Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 03 April til 15 October
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Telte
Campingsvogne
3.5 / 5 (6 stemmer)

Camping Les Rochers Du Glawan

Rue des Glawans 25
6940, Barvaux
Belgien

Camping Les Rochers Du Glawan er en campingplads med 85 teltpladser i Barvaux, Belgien, beliggende i regioneno Vallonien.

På Camping Les Rochers Du Glawan er det muligt at campere med en telt eller en campingvogn. Ud over camping, er også det muligt at leje en mobil bungalow.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Telte
Campingsvogne
Leje hytter
Mobile bungalower
Lejligheder

Betingelser
Pladser med skygge


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Ingen billeder tilgængelig

Vurderinger

Ilse Verheyen
Hollandsk
Supervriendelijke eigenaar die regelmatig langs komt en zeer hulpvaardig is. Er mag een kampvuur gemaakt worden, wat zeer sfeervol is. Sanitair is oud maar de nieuwe sanitaire blok is volop in opbouw. Wij komen zeker terug!
8 måneder siden

Koen
Hollandsk
Gezellige, rustige camping aan de ourthe. Als het nieuwe sanitair klaar gaat zijn, wordt het helemaal top (momenteel in opbouw). Kleine kampvuurtjes worden getolereerd.
1 år siden

Michael roggeman
Hollandsk
Mooie groene camping waar je slaapt naast de Ourthe. Je krijgt een ruim, proper onderhouden perceel en super vriendelijke ontvangst. Prachtige omgeving en ideaal om tot rust te komen!
1 år siden

Stijn Van Hove
Hollandsk
Lang gezocht in de omgeving van Durbuy tot we op deze camping zijn gestoten. Mooi gelegen aan de rand van de Ourthe en met ruime plaatsen tussen de bomen. De eigenaar toonde zich bij al onze bezoeken hulpvaardig en de ontvangst is er altijd hartelijk. De sfeer is er gemoedelijk en het cafetaria gezellig. De sanitaire blokken mogen dan al niet de allernieuwste zijn. Deze zijn wel altijd netjes onderhouden. Wij zijn fan.
1 år siden

Cavewalker
Hollandsk
Mooie camping, prachtige ligging langs de Ourthe. Helaas is de hygiene van het sanitair erbarmelijk. Dit wordt namelijk gepoetst als de schoonmaakster daar zin in heeft, wat niet zo heel erg vaak voorkomt. 's nachts rijden auto's af en aan op de camping, terwijl dit niet de bedoeling is na 22.00u De eigenaar weet dit maar treed niet op. De eigenaar kan geen kritiek verdragen.
1 år siden

Reiters
Hollandsk
Omgeving is heel mooi met fiets/voetpad langs de camping. De staanplaats is ruim met stroom en water en langs de Ourthe. Minder zijn de blaffende honden in de buurt en op de camping. Sanitair is van 1966 met kapotte deuren, losse tegels enz.. 1 Euro voor een douche van 3 minuten is voor deze kwaliteit te duur. De eigenaar is vriendelijk en is aan de toekomst aan het werken. Terras is leuk en de mensen vriendelijk.
1 år siden