Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Grillmöglichkeit
4 / 5 (2 stimmen )

Naturfreundehaus Am Birket


Günzburg
Deutschland

Naturfreundehaus Am Birket ist ein Campingplatz in Günzburg, Deutschland. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Merkmale von Ort

Unterkunft

Anlagen
Snackbar
Restaurant
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Rijk Korenhof
Niederländisch
Heel simpele camping. Gewoon simpel grasveld met bomen er om heen. Voorzieningen zijn een simpel toilet voor dames en heren. Een BBQ zithoek en een huisje waarin 5 tafels en bankjes staan. Simpele en leuke speeltuin met draaischommel, glijbaan, wipwap. Ook een tafeltennistafel en genoeg speelgoed (algemeen goed van de beheerdersfamilie). Het gezin beheert de naturfreundenhause waar je kan eten en van 08:00-22:00 lekkere warme douches zijn. Legoland Gunzburg op 2km afstand (er is een route voor de fiets, wel even vragen bij de beheerders) aan de andere kant van de snelweg Munchen-Stuttgard.
2 Jahre vor

fhabots
Niederländisch
De camping ligt aan de rand van het plaatsje Gunzburg, aan de bosrand. Het is een groen veldje bij een restaurant (daar hebben we niet gegeten, maar de kaart zag er goed uit, en het leek niet al te duur). Er zijn twee toiletten op het kampeerterrein, en nog toiletten en douches in het restaurant. Dit gaat pas om 8 uur open, dus het is geen camping voor vroege vertrekkers. E zijn veel speeltoestellen voor kinderen, en er lopen naast de camping een pony en een zwijntje rond. Op de camping staan tafels en banken waar je gratis gebruik van kan maken. We mochten de koelelementen gratis in de vriezer doen.
2 Jahre vor