€30
Por noche
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 02 April hasta 15 November
Este camping aún no está validado por Spottocamp ¿Eres el propietario? Contactanos con el botón de abajo.

Yo soy el dueño
Barbacoa permitida
Perros
Lavadoras
4 / 5 (10 votos )

Camping De Blekker

Jachtwakersstraat 12
8670, Koksijde aan Zee
Bélgica

Camping De Blekker es un sitio de campo con 100 tonos en Koksijde aan Zee, Bélgica, situado en la región de Flandes. Perros son permitidos. Usted puede encontrar varias actividades recreativas en el camping. Hay un patio de recreo.

Para lavar la ropa que hay lavadoras disponibles.

Lugar características

Tipo de camping
Campismo de Agricultor

Acomodación

Instalación de Servicios
Acceso a silla de ruedas
Barbacoa permitida

Calificaciones
Perros
Lugar con sombra
Abierto todo el año
Nudistas
Grupos de jóvenes

Recreación
Patio de recreo

Sanitario
Lavadoras


Haga clic aquí si la información sobre este camping no es correcto o está incompleto

Fotos

Críticas

Jess
Neerlandés
Keuze tussen plekjes onder of tussen bomen, of juist niet. Staan zoals je zelf wilt op duingrond. Beschut en ingedeeld in kleine tuinkamers met plek voor diverse caravans, campers of tenten per "kamer" met eigen aansluiting van water en elektra. Knus! Vriendelijke uitbaters en prettig onthaal.
1 año ace

Carine van lente
Neerlandés
Een nette camping, schoon sanitair en vriendelijke leiding. Maar wat een hoge prijs voor een nacht op een postzegel gras, ingesloten door vaste caravans. Wij betaalden dertig euro voor een nacht met uitzicht op onafzienbare rijen caravans en tenten, en dan betaal je ook nog een euro voor vijf minuten douchen. belachelijk. Op boerencampings kost dit de helft voor tien keer meer ruimte en onbeperkt douchen. Is het dan de nabijheid van de zee waar je de hoofdprijs voor betaalt?
1 año ace

Walstock
Neerlandés
Wij komen graag bij Willy"s camping, voor de rust en zee en de mooiste stranden en duinen. Fietsen is er ook geweldig: alle kanten op! Helaas verdwijnen steeds meer campeerplaatsen, deze worden inge- nomen door vacantiewoningen.De camping is schoon en er is een streng toezicht, wat wij prettig vinden. Wij voelen ons er thuis!!
1 año ace

Henk
Neerlandés
Het wás een mooie camping met aardige eigenaren, maar de eigenaar gaat momenteel puur voor de commercie.
1 año ace

Erik De Rouck
Neerlandés
Goede hartelijk ontvangst en goede hulp om caravan op plaats te krijgen (onze caravan is net iets te groot eigenlijk - maar wij werden prima geholpen - nogmaals dank Patrick). Voor een 2* camping krijg je wel veel : mooie plaats, waterpunt, TV-aanlsuiting en gratis WifI voor 2 toestellen. Sanitair is netjes, douche moet je bijbetalen 1Euro, maar dat is geen probleem want camping is betaalbaar. Goed restaurant naast camping en ook dat is betaalbaar zijn er 2x gaan eten. Koksijde ligt zeer dichtbij en je kan er mooie fietstochten maken naar Veurne (6km) en De Panne (8km), Delvaux museum op 4km in Sint-Idesbald en we fietsen zelfs naar Bray-Dunes en zo over de grens strook naar Veurne en Koksijde terug. Ook Nieuwpoort is best haalbaar voor de verse vis uit zee - Albert is een top visverkoper. Iedere avond komt de ijskar ook langs - deed mij denken aan vroeger, toen ik als kind op camping Den Blekker kwam. Fijne week aan zee - dank voor de service Patrick !
1 año ace

Dennis
Neerlandés
een nacht doorgebracht ivm bezoek plopsaland onderweg terug uit frankrijk. Kan niet echt enthousiast worden. Kleine plaatsen voor caravans. 1 afwasplaats, wel schoon sanitair en aardige eigenaresse. Was zeer behulpzaam. Voor kinderen was er een trampoline (wel goed zoeken want ligt goed verscholen) Is geen camping voor een langere vakantie maar als doortrekker, prima
1 año ace

peter
Neerlandés
Weinig redelijke plaatsen. Maar 2 douchen.Afwassen is te gek voor woorden maar 1afwasbak voor de hele camping! Gaan nooit meer terug
1 año ace

Fa. Franzen
Neerlandés
Nette maar kleine camping. Helaas geen speelplaats voor kinderen. Die moeten zich dus maar zelf vermaken. Zeer net sanitair. Douchen kost 1 euro voor 5 minuten warm water. Er is maar 1 afwasplek. Hierdoor moesten we in de rij wachten op onze beurt. Dat was minder. Ligging is prima, vlak bij het dorp en vlakbij zee. Misschien gaan we in het voorjaar nog eens terug.
1 año ace

Bert Schimmel
Neerlandés
We hebben hier meerdere malen een korte herfstvakantie doorgebracht,en vinden het een uitstekende camping. Het is een fijne standplaats in een attractieve omgeving.
1 año ace

Bart Veen
Neerlandés
(bijna) perfecte kleine camping. HEt sanitair is echt super schoon, hier kunnen veel campings nog iets van leren. Op de camping staan veel stacaravans, maar die zijn gescheiden van de kampeer veldjes. Camping is niet groot. LIgging zo'n 2 km van het strand. 5 km van plopsaland
1 año ace