€25
pro Nacht
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Zelte
Wohnwagen
Camper
Strom
Wifi
Hunde
Angeln
Waschmaschinen
3.5 / 5 (18 stimmen )

Camping Zeepark

Nieuwpoortlaan 149/2
8660, De Panne
Belgien

Camping Zeepark ist ein Campingplatz mit 200 Stellplätzen in De Panne, Belgien. Camping Zeepark hat wifi und ein restaurant. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt.

Auf Camping Zeepark ist es möglich mit ein zelt, ein wohnwagen oder ein camper zu campen. Neben Camping ist auch das mieten möglich ein mobiler bungalow. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt boulespiel, ein tennisplatz und ein minigolf bereich.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen und wäschetrockner.

Merkmale von Ort

Unterkunft
Zelte
Wohnwagen
Camper
Mobilbungalows
Wohnung

Anlagen
Strom
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Brot an Ort
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Tennisplatz
Minigolf bereich
Angeln

Sanitär
Waschmaschinen
Wäschetrockner


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

MARC
Französisch
Le Zeepark, c'est une véritable histoire de famille où chacun s'est construit tant de merveilleux souvenirs...
2 Jahre vor

bibedoum
Französisch
Aucune évaluation réelle ne sera apportée ici, en effet malgré les nombreuses signatures contre la fermeture du camping, 2017 sera la dernière saison. Le terrain est vendu et bientôt des constructions prendront la place des caravanes et emporteront aux oubliettes la joie de vivre de nombreux campeurs qui y séjournaient un jour, une semaine ou des mois.Beaucoup d'entre eux sont tristes de perdre leur petit paradis. Certains ont acceptés le changement, si ils voulaient rester à La Panne ils n'ont pas eu d'autres choix que celui de déménager pour le camping "Greenpark" .Dès la saison 2018 bon nombres d'emplacements sont déjà attribués pour ces "petits nouveaux". Les oiseaux de la forêt seront bien là remplaçant le cri des mouettes et la musique de la mer douce ou tumultueuse quant à elle laissera la place au bruissement du feuillage et autres sons de la forêt proche. Dommage que notre petit littoral soit de plus en plus défiguré par le béton. Protection du littoral nous avait-on dit il y quelques années quand à commencé la razia de certaines infrastructures...
2 Jahre vor

joop
Niederländisch
ze hebben twee sanitiar gebouwen eentje boven en benenden 1. die boven had veel achter stalig onderhoud verder een top camping
2 Jahre vor

Pieter Wassenaar
Niederländisch
Camping is op sterven na dood. Elk jaar slechter. Niet meer dus.
2 Jahre vor

Vivien Brill
Deutsch
Wir wollten mitte Juli dort unseren Urlaub verbringen. Insgesamt waren wir 2 Familen bestehend aus insgesamt 4 Erwachsen & 6 Kindern zwischen 8 und 17 Jahren. Einige tage bevor wir los gefahren sind haben wir uns informiert ob wir mit so vielen Leuten und einem Zelt dort campen könnten und uns wurde ZUGESAGT! Als wir dann aber ankamen nach 8h Fahrt wurde gesagt der Campingplatz sei nur für Familien und nicht zum Feiern; wir seien zu viele Personen! Wofür ruft man dann vorher an ?? Wir alle waren so enttäucht. Und vorallem die Kinder! Ich finde es eine absolute Frechheit sowas zu machen! DAHIN FAHREN WIR NIE WIEDER
2 Jahre vor

maria g.
Niederländisch
als je rust je lief is blijf hier dan weg, hebben hier een nacht gestaan met onze camper , samen met mijn man dochter en zoon zijn we van de camping weg gevlucht naar de pannen, er was een karaoke avond geplant en we hadden al snel door dat het uit de hand ging lopen. tegen 12 uur waren we terug op de camping en was de karaoke nog steeds bezig , om half 3 lagen we nog steeds waker van het lawaai dat tot aan de andere kant te hoorn is. ook ging mijn dochter naar de toilette nachts en werd ze lastig gevallen door een groepje jongeren van de camping die op de klimtuigen zaten, toen we de volgende morgen hier iets van gingen melde op de receptie deden ze hier heel normaal over en kwamen ze ons vertellen dat dat wel meer gebeurt en dat er al ergere voorvallen zijn gebeurd zo als aanranding . de camping licht wel vlak tegen de zee, wat betekend dat de camping zelf een grootte zand boel is, ook is het personeel totaal niet vriendelijk en word er groot en deels Frans gesproken. douchen kan enkel van half 8 tot 11 en van 19 tot 21 uur en dat tegen 50 cent , in ruil krijg je een smerige douche die niet goed werkt, een haakje voor je kleren, en 10 minuten koud water. om 21 uur gaat het sanitair gebouw ook volledig dicht en kan je er niet meer naar het toilette gaan. gelukkig is er nog wel een buiten sanitair met een 6 tal wc's. maar dit is niet onderhouden. ook prijs kwaliteit is zeer slecht, 35 euro voor een nacht wel met elektriciteit, maar dan moet je de kabel wel tot aan de aftap kas krijgen, deze staat namelijk om de 5 plaatsen , als je dus de laatste camper bent moet je een lang snoer hebben. nooit meer voor ons.
2 Jahre vor

