€20
pr nat
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 April til 07 November
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Wifi
Grill tilladt
Hunde
4 / 5 (10 stemmer)

Camping LaBrise

Rue de Durbuy 8
6990, Hotton
Luxembourg, Belgien

Camping LaBrise er en campingplads i Hotton, Belgien. Camping LaBrise har wifi og en snackbar. Hunde er tilladt på denne campingplads. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Telte

Faciliteter
Wifi
Snackbar
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Jeroen
Hollandsk
De ligging is uitstekend, in de buurt van Marche-en-Famenne en Durbuy, en op een tweetal kilometer van Hotton. Daar vind je een supermarkt, een bakker en een slager, en enkele cafés met terrasjes. Via de achterkant van de camping kan je er te voet heen: een mooie, korte tocht langs de Ourthe. Naast de camping vind je het stationnetje van Melreux-Hotton. Het ligt niet op een drukke spoorlijn, dus van voortdurende geluidsoverlast is geen sprake, en zelf vond ik het net fijn om af en toe een trein te zien passeren vanop de camping. Het is bovendien erg handig dat je zonder auto naar nabijgelegen gemeenten op de lijn Luik - Marche-en-Famenne kunt. De streek is prachtig om te wandelen. Onder meer de GR57 loopt hier in de buurt. De camping is bijzonder kindvriendelijk. Mijn dochter van zes heeft zich er reuze geamuseerd. De uitbaters zijn erg sympathiek, het eten is lekker, en het sanitair verzorgd. Warm aanbevolen, dus!
4 måneder siden

Guy
Hollandsk
27 euro per nacht en geen wc papier op de wc’s, sanitair zeer pover. Uitbaters helemààl niet vriendelijk, willen duidelijk geen geld uitgeven aan personeel en dat is te merken. “Bar” lijkt nergens op.
5 måneder siden

Steven
Hollandsk
Rustige kindvriendelijke camping vlak aan rivier op wandelafstand van Hotton. Mooie plaatsen en proper sanitair.Na 10 h zeer rustig en stil.Zeer vriendelijke eigenaars. We komen zeker terug
5 måneder siden

Jeanke De Visser
Hollandsk
Deze camping is zeker en vast een aanrader. Je hebt hier meteen een thuis gevoel. Vriendelijke ontvangst, en qua hygiëne kunnen er hier nog velen een voorbeeld aannemen.Vele mogelijkheden buiten de camping ook nog.
5 måneder siden

Bram Van Den Broecke
Hollandsk
Deze camping is zeker en vast een aanrader.Vriendelijke ontvangst, naar sanitair toe, hier kunnen velen een voorbeeld aannemen. Een echte aanrader dus!Met veel mogelijkheden buiten de camping ook qua activiteiten.
5 måneder siden

Laetitiae en Jimmy
Hollandsk
Een zeer aangename week achter de rug op de camping vlakbij de ourthe. Heel vriendelijke uitbaters, gezellig terras, mooie speeltuin voor urenlang speelplezier voor de kinderen.Zeer nette sanitairvoorziening.Gezien de rust, gemoedelijke sfeer op de camping echt een aanrader.We hebben er alvast heel hard van genoten en komen zeker terug. Laetitiae ,Jimmy en kinderen
5 måneder siden

Chris
Hollandsk
Mooie verzorgde camping, prima ligging en vriendelijke Vlaamse uitbaters.
5 måneder siden

Mark
Hollandsk
Camping aan de Ourthe vlak naast een treinspoor (met ook enkele goederentreinen per dag). Ruime plaatsen, weinig of geen schaduw. Geen wc papier, sanitair zeer eenvoudig. Geen bankje om je kleren op te leggen in de douche, welke te betalen en op voorhand te reserveren is. (halve euro vr 2 minuten, niet regelbaar). Spiegel aan de wastafel hangt op 1 m hoogte! Prijs/kwaliteit veel te duur: 27 euro per nacht.
6 måneder siden

Niki
Hollandsk
Gezellige camping gelegen langs de Ourthe in het dorpje Melreux- Hotton! Vriendelijke Vlaamse eigenaars, veel faciliteiten aanwezig voor de kinderen (speelplein-trampoline-voetbalveld- petanque...) Mooie omgeving! Ideaal voor te gaan wandelen -fietsen. Sanitair goed onderhouden. Warm water te vinden bij de afwas. Topvakantie.
6 måneder siden

Dropke
Hollandsk
Tijdens de week zalige camping. Super ligging aan de Ourthe je kan direct het water in. Plaatsen ok op een middenveld bijna zonder afscheiding. Sanitair schoon maar geen papier geen handdoek 2 WC s dames geen warm water aan de 2 lavabo s en dit voor een 60tal staanpltsen + chalets. Douches op reservatie kost €0,50 voor 2 min warmte niet regelbaar. In het weekend veel volk , heel lawaaierig. Omgeving wel mooi voor fietsen en wandelen
7 måneder siden