Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 03 April bis 15 October
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}
Zelte
Wohnwagen
3.5 / 5 (6 stimmen )

Camping Les Rochers Du Glawan

Rue des Glawans 25
6940, Barvaux
Belgien

Camping Les Rochers Du Glawan ist ein Campingplatz mit 85 Stellplätzen in Barvaux, Belgien, in der Region Wallonien.

Auf Camping Les Rochers Du Glawan ist es möglich mit ein zelt oder ein wohnwagen zu campen. Neben Camping ist auch das mieten möglich ein mobiler bungalow.

Merkmale von Ort

Unterkunft
Zelte
Wohnwagen
Vermietung Hütten
Mobilbungalows
Wohnung

Qualifikationen
Ort mit Schirm


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Keine Fotos vorhanden

Bewertungen

Ilse Verheyen
Niederländisch
Supervriendelijke eigenaar die regelmatig langs komt en zeer hulpvaardig is. Er mag een kampvuur gemaakt worden, wat zeer sfeervol is. Sanitair is oud maar de nieuwe sanitaire blok is volop in opbouw. Wij komen zeker terug!
1 Jahr vor

Koen
Niederländisch
Gezellige, rustige camping aan de ourthe. Als het nieuwe sanitair klaar gaat zijn, wordt het helemaal top (momenteel in opbouw). Kleine kampvuurtjes worden getolereerd.
2 Jahre vor

Michael roggeman
Niederländisch
Mooie groene camping waar je slaapt naast de Ourthe. Je krijgt een ruim, proper onderhouden perceel en super vriendelijke ontvangst. Prachtige omgeving en ideaal om tot rust te komen!
2 Jahre vor

Stijn Van Hove
Niederländisch
Lang gezocht in de omgeving van Durbuy tot we op deze camping zijn gestoten. Mooi gelegen aan de rand van de Ourthe en met ruime plaatsen tussen de bomen. De eigenaar toonde zich bij al onze bezoeken hulpvaardig en de ontvangst is er altijd hartelijk. De sfeer is er gemoedelijk en het cafetaria gezellig. De sanitaire blokken mogen dan al niet de allernieuwste zijn. Deze zijn wel altijd netjes onderhouden. Wij zijn fan.
2 Jahre vor

Cavewalker
Niederländisch
Mooie camping, prachtige ligging langs de Ourthe. Helaas is de hygiene van het sanitair erbarmelijk. Dit wordt namelijk gepoetst als de schoonmaakster daar zin in heeft, wat niet zo heel erg vaak voorkomt. 's nachts rijden auto's af en aan op de camping, terwijl dit niet de bedoeling is na 22.00u De eigenaar weet dit maar treed niet op. De eigenaar kan geen kritiek verdragen.
2 Jahre vor

Reiters
Niederländisch
Omgeving is heel mooi met fiets/voetpad langs de camping. De staanplaats is ruim met stroom en water en langs de Ourthe. Minder zijn de blaffende honden in de buurt en op de camping. Sanitair is van 1966 met kapotte deuren, losse tegels enz.. 1 Euro voor een douche van 3 minuten is voor deze kwaliteit te duur. De eigenaar is vriendelijk en is aan de toekomst aan het werken. Terras is leuk en de mensen vriendelijk.
2 Jahre vor