Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
2.5 / 5 (10 röster )

Waterpark Veerse Meer

Muidenweg 3
4341 PX, Arnemuiden
Nederländerna

Waterpark Veerse Meer är en camping i Arnemuiden, Nederländerna. Waterpark Veerse Meer har wifi och en restaurang. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats och en tennisplan.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
WiFi
Snacksbar
Restaurang
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats
Tennisplan

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Hanque
Nederländska
Paar naar geleden hier weekendje verbleven maar wat een rampcamping /bouwput is dit. Op folders mooie luchtkastelen gecreëerd, projectontwikkelaar/camping eigenaar oomen had er veel voor oven en alles moest wijken voor zijn droom. Wat een fiasco en slecht gemanaged gebeuren is het geworden. Vliegtuigherrie, verwaarloosde voorzienigen, gefrustreerd personeel, particuliere beleggers/makelaars in huisjes, etc.... wie haalt dit park en belanghebbende uit het slop..
2 år sedan

Eddie
Nederländska
Absoluut niet de moeite waard verspilling geld en tijd voor je kids Onvriendelijke man in de receptie. Zegt dat hij eigenaar is en als het niet bevalt je "lekker weg moet gaan ". We hadden in de herfstvakantie een water bungalow gehuurd. De vriendelijkheid van personeel was shokerend Niet aanwezig. 1 oudere man zei dat zijn zoon beheerder was en hij eigenaar beloofde te helpen. Afgezien van de diners in restaurant met zijn zoon hebben een hem nooit meer gezien. Wees spraken hem hierop aan tijdens 1 van de avonden maar "we mochten niet storen. Hij was toch privé in het restaurant op het park " laat maar. Dure villa moeite niet waard. Je zit op een bouwplaats zonder enige faciliteiten en dat met dergelijke personen? AFRADER
2 år sedan

Harry
Nederländska
Allereerst wat wel goed is: het feit dat je het terrein weer af kan. Verder een grote bouwput. Waar niet meer gebouwd wordt, want het geld is op.
2 år sedan

Els van de Broek
Nederländska
Hier voor de 2 e keer geweest, het weer viel een beetje tegen maar dat mocht de pret niet drukken voor de kinders een geweldig animatieteam was er aanwezig. Heerlijk een weekendmenu gegeten in het restaurant dat ze hebben opgeknapt heel gezellig geworden.
2 år sedan

Meerman
Nederländska
De camping heeft het de laatste jaren niet makkelijk gehad maar is nu erg aan de weg aan het timmeren om er iets moois van te maken. Eindelijk goede WIFI, er is een app waarin je alle informatie kunt vinden en het restaurant heeft een frisse make- over gekregen. Binnenkort is de nieuwe supermarkt en snackbar geopend! En wordt de parkeerplaats opgeknapt. Ik zeg: goed bezig! Ideaal voor watersporters, gezinnen met kinderen en of familieweekenden.
2 år sedan

henkie
Nederländska
de camping is al jaren een bouwput. de kampeerplaatsen zijn verhuisd naar een nieuw terrein ruim 1,5 kilometer verwijderd van de eigenlijke camping,alleen te bereiken via een bouwput. doodzonde want het is jaren lang een geweldige camping geweest maar er is niks meer van over. de frietboer, restaurant, winkel, bar liggen nu bijna 2 kilometer lopen verwijderd van de kampeerplek, doodzonde. ieder jaar weer staat er op de website weer dat de verbouwingen bijna klaar zijn maar de laatste 5 jaar is er helemaal niks veranderd en nu schijnt het geld op te zijn.
2 år sedan

Roland
Nederländska
Met een stel kinderen een weekend vertoefd op deze mooie camping. Is inderdaad een stuk lopen naar de receptie. Nachtwaker was niet voor rede vatbaar. De ene campinggast mag wel een open vuur hebben en de kinderen van ons moeten het rustig aan doen. Geen leuk weekend. Jammer
2 år sedan

Fam Schippers
Nederländska
Alleen de ligging aan het Veerse meer is mooi, camping is een grote bouwput die al jaren terug failliet is gegaan. De kampeerplaatsen zijn heel ver lopen vanaf het centrum. Tijdelijk is het restaurant wat op slopersnominatie stond weer open, hier is het goed eten. Wat ooit een zwembad en centrumgebouw zou moeten worden is overwoekerd met onkruid. Onbegrijpelijk dat deze camping nog open mag zijn. Dit nooit meer!
2 år sedan

Janneke
Nederländska
Met het geluk van goed weer, een heerlijk relaxed lang weekend gehad met Hemelvaart/5 mei. Mooi ruim chalet van alles voorzien, en lekker gegeten in het restaurant. Meerdere malen een drankje op het terras. Er zijn veranderingen gaande op het park, dat is wel te merken. Maar hopelijk komt alles weer snel in de lift. In mei nog geen winkel, maar daar zou in de zomermaanden een alternatief voor komen.
2 år sedan

Anoniem
Nederländska
Dit zg. waterpark doet zijn naam geen eer aan: surfen en zwemmen niet mogelijk. Het water is immers te vies om naar te kijken. Bovendien hele saaie camping, nix te doen voor de kinderen. Geen voetbalgoaltje, tennisveldje, basket oid te vinden. Geen wifi, alleen bij de receptie. Disco van half 8 tot half 11..??? Constant wind waardoor buiten zitten voor de caravan onmogelijk was. Kampwinkel van nix. De tijd is hier duidelijk stil blijven staan....! Geen mogelijkheid in de buurt/omgeving om te zwemmen/surfen ivm mosselen aan de stenen. Het aangezicht van de camping op de parkeerplek is om te huilen. Het is troosteloos en erg ongezellig allemaal. Bovendien mogen auto's 's nachts over het parkeerterrein rijden. En vliegen er overdag èn 's nachts vliegtuigen enorm laag over..... Ook niet echt rustig. De vroegere toiletten en douches staan er als een ruïne bij. Leuk als je er elke dag voorbij rijdt als je het terrein afgaat. Alleen stacaravans en geen enkel veld met een tent dan wel caravan te zien. Ik begrijp dat nu wel... Dus heel goed over nadenken voor je hier je geld aan spendeert. In Arnemuiden is ook niets te beleven. Zondags alles dicht. Steden als Middelburg, Vlissingen en Domburg wel oké! Dat is dan ook het enige. Nooit meer naar dit Suffe deel van Zeeland.
2 år sedan