€34
pro Nacht
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 April bis 30 September
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
4 / 5 (11 stimmen )

Camping LaBrise

Rue de Durbuy 8
6990, Hotton
Luxembourg, Belgien

Camping LaBrise ist ein Campingplatz mit 40 Stellplätzen in Hotton, Belgien, in der Region Luxemburg. Camping LaBrise hat wifi und ein snackbar. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Merkmale von Ort

Unterkunft

Anlagen
Wifi
Snackbar
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Danny
Niederländisch
Heerlijk lang weekend weg geweest met vriendin en dochter 11 jaar oud. En onze 2 honden. Blokhut prima verblijf alles wat je nodig hebt zit er in. Leuke eigenaars heel vriendelijk. Supermarkt lekker dicht bij. Camping bar en snack bar prima Heerlijk kleine overzichtelijke camping, jong en oud allemaal even vriendelijk. Kinderen die goed samen spelen. Mooie wandel tochten Ardennen is altijd super.
3 Monate vor

Jeroen
Niederländisch
De ligging is uitstekend, in de buurt van Marche-en-Famenne en Durbuy, en op een tweetal kilometer van Hotton. Daar vind je een supermarkt, een bakker en een slager, en enkele cafés met terrasjes. Via de achterkant van de camping kan je er te voet heen: een mooie, korte tocht langs de Ourthe. Naast de camping vind je het stationnetje van Melreux-Hotton. Het ligt niet op een drukke spoorlijn, dus van voortdurende geluidsoverlast is geen sprake, en zelf vond ik het net fijn om af en toe een trein te zien passeren vanop de camping. Het is bovendien erg handig dat je zonder auto naar nabijgelegen gemeenten op de lijn Luik - Marche-en-Famenne kunt. De streek is prachtig om te wandelen. Onder meer de GR57 loopt hier in de buurt. De camping is bijzonder kindvriendelijk. Mijn dochter van zes heeft zich er reuze geamuseerd. De uitbaters zijn erg sympathiek, het eten is lekker, en het sanitair verzorgd. Warm aanbevolen, dus!
1 Jahr vor

Guy
Niederländisch
27 euro per nacht en geen wc papier op de wc’s, sanitair zeer pover. Uitbaters helemààl niet vriendelijk, willen duidelijk geen geld uitgeven aan personeel en dat is te merken. “Bar” lijkt nergens op.
1 Jahr vor

Steven
Niederländisch
Rustige kindvriendelijke camping vlak aan rivier op wandelafstand van Hotton. Mooie plaatsen en proper sanitair.Na 10 h zeer rustig en stil.Zeer vriendelijke eigenaars. We komen zeker terug
1 Jahr vor

Jeanke De Visser
Niederländisch
Deze camping is zeker en vast een aanrader. Je hebt hier meteen een thuis gevoel. Vriendelijke ontvangst, en qua hygiëne kunnen er hier nog velen een voorbeeld aannemen.Vele mogelijkheden buiten de camping ook nog.
1 Jahr vor

Bram Van Den Broecke
Niederländisch
Deze camping is zeker en vast een aanrader.Vriendelijke ontvangst, naar sanitair toe, hier kunnen velen een voorbeeld aannemen. Een echte aanrader dus!Met veel mogelijkheden buiten de camping ook qua activiteiten.
1 Jahr vor

Laetitiae en Jimmy
Niederländisch
Een zeer aangename week achter de rug op de camping vlakbij de ourthe. Heel vriendelijke uitbaters, gezellig terras, mooie speeltuin voor urenlang speelplezier voor de kinderen.Zeer nette sanitairvoorziening.Gezien de rust, gemoedelijke sfeer op de camping echt een aanrader.We hebben er alvast heel hard van genoten en komen zeker terug. Laetitiae ,Jimmy en kinderen
1 Jahr vor

Chris
Niederländisch
Mooie verzorgde camping, prima ligging en vriendelijke Vlaamse uitbaters.
1 Jahr vor

Mark
Niederländisch
Camping aan de Ourthe vlak naast een treinspoor (met ook enkele goederentreinen per dag). Ruime plaatsen, weinig of geen schaduw. Geen wc papier, sanitair zeer eenvoudig. Geen bankje om je kleren op te leggen in de douche, welke te betalen en op voorhand te reserveren is. (halve euro vr 2 minuten, niet regelbaar). Spiegel aan de wastafel hangt op 1 m hoogte! Prijs/kwaliteit veel te duur: 27 euro per nacht.
1 Jahr vor

Niki
Niederländisch
Gezellige camping gelegen langs de Ourthe in het dorpje Melreux- Hotton! Vriendelijke Vlaamse eigenaars, veel faciliteiten aanwezig voor de kinderen (speelplein-trampoline-voetbalveld- petanque...) Mooie omgeving! Ideaal voor te gaan wandelen -fietsen. Sanitair goed onderhouden. Warm water te vinden bij de afwas. Topvakantie.
1 Jahr vor

Dropke
Niederländisch
Tijdens de week zalige camping. Super ligging aan de Ourthe je kan direct het water in. Plaatsen ok op een middenveld bijna zonder afscheiding. Sanitair schoon maar geen papier geen handdoek 2 WC s dames geen warm water aan de 2 lavabo s en dit voor een 60tal staanpltsen + chalets. Douches op reservatie kost €0,50 voor 2 min warmte niet regelbaar. In het weekend veel volk , heel lawaaierig. Omgeving wel mooi voor fietsen en wandelen
1 Jahr vor