteraf bood geen enkele gezelligheid en de internet reikte niet tot dit veld. Om verbinding te maken, was je veroordeeld om aan een tafel plaats te nemen bij de toilet! Andere bijzonderheden: de heren urinoir is buiten waar Jan en alleman voorbij lopen. Niet meer van deE tijd. Positief is de broodservice die al om 07:00 uur beschikbaar is.
3 mois depuis

Tim
Néerlandais
Leuke familiecamping aan de Kust. Kort bij Plopsaland De Panne. Kinderen komen elk jaar weer graag terug! Fiets je graag? Maak dan zeker een fietstocht naar Veurne, Oerne (In de Luute) op 15 km. Het strand in Oostenduinkerke is wat rustiger dan de dijk in De Panne. Het sanitair is proper en wordt dagelijks meermaals gepoetst. Er is geen horecagelegenheid bij de camping maar aan het houten hutje van de receptie kan je een frisse pint/speciaal biertje kopen aan democratische prijzen. Voor de kids zijn er verschillende ijsjes te koop. Pluspunt van de camping is de dagelijkse uitgebreide bestellijst van verse broodjes, koffiekoeken ek gebak! Kortom voor ons een gezellige plek om te vertoeven! In de buurt is er ook een leuke kinderboerderij (Papenhoeve Adinkerke)
3 mois depuis

Pb
Néerlandais
Kleinschalige camping die nogal onverzorgd en rommelig aandeed. Bij ontvangst kreeg ik te horen dat ik door fout in boekingssysteem €16 moest betalen (terwijl ik bij reservering de hele nota betaald heb),.. niet heel klantgericht opgelost! trampoline in speeltuin was gescheurd en lag de dagen dat we er waren gescheurd in een kuil, er was wel een hek voor gezet dat de kinderen er niet in konden vallen en als oplossing was er een springkussen voor kinderen geplaatst. De plaatsen waren mooi groot en afgebakend met een heg, wel prettig! Sanitair was netjes maar echt vies; er zat schimmel op de douche schotten, dikke laag stof op bovenleidingen en deuren, afvoeren liepen niet goed weg door dikke pakken haren in de putjes. Verder hadden wij 2 avonden na 22 uur geen warm water meer. Voor een bezoekje aan plop is de ligging ideaal,, 10 lopen. We zouden 4 dagen blijven maar na 2 dagen hadden wij het wel gezien hier!
3 mois depuis

Koppel met 3 kinderen (6j-9j)
Néerlandais
Kleinschalige camping! Ideaal voor een bezoekje aan plopsaland. 10 min. Rijden van het strand dus ideaal! Heel vriendelijke uitbaters! Wij Stonden met caravan op de weide. Daar was het erg rustig! Sanitair is goed en proper! Voor de kinderen is er een kleine speelruimte. Net voldoende voor even bezig te houden. Maar camping is minder aangewezen voor een lange periode met kinderen.
1 an depuis

Roger & Lut
Néerlandais
Wij kozen deze camping voor zijn "kleinschaligheid" en natuurlijk door de score "FENOMENAAL" !Wij stonden op de "weide" .....een rustige plaats tot het begint te regenen !Dank zij de regen moesten we door de modder naar het goed onderhouden sanitair.De dag van vertrek was een hel ! Dagen voordien moest al een tractor ingeschakeld worden om de caravan/camper tot op de straat te trekken, omdat een gedeelte niet verhard is. Wij zijn met héél wat pogingen en hulp van vriendelijke, duwende campeerders tot op de straat geraakt om daar dan de meeste modder van auto en caravan af te wassen ..........Conclusie : leuk maar er zou dringend een verharding moet komen naar de straat toe, een oud tapijt en een plank volstaan niet om de mensen op een moddervrij manier het sanitair te laten bereiken !Wij vinden wel dat deze ligging ideaal is voor leuke wandelingen in de duinen......
1 an depuis