Helga
Niederländisch
De recentie van maria g. 31 juli slaat nergens op. De camping organiseert verschillende activiteiten waaronder 1x een karaoke die helemaal niet hoorbaar was aan de camper plaatsen. Het is er namelijk zeer kalm/stil vanaf 22h. Een drie minuten durend trompet muziekje en stem iedere dag herinneren de kampeer gasten ervan de stilte te bewaren op de camping. De douches zijn betalend €0,50 en worden na iedere kampeergast proper gemaakt. Het gebouw is verouderd, maar de douches zijn proper. Het is er zalig vertoeven recht aan het strand en de zee. Ook de keuken is er lekker. Zeer vriendelijk personeel. Leuke speeltuin voor de kinderen. Gratis wifi zone aan de receptie. Iedere caravan wordt door 'Wally de grijper' naar de juiste plaats gebracht. Wij hadden er een zeer fijne tijd !
2 Jahre vor

stephane
Niederländisch
We hadden een fantastische tijd ! We hebben fantastisch lekker gegeten in het restaurant op het terras. Deze camping is zo mooi en zou nooit mogen verdwijnen ! Leven camping Zeepark. Proficiat !
2 Jahre vor

Jeannet kuijpers
Niederländisch
Nou sorry hoor rij al 3jaar met mn camper rond on belgie en nederland maar dit was toch echt een toplocatie. Het is echt nostalgisch ik kreeg het gevoel dat ik 40 jaar terug in de tijd ging' vriendelijke gasten echt zo gemoedelijk. En de aankondiging door de krakende boxen maakte het vakantiegevoel helemaal af,en dan nog maar niet te vergeten de ondergaande zon van uit je camper. Waar liggen jullie interesses???voor mijwas het super en ga zeler volgend jaar terug.
2 Jahre vor

Jeannet
Niederländisch
Camping Zeepark is een leuke gezellige camping. Je moet er geen luxe verwachten maar de dingen die je nodig heb tijdens het kamperen die zijn er. De ligging is in 1 woord geweldig,midden in de stad en recht aan het strand. Wat kan een mens zich nog meer wensen. Dit soort campings zo dicht bij de zee kom je nergens tegen. En voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten. Het enigste nadeel is dat de douches maar een beperkte aantal uren open zijn en dat is soms wel eens lastig. Verder toppie!!!Hoop dat deze camping nog nog lang mag mogen blijven bestaan,want verheug me er elk jaar op om er weer naar toe te gaan. Jeannet en de kids.
2 Jahre vor

legeay
Französisch
bon hégergement ,pas de toit pour faire la vaisselle dans les communs il faut utiliser les éviers communs sous la pluie sans protection pas gaie et pour le prix qui demande pour les frais d'hébergement tout est payant meme pour prendre sa douche
2 Jahre vor

Berna
Niederländisch
Het sanitairgebouw vlakbij de ingang is te erg voor woorden! Het emige andere sanitairgebouw ligt te ver weg voor iemand die niet goed ter been is. We werden met onze zware camper op een camperplaats in het zand (!) gezet. Geen winkeltje of brood te krijgen Allemaal zwaar verouderde caravans op het terrein. Om 22.00 uur s avonds gaan ze met microfoon, lied en hoop lawaai (?!) aankomdigen dat je vanaf dan stil moet zijn. Het was zo erg dat wij nog voor 8.00 u s ochtends de poort alweer uitgereden zijn. Wat een gemiste kans op deze prachtige plek!
2 Jahre vor

jolyn
Niederländisch
superligging, aan zee en zowat in t centrum! douches open van 8-11 en van 6-9 uur! sanitair vooral OUD heel OUD! 22.00 uur start the last post als afsluiting van de dag en hoort t stil te zijn op de camping wat ik persoonlijk nogal vroeg vind voor de zomer. Maar het restaurant of wat daar voor door moet gaan, leek wel n oude schuur, ging vrolijk door tot 02.00 uur snachts! jammer hoor zo een waardeloze uitvoering van een camping op zo een mooie plek!
2 Jahre vor

iede
Niederländisch
wij zijn een paar dagen op zeepark geweest en dit waren prachtige dagen dichter bij het strand kan niet met een caravan je loopt zo naar de boulevard van de panne camping leek in onze ogen wel een vluchtelinge kamp met al dat zand maar de rest van de camping is wel verouderd je caravan wordt met een traktor op zijn plek gezet plosaland is op fiets afstand of met de tram makkelijk te doen als wij weer die kant opgaan dan zeker zeepark
2 Jahre vor