Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
BBQ allowed
4 / 5 (2 votes )

Naturfreundehaus Am Birket


Günzburg
Germany

Naturfreundehaus Am Birket is a campsite in Günzburg, Germany. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Snackbar
Restaurant
BBQ allowed

Qualifications
Pitches with shade

Recreation
Playground


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Rijk Korenhof
Dutch
Heel simpele camping. Gewoon simpel grasveld met bomen er om heen. Voorzieningen zijn een simpel toilet voor dames en heren. Een BBQ zithoek en een huisje waarin 5 tafels en bankjes staan. Simpele en leuke speeltuin met draaischommel, glijbaan, wipwap. Ook een tafeltennistafel en genoeg speelgoed (algemeen goed van de beheerdersfamilie). Het gezin beheert de naturfreundenhause waar je kan eten en van 08:00-22:00 lekkere warme douches zijn. Legoland Gunzburg op 2km afstand (er is een route voor de fiets, wel even vragen bij de beheerders) aan de andere kant van de snelweg Munchen-Stuttgard.
2 years ago

fhabots
Dutch
De camping ligt aan de rand van het plaatsje Gunzburg, aan de bosrand. Het is een groen veldje bij een restaurant (daar hebben we niet gegeten, maar de kaart zag er goed uit, en het leek niet al te duur). Er zijn twee toiletten op het kampeerterrein, en nog toiletten en douches in het restaurant. Dit gaat pas om 8 uur open, dus het is geen camping voor vroege vertrekkers. E zijn veel speeltoestellen voor kinderen, en er lopen naast de camping een pony en een zwijntje rond. Op de camping staan tafels en banken waar je gratis gebruik van kan maken. We mochten de koelelementen gratis in de vriezer doen.
2 years ago