Roland Declerck
Néerlandais
zijn er een weekje geweest op deze mooie kleine camping en hebben het zeker naar onze zin gehad . leuke vriendelijke uitbaters die alles piekfijn onderhouden . sanitaire gebouw was zeer mooi onderhouden en alles was voorradig om corona de baas te kunnen !!!! lig op een zeer rustige locatie langs een baantje die weinig gebruikt word . je zit dicht tegen het duinen - natuurgebied waar je lekker kan wandelen tot aan de zee . ook zit je op korte afstand van Plopsaland dus ideaal om geen te gaan als je dit wil bezoeken !!! al bij al een camping waar je voor de rust aan het juiste adres ben en wij zeker nog terug gaan bezoeken !!!!
2 ans depuis

fam.Loontjens
Néerlandais
Toffe ontvangst van de kleindochter, we mochten zelf ons plaats kiezen, proper sanitair, alle noodzakelijke coronamaatregelen werden toegepast, heel rustige camping, brood en koffiekoeken konden dagelijks besteld worden, voor rustzoekers de ideale camping
2 ans depuis

Annemiek
Néerlandais
Een kleine rustige en groene camping. Ik was bij aankomst blij verrast over de mooie grote plaatsen met gras en boompjes rondom. Per twee plaatsen is er een aansluitpunt voor elektriciteit en een waterkraan. Ook als tentkampeerder voel je je welkom. De kleine speeltuin werd veel gebruikt door de aanwezige jonge kinderen. Vriendelijke beheerders die het sanitair en de rest van de camping keurig verzorgen. De douches zijn heerlijk warm en boven de twee afwasbakken is een afdak met een lamp. Rond 22 uur wordt het echt stil. Met drie pubers heb ik bijna elke dag de wandeling gemaakt (klein half uurtje) naar de kusttram (voor het strand in De Panne, het Abdijmuseum Ten Duinen in Koksijde en het visserijmuseum Navigo in Oostduinkerke) en lopend naar Plopsaland en PlopsAqua. Het is voordelig om voor de kusttram een 10 rittenkaart (16 euro) te kopen bij het loket. Dan reis je 60 min voor 1,60 terwijl losse kaartjes 3 euro voor 60 min. kosten.
2 ans depuis

Pascal Devriesere
Néerlandais
Rustige, gezellige Camping (geen drukke toestanden) .Zeer vriendelijke uitbaters. De camping is proper en net, als ook sanitair en WC. Dagelijks schoongemaakt. Speelpleintje aanwezig voor de kleintjes. 's morgens is er vers brood, en vaak komt de soepkar langs. In de omgeving heb je een prachtig natuurgebied met bos , heide en duinen aansluitend heb je de kust. Met de fietsknooppunten maak je prachtige fietstochten in het binnenland. Negatieve punten zijn er echter moeilijk te vinden.
2 ans depuis

Vandenabeele
Néerlandais
Na een flopstart bij camping die net ver naast deze supercamping ligt, heeft ons weekend gered! Een zeer vriendelijke jongedame aan het onthaal die ons gelukkig nog een plaatsje wou geven. Zelfs als het onthaal gesloten is, zijn de mensen van de camping toch nog bereikbaar! Een groot pluspunt! Een rustige camping, propere badkamers en aparte wc's. In het midden van de knusse camping kunnen de kinderen spelen. En wanneer we wouden slapen, was het zeer rustig!
2 ans depuis

Iris
Néerlandais
De camping is kleinschalig. Enkele speeltoestellen. Sanitair prima en zeer schoon. Familiedouche vonden wij fijn.
2 ans depuis

Steven de la Cousine
Néerlandais
Een camping met mooie, ruime plaatsen. De beheerders zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Elke dag kun je brood bestellen. Het sanitair wordt keurig schoongemaakt, voor het toiletteren moet je wel je eigen wc papier meenemen. Dat is meteen het enige minpuntje, maar waar hebben we het dan over? Ook de kinderen weten elkaar goed te vinden bij het speeltuintje en vermaken zich daar prima.
2 ans depuis

Rouss
Néerlandais
Het is een kleine, nette camping. Het oudere echtpaar en hun kleindochter zorgen ervoor dat het er supernetjes uit ziet. Je ziet ze de hele dag bezig. Het toiletgebouw is schoon en heeft lekker warm water. Het speeltuintje is leuk voor kleintjes. De wifi was oké. Het is maar 1,5km voor Plopsaland, dus prima te lopen.
2 ans depuis