Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
3.5 / 5 (3 röster )

Mini-camping Veldzicht

Veldzichtweg 1
4456 RN, Lewedorp
Nederländerna

Mini-camping Veldzicht är en camping med 30 platser i Lewedorp, Nederländerna. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
WiFi
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Bilfri

Rekreation
Lekplats

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Vrouw
Nederländska
Vreselijk met hard pratende en zuipende Duitsers, Polen die achter de boerderij wonen en bezit van de koelkast hebben zodat jij niets er in kan doen de boer die geen bonnetje geeft een camping om nooit meer te komen.
2 år sedan

AnneliesV
Nederländska
Weer genoten van Zeeland, het weer en minicamping Veldzicht. Ook nu was het welkom hartelijk en werden we naar onze plaats verwezen door de eigenaar. We hadden het laatste plekje op deze rustige maar zeker gezellige camping niet ver van Heinkenszand. Vanaf de camping kun je (met je fiets) alle kanten uit en dat hebben we dan ook gedaan. Veere, Vrouwenpolder, Heinkenszand, Wolphaartsdijk en het Veerse Meer. Door het mooie weer niet een stad in gedoken, maar anders kan dat dichtbij in Middelburg en Vlissingen, maar ook Goes. Bij vertrek bleek een van de banden van de caravan lek te staan. Met hulp van de eigenaar zat al vrij snel een thuiskomer eronder. Top. Graag tot ziens!
2 år sedan

Annelies
Nederländska
Na een speurtocht van uren voor een camping op Walcheren ten lange leste op deze minicamping in Lewedorp, Zuid-Beveland terecht gekomen. Zeer hartelijke ontvangst en behulpzame gastvrouw. Ruime zonnige plaatsen, van elkaar gescheiden door een kleine haag. Auto wordt geplaatst op een parking. Electra en water bij alle plaatsen. Van de 15 plaatsen is de helft vaste seizoensplaatsen. In het sanitair gebouw 2 douches en 2 wc's voor dames en idem voor heren met separaat een wasmogelijkheid. Afwasmogelijkheid voor 2 personen tegelijkertijd. Koelkast en magnetron aanwezig en voor 3 euro gebruik wasautomaat incl. poeder. Uitstort plaats voor chemisch toilet. Geen campingverlichting. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Op fietsafstand van het Veerse meer, Middelburg, Goes en Vlissingen. Prima supermarkt in Heinkenszand op ca. 5 km. Afhankelijk van het seizoen kan er enige geluidsoverlast zijn door landbouwactiviteiten. Ondanks dit een aanrader voor de rustzoeker.
2 år sedan