Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 03 April till 15 October
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}
Tält
Husvagn
3.5 / 5 (6 röster )

Camping Les Rochers Du Glawan

Rue des Glawans 25
6940, Barvaux
Belgien

Camping Les Rochers Du Glawan är en camping med 85 platser i Barvaux, Belgien, som ligger i regionen Vallonien.

På Camping Les Rochers Du Glawan är det möjligt att campa på en tält eller en husvagn Förutom camping går det även att hyra en mobil bungalow .

Kännetecken för plats

Logi
Tält
Husvagn
Hyra av stuga
Mobila bungalows
Lägenheter

Kvalifikationer
Plats med skugga


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Inga bilder tillgängliga

Recensioner

Ilse Verheyen
Nederländska
Supervriendelijke eigenaar die regelmatig langs komt en zeer hulpvaardig is. Er mag een kampvuur gemaakt worden, wat zeer sfeervol is. Sanitair is oud maar de nieuwe sanitaire blok is volop in opbouw. Wij komen zeker terug!
1 år sedan

Koen
Nederländska
Gezellige, rustige camping aan de ourthe. Als het nieuwe sanitair klaar gaat zijn, wordt het helemaal top (momenteel in opbouw). Kleine kampvuurtjes worden getolereerd.
2 år sedan

Michael roggeman
Nederländska
Mooie groene camping waar je slaapt naast de Ourthe. Je krijgt een ruim, proper onderhouden perceel en super vriendelijke ontvangst. Prachtige omgeving en ideaal om tot rust te komen!
2 år sedan

Stijn Van Hove
Nederländska
Lang gezocht in de omgeving van Durbuy tot we op deze camping zijn gestoten. Mooi gelegen aan de rand van de Ourthe en met ruime plaatsen tussen de bomen. De eigenaar toonde zich bij al onze bezoeken hulpvaardig en de ontvangst is er altijd hartelijk. De sfeer is er gemoedelijk en het cafetaria gezellig. De sanitaire blokken mogen dan al niet de allernieuwste zijn. Deze zijn wel altijd netjes onderhouden. Wij zijn fan.
2 år sedan

Cavewalker
Nederländska
Mooie camping, prachtige ligging langs de Ourthe. Helaas is de hygiene van het sanitair erbarmelijk. Dit wordt namelijk gepoetst als de schoonmaakster daar zin in heeft, wat niet zo heel erg vaak voorkomt. 's nachts rijden auto's af en aan op de camping, terwijl dit niet de bedoeling is na 22.00u De eigenaar weet dit maar treed niet op. De eigenaar kan geen kritiek verdragen.
2 år sedan

Reiters
Nederländska
Omgeving is heel mooi met fiets/voetpad langs de camping. De staanplaats is ruim met stroom en water en langs de Ourthe. Minder zijn de blaffende honden in de buurt en op de camping. Sanitair is van 1966 met kapotte deuren, losse tegels enz.. 1 Euro voor een douche van 3 minuten is voor deze kwaliteit te duur. De eigenaar is vriendelijk en is aan de toekomst aan het werken. Terras is leuk en de mensen vriendelijk.
2 år sedan