Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (3 votos )

Mini-camping Veldzicht

Veldzichtweg 1
4456 RN, Lewedorp
Países Baixos

Mini-camping Veldzicht é um parque de campismo de 30 em Lewedorp, Países Baixos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Vrouw
Holandês
Vreselijk met hard pratende en zuipende Duitsers, Polen die achter de boerderij wonen en bezit van de koelkast hebben zodat jij niets er in kan doen de boer die geen bonnetje geeft een camping om nooit meer te komen.
2 anos ás

AnneliesV
Holandês
Weer genoten van Zeeland, het weer en minicamping Veldzicht. Ook nu was het welkom hartelijk en werden we naar onze plaats verwezen door de eigenaar. We hadden het laatste plekje op deze rustige maar zeker gezellige camping niet ver van Heinkenszand. Vanaf de camping kun je (met je fiets) alle kanten uit en dat hebben we dan ook gedaan. Veere, Vrouwenpolder, Heinkenszand, Wolphaartsdijk en het Veerse Meer. Door het mooie weer niet een stad in gedoken, maar anders kan dat dichtbij in Middelburg en Vlissingen, maar ook Goes. Bij vertrek bleek een van de banden van de caravan lek te staan. Met hulp van de eigenaar zat al vrij snel een thuiskomer eronder. Top. Graag tot ziens!
2 anos ás

Annelies
Holandês
Na een speurtocht van uren voor een camping op Walcheren ten lange leste op deze minicamping in Lewedorp, Zuid-Beveland terecht gekomen. Zeer hartelijke ontvangst en behulpzame gastvrouw. Ruime zonnige plaatsen, van elkaar gescheiden door een kleine haag. Auto wordt geplaatst op een parking. Electra en water bij alle plaatsen. Van de 15 plaatsen is de helft vaste seizoensplaatsen. In het sanitair gebouw 2 douches en 2 wc's voor dames en idem voor heren met separaat een wasmogelijkheid. Afwasmogelijkheid voor 2 personen tegelijkertijd. Koelkast en magnetron aanwezig en voor 3 euro gebruik wasautomaat incl. poeder. Uitstort plaats voor chemisch toilet. Geen campingverlichting. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Op fietsafstand van het Veerse meer, Middelburg, Goes en Vlissingen. Prima supermarkt in Heinkenszand op ca. 5 km. Afhankelijk van het seizoen kan er enige geluidsoverlast zijn door landbouwactiviteiten. Ondanks dit een aanrader voor de rustzoeker.
2 anos ás