€34
per natt
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 April till 30 September
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
4 / 5 (11 röster )

Camping LaBrise

Rue de Durbuy 8
6990, Hotton
Luxembourg, Belgien

Camping LaBrise är en camping med 40 platser i Hotton, Belgien, som ligger i regionen Luxemburg. Camping LaBrise har wifi och en snacksbar. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
WiFi
Snacksbar
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Danny
Nederländska
Heerlijk lang weekend weg geweest met vriendin en dochter 11 jaar oud. En onze 2 honden. Blokhut prima verblijf alles wat je nodig hebt zit er in. Leuke eigenaars heel vriendelijk. Supermarkt lekker dicht bij. Camping bar en snack bar prima Heerlijk kleine overzichtelijke camping, jong en oud allemaal even vriendelijk. Kinderen die goed samen spelen. Mooie wandel tochten Ardennen is altijd super.
3 månader sedan

Jeroen
Nederländska
De ligging is uitstekend, in de buurt van Marche-en-Famenne en Durbuy, en op een tweetal kilometer van Hotton. Daar vind je een supermarkt, een bakker en een slager, en enkele cafés met terrasjes. Via de achterkant van de camping kan je er te voet heen: een mooie, korte tocht langs de Ourthe. Naast de camping vind je het stationnetje van Melreux-Hotton. Het ligt niet op een drukke spoorlijn, dus van voortdurende geluidsoverlast is geen sprake, en zelf vond ik het net fijn om af en toe een trein te zien passeren vanop de camping. Het is bovendien erg handig dat je zonder auto naar nabijgelegen gemeenten op de lijn Luik - Marche-en-Famenne kunt. De streek is prachtig om te wandelen. Onder meer de GR57 loopt hier in de buurt. De camping is bijzonder kindvriendelijk. Mijn dochter van zes heeft zich er reuze geamuseerd. De uitbaters zijn erg sympathiek, het eten is lekker, en het sanitair verzorgd. Warm aanbevolen, dus!
1 år sedan

Guy
Nederländska
27 euro per nacht en geen wc papier op de wc’s, sanitair zeer pover. Uitbaters helemààl niet vriendelijk, willen duidelijk geen geld uitgeven aan personeel en dat is te merken. “Bar” lijkt nergens op.
1 år sedan

Steven
Nederländska
Rustige kindvriendelijke camping vlak aan rivier op wandelafstand van Hotton. Mooie plaatsen en proper sanitair.Na 10 h zeer rustig en stil.Zeer vriendelijke eigenaars. We komen zeker terug
1 år sedan

Jeanke De Visser
Nederländska
Deze camping is zeker en vast een aanrader. Je hebt hier meteen een thuis gevoel. Vriendelijke ontvangst, en qua hygiëne kunnen er hier nog velen een voorbeeld aannemen.Vele mogelijkheden buiten de camping ook nog.
1 år sedan

Bram Van Den Broecke
Nederländska
Deze camping is zeker en vast een aanrader.Vriendelijke ontvangst, naar sanitair toe, hier kunnen velen een voorbeeld aannemen. Een echte aanrader dus!Met veel mogelijkheden buiten de camping ook qua activiteiten.
1 år sedan

Laetitiae en Jimmy
Nederländska
Een zeer aangename week achter de rug op de camping vlakbij de ourthe. Heel vriendelijke uitbaters, gezellig terras, mooie speeltuin voor urenlang speelplezier voor de kinderen.Zeer nette sanitairvoorziening.Gezien de rust, gemoedelijke sfeer op de camping echt een aanrader.We hebben er alvast heel hard van genoten en komen zeker terug. Laetitiae ,Jimmy en kinderen
1 år sedan

Chris
Nederländska
Mooie verzorgde camping, prima ligging en vriendelijke Vlaamse uitbaters.
1 år sedan

Mark
Nederländska
Camping aan de Ourthe vlak naast een treinspoor (met ook enkele goederentreinen per dag). Ruime plaatsen, weinig of geen schaduw. Geen wc papier, sanitair zeer eenvoudig. Geen bankje om je kleren op te leggen in de douche, welke te betalen en op voorhand te reserveren is. (halve euro vr 2 minuten, niet regelbaar). Spiegel aan de wastafel hangt op 1 m hoogte! Prijs/kwaliteit veel te duur: 27 euro per nacht.
1 år sedan

Niki
Nederländska
Gezellige camping gelegen langs de Ourthe in het dorpje Melreux- Hotton! Vriendelijke Vlaamse eigenaars, veel faciliteiten aanwezig voor de kinderen (speelplein-trampoline-voetbalveld- petanque...) Mooie omgeving! Ideaal voor te gaan wandelen -fietsen. Sanitair goed onderhouden. Warm water te vinden bij de afwas. Topvakantie.
1 år sedan

Dropke
Nederländska
Tijdens de week zalige camping. Super ligging aan de Ourthe je kan direct het water in. Plaatsen ok op een middenveld bijna zonder afscheiding. Sanitair schoon maar geen papier geen handdoek 2 WC s dames geen warm water aan de 2 lavabo s en dit voor een 60tal staanpltsen + chalets. Douches op reservatie kost €0,50 voor 2 min warmte niet regelbaar. In het weekend veel volk , heel lawaaierig. Omgeving wel mooi voor fietsen en wandelen
1 år sedan