€30
pro Nacht
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 02 April bis 15 November
Dieser Campingplatz kann nur per Telefon gebucht werden. 003258511633
Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (10 stimmen )

Camping De Blekker

Jachtwakersstraat 12
8670, Koksijde aan Zee
Belgien

Camping De Blekker ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Koksijde aan Zee, Belgien, in der Region Flandern. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ
Farmer camping

Unterkunft

Anlagen
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Ganzjährig geöffnet
Nudisten
Jugendgruppen

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Jess
Niederländisch
Keuze tussen plekjes onder of tussen bomen, of juist niet. Staan zoals je zelf wilt op duingrond. Beschut en ingedeeld in kleine tuinkamers met plek voor diverse caravans, campers of tenten per "kamer" met eigen aansluiting van water en elektra. Knus! Vriendelijke uitbaters en prettig onthaal.
2 Jahre vor

Carine van lente
Niederländisch
Een nette camping, schoon sanitair en vriendelijke leiding. Maar wat een hoge prijs voor een nacht op een postzegel gras, ingesloten door vaste caravans. Wij betaalden dertig euro voor een nacht met uitzicht op onafzienbare rijen caravans en tenten, en dan betaal je ook nog een euro voor vijf minuten douchen. belachelijk. Op boerencampings kost dit de helft voor tien keer meer ruimte en onbeperkt douchen. Is het dan de nabijheid van de zee waar je de hoofdprijs voor betaalt?
2 Jahre vor

Walstock
Niederländisch
Wij komen graag bij Willy"s camping, voor de rust en zee en de mooiste stranden en duinen. Fietsen is er ook geweldig: alle kanten op! Helaas verdwijnen steeds meer campeerplaatsen, deze worden inge- nomen door vacantiewoningen.De camping is schoon en er is een streng toezicht, wat wij prettig vinden. Wij voelen ons er thuis!!
2 Jahre vor

Henk
Niederländisch
Het wás een mooie camping met aardige eigenaren, maar de eigenaar gaat momenteel puur voor de commercie.
2 Jahre vor

Erik De Rouck
Niederländisch
Goede hartelijk ontvangst en goede hulp om caravan op plaats te krijgen (onze caravan is net iets te groot eigenlijk - maar wij werden prima geholpen - nogmaals dank Patrick). Voor een 2* camping krijg je wel veel : mooie plaats, waterpunt, TV-aanlsuiting en gratis WifI voor 2 toestellen. Sanitair is netjes, douche moet je bijbetalen 1Euro, maar dat is geen probleem want camping is betaalbaar. Goed restaurant naast camping en ook dat is betaalbaar zijn er 2x gaan eten. Koksijde ligt zeer dichtbij en je kan er mooie fietstochten maken naar Veurne (6km) en De Panne (8km), Delvaux museum op 4km in Sint-Idesbald en we fietsen zelfs naar Bray-Dunes en zo over de grens strook naar Veurne en Koksijde terug. Ook Nieuwpoort is best haalbaar voor de verse vis uit zee - Albert is een top visverkoper. Iedere avond komt de ijskar ook langs - deed mij denken aan vroeger, toen ik als kind op camping Den Blekker kwam. Fijne week aan zee - dank voor de service Patrick !
2 Jahre vor

Dennis
Niederländisch
een nacht doorgebracht ivm bezoek plopsaland onderweg terug uit frankrijk. Kan niet echt enthousiast worden. Kleine plaatsen voor caravans. 1 afwasplaats, wel schoon sanitair en aardige eigenaresse. Was zeer behulpzaam. Voor kinderen was er een trampoline (wel goed zoeken want ligt goed verscholen) Is geen camping voor een langere vakantie maar als doortrekker, prima
2 Jahre vor

peter
Niederländisch
Weinig redelijke plaatsen. Maar 2 douchen.Afwassen is te gek voor woorden maar 1afwasbak voor de hele camping! Gaan nooit meer terug
2 Jahre vor

Fa. Franzen
Niederländisch
Nette maar kleine camping. Helaas geen speelplaats voor kinderen. Die moeten zich dus maar zelf vermaken. Zeer net sanitair. Douchen kost 1 euro voor 5 minuten warm water. Er is maar 1 afwasplek. Hierdoor moesten we in de rij wachten op onze beurt. Dat was minder. Ligging is prima, vlak bij het dorp en vlakbij zee. Misschien gaan we in het voorjaar nog eens terug.
2 Jahre vor

Bert Schimmel
Niederländisch
We hebben hier meerdere malen een korte herfstvakantie doorgebracht,en vinden het een uitstekende camping. Het is een fijne standplaats in een attractieve omgeving.
2 Jahre vor

Bart Veen
Niederländisch
(bijna) perfecte kleine camping. HEt sanitair is echt super schoon, hier kunnen veel campings nog iets van leren. Op de camping staan veel stacaravans, maar die zijn gescheiden van de kampeer veldjes. Camping is niet groot. LIgging zo'n 2 km van het strand. 5 km van plopsaland
2 Jahre vor