€30
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 02 April jusqu'à 15 November
Ce camping ne peut être réservé que par téléphone. 003258511633
Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
BBQ autorisés
Chiens
Machines à laver
4 / 5 (10 votes )

Camping De Blekker

Jachtwakersstraat 12
8670, Koksijde aan Zee
Belgique

Camping De Blekker est un site de camping avec 100 emplacements dans Koksijde aan Zee, Belgique, dans la région de la Flandre. Les chiens sont admis sur ce camping. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver disponible

Caractéristiques du lieu

Type de camping
Camping fermier

Hébergement

Installations
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé
Ouvert toute l’année
Nudistes
Groupes de jeunes

Recreation
Terrain de jeux

Sanitaires
Machines à laver


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Jess
Néerlandais
Keuze tussen plekjes onder of tussen bomen, of juist niet. Staan zoals je zelf wilt op duingrond. Beschut en ingedeeld in kleine tuinkamers met plek voor diverse caravans, campers of tenten per "kamer" met eigen aansluiting van water en elektra. Knus! Vriendelijke uitbaters en prettig onthaal.
2 ans depuis

Carine van lente
Néerlandais
Een nette camping, schoon sanitair en vriendelijke leiding. Maar wat een hoge prijs voor een nacht op een postzegel gras, ingesloten door vaste caravans. Wij betaalden dertig euro voor een nacht met uitzicht op onafzienbare rijen caravans en tenten, en dan betaal je ook nog een euro voor vijf minuten douchen. belachelijk. Op boerencampings kost dit de helft voor tien keer meer ruimte en onbeperkt douchen. Is het dan de nabijheid van de zee waar je de hoofdprijs voor betaalt?
2 ans depuis

Walstock
Néerlandais
Wij komen graag bij Willy"s camping, voor de rust en zee en de mooiste stranden en duinen. Fietsen is er ook geweldig: alle kanten op! Helaas verdwijnen steeds meer campeerplaatsen, deze worden inge- nomen door vacantiewoningen.De camping is schoon en er is een streng toezicht, wat wij prettig vinden. Wij voelen ons er thuis!!
2 ans depuis

Henk
Néerlandais
Het wás een mooie camping met aardige eigenaren, maar de eigenaar gaat momenteel puur voor de commercie.
2 ans depuis

Erik De Rouck
Néerlandais
Goede hartelijk ontvangst en goede hulp om caravan op plaats te krijgen (onze caravan is net iets te groot eigenlijk - maar wij werden prima geholpen - nogmaals dank Patrick). Voor een 2* camping krijg je wel veel : mooie plaats, waterpunt, TV-aanlsuiting en gratis WifI voor 2 toestellen. Sanitair is netjes, douche moet je bijbetalen 1Euro, maar dat is geen probleem want camping is betaalbaar. Goed restaurant naast camping en ook dat is betaalbaar zijn er 2x gaan eten. Koksijde ligt zeer dichtbij en je kan er mooie fietstochten maken naar Veurne (6km) en De Panne (8km), Delvaux museum op 4km in Sint-Idesbald en we fietsen zelfs naar Bray-Dunes en zo over de grens strook naar Veurne en Koksijde terug. Ook Nieuwpoort is best haalbaar voor de verse vis uit zee - Albert is een top visverkoper. Iedere avond komt de ijskar ook langs - deed mij denken aan vroeger, toen ik als kind op camping Den Blekker kwam. Fijne week aan zee - dank voor de service Patrick !
2 ans depuis

Dennis
Néerlandais
een nacht doorgebracht ivm bezoek plopsaland onderweg terug uit frankrijk. Kan niet echt enthousiast worden. Kleine plaatsen voor caravans. 1 afwasplaats, wel schoon sanitair en aardige eigenaresse. Was zeer behulpzaam. Voor kinderen was er een trampoline (wel goed zoeken want ligt goed verscholen) Is geen camping voor een langere vakantie maar als doortrekker, prima
2 ans depuis

peter
Néerlandais
Weinig redelijke plaatsen. Maar 2 douchen.Afwassen is te gek voor woorden maar 1afwasbak voor de hele camping! Gaan nooit meer terug
2 ans depuis

Fa. Franzen
Néerlandais
Nette maar kleine camping. Helaas geen speelplaats voor kinderen. Die moeten zich dus maar zelf vermaken. Zeer net sanitair. Douchen kost 1 euro voor 5 minuten warm water. Er is maar 1 afwasplek. Hierdoor moesten we in de rij wachten op onze beurt. Dat was minder. Ligging is prima, vlak bij het dorp en vlakbij zee. Misschien gaan we in het voorjaar nog eens terug.
2 ans depuis

Bert Schimmel
Néerlandais
We hebben hier meerdere malen een korte herfstvakantie doorgebracht,en vinden het een uitstekende camping. Het is een fijne standplaats in een attractieve omgeving.
2 ans depuis

Bart Veen
Néerlandais
(bijna) perfecte kleine camping. HEt sanitair is echt super schoon, hier kunnen veel campings nog iets van leren. Op de camping staan veel stacaravans, maar die zijn gescheiden van de kampeer veldjes. Camping is niet groot. LIgging zo'n 2 km van het strand. 5 km van plopsaland
2 ans depuis