€34
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 April till 30 September
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
4 / 5 (12 votes )

Camping LaBrise

Rue de Durbuy 8
6990, Hotton
Luxembourg, Belgium

Camping LaBrise is a campsite with 40 pitches in Hotton, Belgium, located in the Luxembourg region. Camping LaBrise has wifi and a snackbar. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Turbo
Dutch
Heel onvriendelijke Niewe uitbaters !! Meerdere malen controles , met een geviseerd gevoel . Agressie uitstraling wanneer iets naar hun zin verloopt . Wij zijn van de camping verplicht moeten gaan Ivm . Hond NIET aan de leiband … ook als ons oud hondje van meer dan 10 j ligt te slapen onder het tafeltje buiten aan de camper . Geld van 1 resterende nacht (33€) werd op onze tafel gegooid , om direct de camping te verlaten . Onze elektrische stroom werd direct aan de hoofd schakelaar afgekoppeld ! Dus HONDEN AAN DE LEIBAND IS LETTERLIJK Bij aankomst is dat het eerste wat ze zeggen ! Vorige eigenaren waren supermensen , wat van deze verre van niet kan gezegd worden . Onze buur op de camping komt ook niet meer terug met zijn Malteezertje . Ook vloog constant op verschillende tijden , een drone over de camping ….. wat verdacht was , als de honden van de leiband waren , er altijd rondgaande controle was .
1 year ago

Danny
Dutch
Heerlijk lang weekend weg geweest met vriendin en dochter 11 jaar oud. En onze 2 honden. Blokhut prima verblijf alles wat je nodig hebt zit er in. Leuke eigenaars heel vriendelijk. Supermarkt lekker dicht bij. Camping bar en snack bar prima Heerlijk kleine overzichtelijke camping, jong en oud allemaal even vriendelijk. Kinderen die goed samen spelen. Mooie wandel tochten Ardennen is altijd super.
1 year ago

Jeroen
Dutch
De ligging is uitstekend, in de buurt van Marche-en-Famenne en Durbuy, en op een tweetal kilometer van Hotton. Daar vind je een supermarkt, een bakker en een slager, en enkele cafés met terrasjes. Via de achterkant van de camping kan je er te voet heen: een mooie, korte tocht langs de Ourthe. Naast de camping vind je het stationnetje van Melreux-Hotton. Het ligt niet op een drukke spoorlijn, dus van voortdurende geluidsoverlast is geen sprake, en zelf vond ik het net fijn om af en toe een trein te zien passeren vanop de camping. Het is bovendien erg handig dat je zonder auto naar nabijgelegen gemeenten op de lijn Luik - Marche-en-Famenne kunt. De streek is prachtig om te wandelen. Onder meer de GR57 loopt hier in de buurt. De camping is bijzonder kindvriendelijk. Mijn dochter van zes heeft zich er reuze geamuseerd. De uitbaters zijn erg sympathiek, het eten is lekker, en het sanitair verzorgd. Warm aanbevolen, dus!
2 years ago

Guy
Dutch
27 euro per nacht en geen wc papier op de wc’s, sanitair zeer pover. Uitbaters helemààl niet vriendelijk, willen duidelijk geen geld uitgeven aan personeel en dat is te merken. “Bar” lijkt nergens op.
2 years ago

Steven
Dutch
Rustige kindvriendelijke camping vlak aan rivier op wandelafstand van Hotton. Mooie plaatsen en proper sanitair.Na 10 h zeer rustig en stil.Zeer vriendelijke eigenaars. We komen zeker terug
2 years ago

Jeanke De Visser
Dutch
Deze camping is zeker en vast een aanrader. Je hebt hier meteen een thuis gevoel. Vriendelijke ontvangst, en qua hygiëne kunnen er hier nog velen een voorbeeld aannemen.Vele mogelijkheden buiten de camping ook nog.
2 years ago

Bram Van Den Broecke
Dutch
Deze camping is zeker en vast een aanrader.Vriendelijke ontvangst, naar sanitair toe, hier kunnen velen een voorbeeld aannemen. Een echte aanrader dus!Met veel mogelijkheden buiten de camping ook qua activiteiten.
2 years ago

Laetitiae en Jimmy
Dutch
Een zeer aangename week achter de rug op de camping vlakbij de ourthe. Heel vriendelijke uitbaters, gezellig terras, mooie speeltuin voor urenlang speelplezier voor de kinderen.Zeer nette sanitairvoorziening.Gezien de rust, gemoedelijke sfeer op de camping echt een aanrader.We hebben er alvast heel hard van genoten en komen zeker terug. Laetitiae ,Jimmy en kinderen
2 years ago

Chris
Dutch
Mooie verzorgde camping, prima ligging en vriendelijke Vlaamse uitbaters.
2 years ago

Mark
Dutch
Camping aan de Ourthe vlak naast een treinspoor (met ook enkele goederentreinen per dag). Ruime plaatsen, weinig of geen schaduw. Geen wc papier, sanitair zeer eenvoudig. Geen bankje om je kleren op te leggen in de douche, welke te betalen en op voorhand te reserveren is. (halve euro vr 2 minuten, niet regelbaar). Spiegel aan de wastafel hangt op 1 m hoogte! Prijs/kwaliteit veel te duur: 27 euro per nacht.
2 years ago

Niki
Dutch
Gezellige camping gelegen langs de Ourthe in het dorpje Melreux- Hotton! Vriendelijke Vlaamse eigenaars, veel faciliteiten aanwezig voor de kinderen (speelplein-trampoline-voetbalveld- petanque...) Mooie omgeving! Ideaal voor te gaan wandelen -fietsen. Sanitair goed onderhouden. Warm water te vinden bij de afwas. Topvakantie.
2 years ago

Dropke
Dutch
Tijdens de week zalige camping. Super ligging aan de Ourthe je kan direct het water in. Plaatsen ok op een middenveld bijna zonder afscheiding. Sanitair schoon maar geen papier geen handdoek 2 WC s dames geen warm water aan de 2 lavabo s en dit voor een 60tal staanpltsen + chalets. Douches op reservatie kost €0,50 voor 2 min warmte niet regelbaar. In het weekend veel volk , heel lawaaierig. Omgeving wel mooi voor fietsen en wandelen
2 years ago