Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (5 stimmen )

De zeven geitjes

Heiken 37
B-2290, Vorselaar
Belgien

De zeven geitjes ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Vorselaar, Belgien. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Unterkunft

Anlagen
Snackbar
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Joyce
Niederländisch
Mooie ligging, leuk spraypark en speeltuin voor jonge kinderen. Echter kampeerplekken heel kort op elkaar zonder afscheiding. Nu hadden wij de pech dat we een zeer luidruchtig gezin direct naast ons hadden, gillende en huilende kinderen tot ruim 23:00, 0:00 uur. Onze kinderen (7 en 5) totaal oververmoeid dus we zijn eerder naar huis gegaan. Onaangename geur in het sanitair gebouw. Douches zijn aan vervanging toe. Wel werd er 2x daags schoongemaakt. Elektriciteit was prut. Klapte er constant uit ondanks lage belasting. Conciërge was een vriendelijke en behulpzame man. Maar gewoon puur vanwege de onrust, herrie en het hutje-mutje staan niet voor herhaling vatbaar.
2 Monate vor

Ste
Niederländisch
Pluspunten: zeer vriendelijke conciërge en man van de receptie Aangename speeltuin Leuk met de geitjes Leuke regio Grote minpunten: 2 vrouwelijke toiletten op de volledige camping die bij ons ook nog gebruikt werden door de cafetaria.Stinkende geur, zeer kleine douches die niet echt proper waren. Er is werk aan de sanitair. Afwassen moet ook binnen in de vrouwentoiletten en chemisch toilet ook.Voor ons nadeel dat de camping ligt bij een feestzaal. Maar sommige vinden dit wel leuk, het is ook minder storend dan het sanitair.
1 Jahr vor

Vanroosbroek Tonia
Niederländisch
Rustig gelegen camping 2 km van centrum vorselaar, je komt er volledig tot rust na fikse boswandeling, of fietsroute. Op het gezellig terras voor een lekker drankje met een hapje zeer lekker ijs of een wafel met fruit. Voor de kinderen is een er speeltuin voorzien, voor de grotere trampoline, pingpong of voetbal.ook zijn er gezelschapsspellen voorhanden, vr de nog grotere een goeie pintje of een bingo. Of georganiseerde zoektochten en veel meer.
2 Jahre vor

marc van kerckhove
Niederländisch
zeer rustige en nette camping zeker een aanrader
2 Jahre vor

De Puysseleyr
Niederländisch
Voor wie op zoek is naar rust is dit de ideale plaats, heel vriendelijke en behulpzame uitbaters en een gemoedelijke sfeer op de camping. Wij komen zeker terug, en dan brengen we ons fietsen mee. Vele wandel en fietswegen in de directe buurt 😊
2 Jahre vor