€30
per natt
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 02 April till 15 November
Denna campingplats kan endast bokas via telefon. 003258511633
Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
4 / 5 (10 röster )

Camping De Blekker

Jachtwakersstraat 12
8670, Koksijde aan Zee
Belgien

Camping De Blekker är en camping med 100 platser i Koksijde aan Zee, Belgien, som ligger i regionen Flandern. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Typ av camping
Bondcamping

Logi

Faciliteter
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga
Öppet året om
Nudister
Ungdomsgrupper

Rekreation
Lekplats

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Jess
Nederländska
Keuze tussen plekjes onder of tussen bomen, of juist niet. Staan zoals je zelf wilt op duingrond. Beschut en ingedeeld in kleine tuinkamers met plek voor diverse caravans, campers of tenten per "kamer" met eigen aansluiting van water en elektra. Knus! Vriendelijke uitbaters en prettig onthaal.
2 år sedan

Carine van lente
Nederländska
Een nette camping, schoon sanitair en vriendelijke leiding. Maar wat een hoge prijs voor een nacht op een postzegel gras, ingesloten door vaste caravans. Wij betaalden dertig euro voor een nacht met uitzicht op onafzienbare rijen caravans en tenten, en dan betaal je ook nog een euro voor vijf minuten douchen. belachelijk. Op boerencampings kost dit de helft voor tien keer meer ruimte en onbeperkt douchen. Is het dan de nabijheid van de zee waar je de hoofdprijs voor betaalt?
2 år sedan

Walstock
Nederländska
Wij komen graag bij Willy"s camping, voor de rust en zee en de mooiste stranden en duinen. Fietsen is er ook geweldig: alle kanten op! Helaas verdwijnen steeds meer campeerplaatsen, deze worden inge- nomen door vacantiewoningen.De camping is schoon en er is een streng toezicht, wat wij prettig vinden. Wij voelen ons er thuis!!
2 år sedan

Henk
Nederländska
Het wás een mooie camping met aardige eigenaren, maar de eigenaar gaat momenteel puur voor de commercie.
2 år sedan

Erik De Rouck
Nederländska
Goede hartelijk ontvangst en goede hulp om caravan op plaats te krijgen (onze caravan is net iets te groot eigenlijk - maar wij werden prima geholpen - nogmaals dank Patrick). Voor een 2* camping krijg je wel veel : mooie plaats, waterpunt, TV-aanlsuiting en gratis WifI voor 2 toestellen. Sanitair is netjes, douche moet je bijbetalen 1Euro, maar dat is geen probleem want camping is betaalbaar. Goed restaurant naast camping en ook dat is betaalbaar zijn er 2x gaan eten. Koksijde ligt zeer dichtbij en je kan er mooie fietstochten maken naar Veurne (6km) en De Panne (8km), Delvaux museum op 4km in Sint-Idesbald en we fietsen zelfs naar Bray-Dunes en zo over de grens strook naar Veurne en Koksijde terug. Ook Nieuwpoort is best haalbaar voor de verse vis uit zee - Albert is een top visverkoper. Iedere avond komt de ijskar ook langs - deed mij denken aan vroeger, toen ik als kind op camping Den Blekker kwam. Fijne week aan zee - dank voor de service Patrick !
2 år sedan

Dennis
Nederländska
een nacht doorgebracht ivm bezoek plopsaland onderweg terug uit frankrijk. Kan niet echt enthousiast worden. Kleine plaatsen voor caravans. 1 afwasplaats, wel schoon sanitair en aardige eigenaresse. Was zeer behulpzaam. Voor kinderen was er een trampoline (wel goed zoeken want ligt goed verscholen) Is geen camping voor een langere vakantie maar als doortrekker, prima
2 år sedan

peter
Nederländska
Weinig redelijke plaatsen. Maar 2 douchen.Afwassen is te gek voor woorden maar 1afwasbak voor de hele camping! Gaan nooit meer terug
2 år sedan

Fa. Franzen
Nederländska
Nette maar kleine camping. Helaas geen speelplaats voor kinderen. Die moeten zich dus maar zelf vermaken. Zeer net sanitair. Douchen kost 1 euro voor 5 minuten warm water. Er is maar 1 afwasplek. Hierdoor moesten we in de rij wachten op onze beurt. Dat was minder. Ligging is prima, vlak bij het dorp en vlakbij zee. Misschien gaan we in het voorjaar nog eens terug.
2 år sedan

Bert Schimmel
Nederländska
We hebben hier meerdere malen een korte herfstvakantie doorgebracht,en vinden het een uitstekende camping. Het is een fijne standplaats in een attractieve omgeving.
2 år sedan

Bart Veen
Nederländska
(bijna) perfecte kleine camping. HEt sanitair is echt super schoon, hier kunnen veel campings nog iets van leren. Op de camping staan veel stacaravans, maar die zijn gescheiden van de kampeer veldjes. Camping is niet groot. LIgging zo'n 2 km van het strand. 5 km van plopsaland
2 år sedan