Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
4.5 / 5 (11 stimmen )

Les Rives De L'Ourthe


Barvaux
Belgien

Les Rives De L'Ourthe ist ein Campingplatz in Barvaux, Belgien.

Foto

Bewertungen

Rodusz
Niederländisch
Heerlijke kleinschalige camping direct aan de Ourthe. Fantastisch gastvrij ontvangst door de gastvrouw en heer. We mochten onze plek zelf uitzoeken. Wat zeg ik “plek”. We konden gewoon staan waar we wilden. Vele palen om je Electra vandaan te halen. Kinderen konden fijn dammetjes bouwen op het kiezelstrandje achter op de camping en nadat ze op de trampoline hadden gesprongen moest er hout gesprokkeld worden voor het kampvuurtje. Dit mocht namelijk vrij gedaan worden in 1 van de vele vuurtonnen die verspreid op de camping stonden. Sanitair zag er op en top uit. Schone en heerlijke warme douches (Soms zelfs even te warm ;)). Al met al komen we graag terug.
6 Monate vor

Miranda van der Linden
Niederländisch
Prachtig gelegen basic camping met relatief nieuw sanitair. Erg netjes en schoon gebouw met gescheiden dames en heren toileten en douches. Achter het gebouw afwasplekken. Goedkoopste camping in de omgeving op loopafstand van winkel en eetgelegenheden. Honden welkom mits aangelijnd. (nog steeds gratis) Vuurtje stoken, uiteraard verantwoord, mag nog steeds. En niet onbelangrijk; je kunt op meerdere plaatsen de Ourthe in om je eigen ding te doen. In de tijd dat wij er waren, bijna 4 weken, was het vooral prachtige natuur en rust die de boventoon voerde. Zeer vriendelijke eigenaresse die ondanks de rampzalige overstroming de draad weer oppakt. Er moeten nog veel oude ondergelopen caravans opgeruimd worden, maar dat zit in de planning. Met wat hulp gaat het weer helemaal goed komen. Verwacht geen luxe en vermaak, maar puur alleen wat een mens nodig heeft. Voor ons de perfecte camping!
1 Jahr vor

Judith
Niederländisch
Inderdaad de meest chille camping die we tot nu toe in de Ardennen bezocht hebben:-) Een relaxte incheck, basic maar helemaal voldoende faciliteiten, lieve honden, mogelijkheid tot kampvuurtje... En het gezellige Barvaux op 2 minuten wandelen, helemaal top voor ons.
2 Jahre vor

kathy
Niederländisch
toffe plek voor basic kamperen, met een proper toilet en douche (een extra legger of kapstokje zou een pluspunt zijn) . Verder wel een onverzorgde camping zoals een vuile afvalhoek, rommel rond receptiegebouw, geen mogelijkheid om vaat te doen, verouderde electriciteitspalen, loslopende hond die overal zijn behoefte doet ,en vooral het lange onkruid (vooral brandnetels) die het zicht op de ourthe wegneemt en aldus het idyllische idee van "les rives de l'ourthe "ontkracht .
2 Jahre vor

nalita
Niederländisch
onvriendelijke uitbaters , gevaarlijke hond op het terrein , weinig confort , douches verstopt en gordijnen weg , geen eten verkrijgbaar in de cafetaria , ect...
2 Jahre vor

Lindsay
Niederländisch
Verlengd weekend waar je ontvangen wordt met een lach en dit tot het einde van je verblijf, op wandelafstand van Barvaux maar toch voel je je in het hartje van de natuur naast de ourthe. Sanitair heel proper, ookal was er veel volk aanwezig. Een waar campinggevoel met een losse sfeer zonder strenge regeltjes. Gewoon genieten samen met onze hond! volgens de drukke bezetting zat je hier niet te dicht op elkaar en er worden geen plaatjes aangeven, je kiest lekker zelf. Een aanrader voor wie van simpelweg genieten houd! Ze is volop aan het opknappen,maar ze heeft al mooie dingen gerealiseerd.
2 Jahre vor

Vera Van Rooij
Niederländisch
Super fijne kleine camping op loopafstand van het gezellige dorpje direct aan de Ourthe. We zijn hier een paar dagen geweest met ons zoontje en onze hond. Er waren weinig faciliteiten voor de kinderen, maar des te leuker. Ons zoontje ging een hut bouwen bij de bomen. Hij is ook heerlijk verwend door de campingeigenaars!! Onze hond mocht los, dus ook hij had de tijd van zijn leven. We hebben genoten van de rust en ruimte ❤
2 Jahre vor

Monique
Niederländisch
Fantastische camping waar wij 2 weken met de hond hebben mogen staan. Alles zeer primitief, maar schoon. Echt een wilde camping. Je mag zelf een plaats uitzoeken, er is altijd plek. Op de camping zijn weinig faciliteiten, maar het dorpje en de supermarkt is op loopafstand te bereiken. Alle honden mogen los. Het hondje van de eigenares komt overal gezellig buurten. Normaal gesproken mag er ook kampvuur gemaakt worden, maar vanwege de droogte werd hier streng op gecontroleerd dat dit niet gebeurde. De rivier is heel goed te bereiken op 2 plaatsen op de camping. Zeker onze hond heeft veel gezwommen. Voor mensen die een camping met veel faciliteiten, netjes bijgehouden, stilte na 11 uur 's avonds en een keurige balie zoeken moeten zeker niet naar deze camping komen! Je krijgt wat je betaald, wij zijn nog nooit zo goedkoop op vakantie geweest. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
2 Jahre vor

Celine
Niederländisch
Ik wil er altijd blijven gaan zo zalige plaats om te onspannen en heel vriendelijk onthaal, de bazin is er toppie en heeeeeeeel vriendelijk Meer kan ik niet zeggen dan tegen iedereen kom er eens een kijkje nemen en je bent verkocht ??
2 Jahre vor

Tania Lagrou
Niederländisch
Ik heb het leren kennen verleden jaar en ik vind het een hele toffe aangename camping met familie gevoel , heel rustig voor mij en ideaal voor de kinderen !!! De ontvangst is er fantastisch en heel vriendelijk , zodanig dat ik er blijf naar toegaan en verlangen om keer op keer te blijven gaan , de douches en sanitair gewoonweg prachtig en heel verzorgt en vooral eerlijke mensen Bij deze wil ik toch zeggen bedankt dat jullie op mijn pad gekomen zijn ???
2 Jahre vor

Shawn
Niederländisch
Heel mooie plek met veel natuur. Melissa (de camping bazin) is heel vriendelijk en helpt je altijd wanneer nodig. Er word nog altijd veel gewerkt en bijna alles is vernieuwd. Kom zeker eens een weekendje en je bent direct verliefd op deze plek
2 Jahre vor