Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
4 / 5 (5 röster )

De zeven geitjes

Heiken 37
B-2290, Vorselaar
Belgien

De zeven geitjes är en camping med 100 platser i Vorselaar, Belgien. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
Snacksbar
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Joyce
Nederländska
Mooie ligging, leuk spraypark en speeltuin voor jonge kinderen. Echter kampeerplekken heel kort op elkaar zonder afscheiding. Nu hadden wij de pech dat we een zeer luidruchtig gezin direct naast ons hadden, gillende en huilende kinderen tot ruim 23:00, 0:00 uur. Onze kinderen (7 en 5) totaal oververmoeid dus we zijn eerder naar huis gegaan. Onaangename geur in het sanitair gebouw. Douches zijn aan vervanging toe. Wel werd er 2x daags schoongemaakt. Elektriciteit was prut. Klapte er constant uit ondanks lage belasting. Conciërge was een vriendelijke en behulpzame man. Maar gewoon puur vanwege de onrust, herrie en het hutje-mutje staan niet voor herhaling vatbaar.
2 månader sedan

Ste
Nederländska
Pluspunten: zeer vriendelijke conciërge en man van de receptie Aangename speeltuin Leuk met de geitjes Leuke regio Grote minpunten: 2 vrouwelijke toiletten op de volledige camping die bij ons ook nog gebruikt werden door de cafetaria.Stinkende geur, zeer kleine douches die niet echt proper waren. Er is werk aan de sanitair. Afwassen moet ook binnen in de vrouwentoiletten en chemisch toilet ook.Voor ons nadeel dat de camping ligt bij een feestzaal. Maar sommige vinden dit wel leuk, het is ook minder storend dan het sanitair.
1 år sedan

Vanroosbroek Tonia
Nederländska
Rustig gelegen camping 2 km van centrum vorselaar, je komt er volledig tot rust na fikse boswandeling, of fietsroute. Op het gezellig terras voor een lekker drankje met een hapje zeer lekker ijs of een wafel met fruit. Voor de kinderen is een er speeltuin voorzien, voor de grotere trampoline, pingpong of voetbal.ook zijn er gezelschapsspellen voorhanden, vr de nog grotere een goeie pintje of een bingo. Of georganiseerde zoektochten en veel meer.
2 år sedan

marc van kerckhove
Nederländska
zeer rustige en nette camping zeker een aanrader
2 år sedan

De Puysseleyr
Nederländska
Voor wie op zoek is naar rust is dit de ideale plaats, heel vriendelijke en behulpzame uitbaters en een gemoedelijke sfeer op de camping. Wij komen zeker terug, en dan brengen we ons fietsen mee. Vele wandel en fietswegen in de directe buurt 😊
2 år sedan