Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Grill tilladt
4 / 5 (2 stemmer )

Naturfreundehaus Am Birket


Günzburg
Tyskland

Naturfreundehaus Am Birket er en campingplads i Günzburg, Tyskland, beliggende i regioneno Bayern. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Snackbar
Restaurant
Grill tilladt

Betingelser
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Rijk Korenhof
Hollandsk
Heel simpele camping. Gewoon simpel grasveld met bomen er om heen. Voorzieningen zijn een simpel toilet voor dames en heren. Een BBQ zithoek en een huisje waarin 5 tafels en bankjes staan. Simpele en leuke speeltuin met draaischommel, glijbaan, wipwap. Ook een tafeltennistafel en genoeg speelgoed (algemeen goed van de beheerdersfamilie). Het gezin beheert de naturfreundenhause waar je kan eten en van 08:00-22:00 lekkere warme douches zijn. Legoland Gunzburg op 2km afstand (er is een route voor de fiets, wel even vragen bij de beheerders) aan de andere kant van de snelweg Munchen-Stuttgard.
3 år siden

fhabots
Hollandsk
De camping ligt aan de rand van het plaatsje Gunzburg, aan de bosrand. Het is een groen veldje bij een restaurant (daar hebben we niet gegeten, maar de kaart zag er goed uit, en het leek niet al te duur). Er zijn twee toiletten op het kampeerterrein, en nog toiletten en douches in het restaurant. Dit gaat pas om 8 uur open, dus het is geen camping voor vroege vertrekkers. E zijn veel speeltoestellen voor kinderen, en er lopen naast de camping een pony en een zwijntje rond. Op de camping staan tafels en banken waar je gratis gebruik van kan maken. We mochten de koelelementen gratis in de vriezer doen.
3 år siden