Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
BBQ tillåten
4 / 5 (8 röster )

Camping De Schuur

Pastoorsbos 35
2200, Noorderwijk - Herentals
Belgien

Camping De Schuur är en camping i Noorderwijk - Herentals, Belgien, som ligger i regionen Flandern. Förutom camping går det även att hyra en mobil bungalow . Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en husdjurszoo.

För att tvätta dina kläder finns torktumlare tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi
Mobila bungalows

Faciliteter
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Plats med skugga

Rekreation
Barnanimation

Sanitär
Torktumlare


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Chantal
Nederländska
Heerlijk met vrienden geweest, veel gefietst en beetje gewandeld, Ook 'n dagje naar Lier en Antwerpen geweest. Ook 2 dagen op terrein zelf geweest, beetje van het dierenparkje genoten, o.a. prachtige voliere.
2 år sedan

M De JONG
Nederländska
Kortkampeerders staan op een veldje met goede voorzieningen: 16 amp. stroom, water en afvoer op de plaats en desgewenst cai.Voldoende en net sanitair. Aardige eigenaren die behulpzaam zijn. Wij wilden een week blijven maar het werden er bijna drie, mede dankzij het mooie weer en de fietsmogelijkheden.
2 år sedan

peter
Nederländska
heerlijke fietsaden onmiddelijk aan de camping, zeer behulpzame en gezellige uitbaters. de sfeer op de camping en de taverne is klein maar fijn. veel gefietst en leuke plaatsjes gezien. de tips van de camping waren de moeite waard. wij waren zeer tevreden. mooi sanitair en ruime plaatsten en ook de prijs viel erg mee.
2 år sedan

peter
Nederländska
wij hebben hier een rustig en heerlijk fietsweekend gehad, zag de andere beoordelingen en die moet ik weerleggen, net sanitar en knusse camping. fietspaden in overvloed en ok nog een leuke dag in Lier gehad, zeer persoonlijke en prettige onvangst van beheerdersechtpaar.
2 år sedan

c.k.
Nederländska
gloednieuw sanitair en nieuwe mobilhome plaatsen, ook op de rest va de camping was te zien dat er veel vernieuwingen waren en tot onze verbazing hebben ze op deze camping ook internet, zeer prettig, voor de kinderen viel de speeltuin wat tegen, maar de ligging bij bobbejaanland en het suptropisch zwembad van herentals was de reden om deze camping te bezoeken. de kids bezochten ook de knutselmiddag en vonden dit zeer leuk. wederom gepland om te bezoeken in 2011 aug.
2 år sedan

Vincent
Nederländska
Duidelijk een camping die stilaan aan het verdwijnen is,ondanks de aanpassingen van de eigenaar,de camping is vuil,vies en vol met troep Ze kunnen beter die handel opdoeken en er een mooi stukje natuurgebied van maken dat WEL onderhouden word.
2 år sedan

Gunter Steurs
Nederländska
Wij staan nu het derde jaar op deze camping,voorheen hadden wij een stacaravan aan de kust. Hadden we maar vroeger hier komen kijken,deze camping leeft en heeft een heel sociaal karakter. De uitbaters zijn zeer vriendelijk en tonen initiatief om allerlei evenementen te organiseren. En de kinderen worden daarbij zeker niet vergeten. Het sanitair is vernieuwd en de eigenaar is steeds in de weer om alles op orde te stellen.Momenteel is hij druk in de weer om een volledig vernieuwde keuken te bouwen zodat we vanaf deze zomer kunnen genieten van de kookkunsten van Jean-Paul. Qua kortverblijf zijn er bungalows gezet,er is een kampeerweide en meerdere mobilhome-plaatsen,kortom een aanrader voor wie " De Kempen" wil ontdekken met De Schuur als vertrekpunt.Vanaf de schuur vertrekt een fietsroute met tal van knooppunten om uw tochtjes te kunnen verwezenlijken. Wij wensen hier nog vele jaren te genieten van de rust en het kontakt met de medekampeerders............
2 år sedan

Ivo Rodermans
Nederländska
Mooi groot veld voor tenten. En een weide met ezels en geiten. Toch is het qua sfeer geen camping voor trekkers. Heel veel stacaravans. In de 'schuur' was een bingo gaande en buiten zaten dronkenlappen schuine- en lompe opmerkingen te maken naar derden. De douches zijn ronduit ranzig. Bij de heren werkte bij de wastafels slechts één kraan en die was koud. De rest is afgesloten of de kranen ontbreken. Twee douches zijn in werking, maar de bak waarin je moet staan is geel uitgeslagen en erg vies. In het rooster van het putje in de algemene ruimte van de douches zit veel stof en vuiligheid. De trekkers is verroest en heel erg vies en oud. Het sanitair is zichtbaar minimaal een jaar niet meer schoongemaakt en veel elementen zijn kapot en nooit meer vervangen. Extreem onhygiënisch. Wel een leuke plek om te kamperen als je op doortocht bent en je hebt geen behoefte aan sanitaire voorzieningen.
2 år sedan