Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
BBQ consentito
4 / 5 (2 voti )

Naturfreundehaus Am Birket


Günzburg
Germania

Naturfreundehaus Am Birket è un campeggio a Günzburg, Germania. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Caratteristiche Punto

Sistemazione

Strutture
Snackbar
Ristorante
BBQ consentito

Qualifiche
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Rijk Korenhof
Olandese
Heel simpele camping. Gewoon simpel grasveld met bomen er om heen. Voorzieningen zijn een simpel toilet voor dames en heren. Een BBQ zithoek en een huisje waarin 5 tafels en bankjes staan. Simpele en leuke speeltuin met draaischommel, glijbaan, wipwap. Ook een tafeltennistafel en genoeg speelgoed (algemeen goed van de beheerdersfamilie). Het gezin beheert de naturfreundenhause waar je kan eten en van 08:00-22:00 lekkere warme douches zijn. Legoland Gunzburg op 2km afstand (er is een route voor de fiets, wel even vragen bij de beheerders) aan de andere kant van de snelweg Munchen-Stuttgard.
2 anni ago

fhabots
Olandese
De camping ligt aan de rand van het plaatsje Gunzburg, aan de bosrand. Het is een groen veldje bij een restaurant (daar hebben we niet gegeten, maar de kaart zag er goed uit, en het leek niet al te duur). Er zijn twee toiletten op het kampeerterrein, en nog toiletten en douches in het restaurant. Dit gaat pas om 8 uur open, dus het is geen camping voor vroege vertrekkers. E zijn veel speeltoestellen voor kinderen, en er lopen naast de camping een pony en een zwijntje rond. Op de camping staan tafels en banken waar je gratis gebruik van kan maken. We mochten de koelelementen gratis in de vriezer doen.
2 anni ago