Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 03 April jusqu'à 15 October
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}
Tentes
Caravanes
3.5 / 5 (6 votes )

Camping Les Rochers Du Glawan

Rue des Glawans 25
6940, Barvaux
Belgique

Camping Les Rochers Du Glawan est un site de camping avec 85 emplacements dans Barvaux, Belgique, dans la région de la Wallonie.

Sur Camping Les Rochers Du Glawan Il est possible de camper avec un tente ou un caravane. Outre le camping, il est possible de louer un bungalow mobile également.

Caractéristiques du lieu

Hébergement
Tentes
Caravanes
Gîtes
Bungalows mobiles
Appartements

Qualifications
Endroit ombragé


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Aucune photo disponible

Avis

Ilse Verheyen
Néerlandais
Supervriendelijke eigenaar die regelmatig langs komt en zeer hulpvaardig is. Er mag een kampvuur gemaakt worden, wat zeer sfeervol is. Sanitair is oud maar de nieuwe sanitaire blok is volop in opbouw. Wij komen zeker terug!
1 an depuis

Koen
Néerlandais
Gezellige, rustige camping aan de ourthe. Als het nieuwe sanitair klaar gaat zijn, wordt het helemaal top (momenteel in opbouw). Kleine kampvuurtjes worden getolereerd.
2 ans depuis

Michael roggeman
Néerlandais
Mooie groene camping waar je slaapt naast de Ourthe. Je krijgt een ruim, proper onderhouden perceel en super vriendelijke ontvangst. Prachtige omgeving en ideaal om tot rust te komen!
2 ans depuis

Stijn Van Hove
Néerlandais
Lang gezocht in de omgeving van Durbuy tot we op deze camping zijn gestoten. Mooi gelegen aan de rand van de Ourthe en met ruime plaatsen tussen de bomen. De eigenaar toonde zich bij al onze bezoeken hulpvaardig en de ontvangst is er altijd hartelijk. De sfeer is er gemoedelijk en het cafetaria gezellig. De sanitaire blokken mogen dan al niet de allernieuwste zijn. Deze zijn wel altijd netjes onderhouden. Wij zijn fan.
2 ans depuis

Cavewalker
Néerlandais
Mooie camping, prachtige ligging langs de Ourthe. Helaas is de hygiene van het sanitair erbarmelijk. Dit wordt namelijk gepoetst als de schoonmaakster daar zin in heeft, wat niet zo heel erg vaak voorkomt. 's nachts rijden auto's af en aan op de camping, terwijl dit niet de bedoeling is na 22.00u De eigenaar weet dit maar treed niet op. De eigenaar kan geen kritiek verdragen.
2 ans depuis

Reiters
Néerlandais
Omgeving is heel mooi met fiets/voetpad langs de camping. De staanplaats is ruim met stroom en water en langs de Ourthe. Minder zijn de blaffende honden in de buurt en op de camping. Sanitair is van 1966 met kapotte deuren, losse tegels enz.. 1 Euro voor een douche van 3 minuten is voor deze kwaliteit te duur. De eigenaar is vriendelijk en is aan de toekomst aan het werken. Terras is leuk en de mensen vriendelijk.
2 ans depuis