Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Grillmöglichkeit
4 / 5 (8 stimmen )

Camping De Schuur

Pastoorsbos 35
2200, Noorderwijk - Herentals
Belgien

Camping De Schuur ist ein Campingplatz in Noorderwijk - Herentals, Belgien, in der Region Flandern. Neben Camping ist auch das mieten möglich ein mobiler bungalow. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein streichelzoo.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es wäschetrockner.

Merkmale von Ort

Unterkunft
Mobilbungalows

Anlagen
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Kinder-Animation

Sanitär
Wäschetrockner


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Chantal
Niederländisch
Heerlijk met vrienden geweest, veel gefietst en beetje gewandeld, Ook 'n dagje naar Lier en Antwerpen geweest. Ook 2 dagen op terrein zelf geweest, beetje van het dierenparkje genoten, o.a. prachtige voliere.
2 Jahre vor

M De JONG
Niederländisch
Kortkampeerders staan op een veldje met goede voorzieningen: 16 amp. stroom, water en afvoer op de plaats en desgewenst cai.Voldoende en net sanitair. Aardige eigenaren die behulpzaam zijn. Wij wilden een week blijven maar het werden er bijna drie, mede dankzij het mooie weer en de fietsmogelijkheden.
2 Jahre vor

peter
Niederländisch
heerlijke fietsaden onmiddelijk aan de camping, zeer behulpzame en gezellige uitbaters. de sfeer op de camping en de taverne is klein maar fijn. veel gefietst en leuke plaatsjes gezien. de tips van de camping waren de moeite waard. wij waren zeer tevreden. mooi sanitair en ruime plaatsten en ook de prijs viel erg mee.
2 Jahre vor

peter
Niederländisch
wij hebben hier een rustig en heerlijk fietsweekend gehad, zag de andere beoordelingen en die moet ik weerleggen, net sanitar en knusse camping. fietspaden in overvloed en ok nog een leuke dag in Lier gehad, zeer persoonlijke en prettige onvangst van beheerdersechtpaar.
2 Jahre vor

c.k.
Niederländisch
gloednieuw sanitair en nieuwe mobilhome plaatsen, ook op de rest va de camping was te zien dat er veel vernieuwingen waren en tot onze verbazing hebben ze op deze camping ook internet, zeer prettig, voor de kinderen viel de speeltuin wat tegen, maar de ligging bij bobbejaanland en het suptropisch zwembad van herentals was de reden om deze camping te bezoeken. de kids bezochten ook de knutselmiddag en vonden dit zeer leuk. wederom gepland om te bezoeken in 2011 aug.
2 Jahre vor

Vincent
Niederländisch
Duidelijk een camping die stilaan aan het verdwijnen is,ondanks de aanpassingen van de eigenaar,de camping is vuil,vies en vol met troep Ze kunnen beter die handel opdoeken en er een mooi stukje natuurgebied van maken dat WEL onderhouden word.
2 Jahre vor

Gunter Steurs
Niederländisch
Wij staan nu het derde jaar op deze camping,voorheen hadden wij een stacaravan aan de kust. Hadden we maar vroeger hier komen kijken,deze camping leeft en heeft een heel sociaal karakter. De uitbaters zijn zeer vriendelijk en tonen initiatief om allerlei evenementen te organiseren. En de kinderen worden daarbij zeker niet vergeten. Het sanitair is vernieuwd en de eigenaar is steeds in de weer om alles op orde te stellen.Momenteel is hij druk in de weer om een volledig vernieuwde keuken te bouwen zodat we vanaf deze zomer kunnen genieten van de kookkunsten van Jean-Paul. Qua kortverblijf zijn er bungalows gezet,er is een kampeerweide en meerdere mobilhome-plaatsen,kortom een aanrader voor wie " De Kempen" wil ontdekken met De Schuur als vertrekpunt.Vanaf de schuur vertrekt een fietsroute met tal van knooppunten om uw tochtjes te kunnen verwezenlijken. Wij wensen hier nog vele jaren te genieten van de rust en het kontakt met de medekampeerders............
2 Jahre vor

Ivo Rodermans
Niederländisch
Mooi groot veld voor tenten. En een weide met ezels en geiten. Toch is het qua sfeer geen camping voor trekkers. Heel veel stacaravans. In de 'schuur' was een bingo gaande en buiten zaten dronkenlappen schuine- en lompe opmerkingen te maken naar derden. De douches zijn ronduit ranzig. Bij de heren werkte bij de wastafels slechts één kraan en die was koud. De rest is afgesloten of de kranen ontbreken. Twee douches zijn in werking, maar de bak waarin je moet staan is geel uitgeslagen en erg vies. In het rooster van het putje in de algemene ruimte van de douches zit veel stof en vuiligheid. De trekkers is verroest en heel erg vies en oud. Het sanitair is zichtbaar minimaal een jaar niet meer schoongemaakt en veel elementen zijn kapot en nooit meer vervangen. Extreem onhygiënisch. Wel een leuke plek om te kamperen als je op doortocht bent en je hebt geen behoefte aan sanitaire voorzieningen.
2 Jahre vor