Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
BBQ autorisés
Chiens
Machines à laver
4 / 5 (5 votes )

De zeven geitjes

Heiken 37
B-2290, Vorselaar
Belgique

De zeven geitjes est un site de camping avec 100 emplacements dans Vorselaar, Belgique. Les chiens sont admis sur ce camping. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver disponible

Caractéristiques du lieu

Hébergement

Installations
Snack-bar
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé

Recreation
Terrain de jeux

Sanitaires
Machines à laver


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Joyce
Néerlandais
Mooie ligging, leuk spraypark en speeltuin voor jonge kinderen. Echter kampeerplekken heel kort op elkaar zonder afscheiding. Nu hadden wij de pech dat we een zeer luidruchtig gezin direct naast ons hadden, gillende en huilende kinderen tot ruim 23:00, 0:00 uur. Onze kinderen (7 en 5) totaal oververmoeid dus we zijn eerder naar huis gegaan. Onaangename geur in het sanitair gebouw. Douches zijn aan vervanging toe. Wel werd er 2x daags schoongemaakt. Elektriciteit was prut. Klapte er constant uit ondanks lage belasting. Conciërge was een vriendelijke en behulpzame man. Maar gewoon puur vanwege de onrust, herrie en het hutje-mutje staan niet voor herhaling vatbaar.
4 mois depuis

Ste
Néerlandais
Pluspunten: zeer vriendelijke conciërge en man van de receptie Aangename speeltuin Leuk met de geitjes Leuke regio Grote minpunten: 2 vrouwelijke toiletten op de volledige camping die bij ons ook nog gebruikt werden door de cafetaria.Stinkende geur, zeer kleine douches die niet echt proper waren. Er is werk aan de sanitair. Afwassen moet ook binnen in de vrouwentoiletten en chemisch toilet ook.Voor ons nadeel dat de camping ligt bij een feestzaal. Maar sommige vinden dit wel leuk, het is ook minder storend dan het sanitair.
1 an depuis

Vanroosbroek Tonia
Néerlandais
Rustig gelegen camping 2 km van centrum vorselaar, je komt er volledig tot rust na fikse boswandeling, of fietsroute. Op het gezellig terras voor een lekker drankje met een hapje zeer lekker ijs of een wafel met fruit. Voor de kinderen is een er speeltuin voorzien, voor de grotere trampoline, pingpong of voetbal.ook zijn er gezelschapsspellen voorhanden, vr de nog grotere een goeie pintje of een bingo. Of georganiseerde zoektochten en veel meer.
2 ans depuis

marc van kerckhove
Néerlandais
zeer rustige en nette camping zeker een aanrader
2 ans depuis

De Puysseleyr
Néerlandais
Voor wie op zoek is naar rust is dit de ideale plaats, heel vriendelijke en behulpzame uitbaters en een gemoedelijke sfeer op de camping. Wij komen zeker terug, en dan brengen we ons fietsen mee. Vele wandel en fietswegen in de directe buurt 😊
2 ans depuis