Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
BBQ autorisés
Chiens
Machines à laver
3 / 5 (11 votes )

Le Vieux Moulin

Maboge 18
B-6980, La Roche - La Roche-en-Ardenne
Belgique

Le Vieux Moulin est un site de camping dans La Roche - La Roche-en-Ardenne, Belgique. Les chiens sont admis sur ce camping. Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver disponible

Caractéristiques du lieu

Hébergement

Installations
Snack-bar
Restaurant
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Sans voiture

Sanitaires
Machines à laver


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

EV
Néerlandais
Heel aangename camping, wij komen zeker terug! Rustige camping en dicht bij het stadje van La Roche.
1 an depuis

Corry VandenBiggelaar
Néerlandais
We hebben lekker gegeten in het goede restaurant. We komen er al meer als twintig jaar .
2 ans depuis

Robert
Néerlandais
De camping ansich heeft potentie (zoals vroeger). Ruime plekken. Riviertje. Vlak bij La Roche, maar dat sanitair... ranzig. Vies gedateerd en het stinkt. Wordt amper schoongemaakt. En wel 2€ vragen voor het douchen. Die tweede ster is puur voor de ligging en locatie en mooie plekken. Sanitair is outdated!!! En goor!!!!
2 ans depuis

Ed van de Ven
Néerlandais
Betalen? Jazeker!! Onderhoud? Natuurlijk niet! We zijn hier al een paar keer geweest. Mijn zwager komt hier al jaren, dus wij ook uit nostalgische overweging. Maar ook nostalgie heeft een grens. In de afgelopen 10 jaar dat de camping ons geld graag in ontvangst als we er zijn zijn er maar 2 dingen gebeurd op de camping. Het gras is gemaaid, en de schimmels op de kitranden zijn zwarter geworden. Camping is belachelijk duur geworden. Afgelopen keer €120 voor 3 nachten met 4 personen. Douchen kost €2. Neem slippers mee, anders is de kans aanwezig dat je problemen krijgt aan de voeten. Positief zijn de rust, en het mogen stoken van een vuurtje. Omdat het al afgesproken is, ga ik aankomende Juli nog 1 allerlaatste keer, en dan zet ik nooit geen stap meer op die camping. Klaar ermee!!
2 ans depuis

Jac
Néerlandais
De camping ligt vlakbij het centrum. Slechts 8 minuten lopen. In een rustig zijdal. De plekken zijn ruim. Het is een rustige camping. Voor kinderen is er niets te beleven. Geen speeltuin, geen animatie of iets dergelijks. Ook geen winkel maar dat is geen probleem omdat het dorp zo dichtbij is. Vriendelijk personeel. Het restaurant van het hotel dat bij de camping hoort is een aanrader. Zeer goed eten voor een schappelijk prijs. Plus een mooi terras. Het sanitair is echt verouderd. Dat klopt. De achilleshiel van de camping. Wordt wel heel goed schoon gehouden. Dit moet je willen / kunnen accepteren. De twee negatieve reviews vinden wij onterecht. Deze camping moet een bewuste afweging zijn van de (ontbrekende) faciliteiten, plussen en minnen. Dan heb je een geweldig verblijf!
2 ans depuis

Jordy
Néerlandais
Gelukkig konden we na 2 dagen verder trekken . Komen daar echter nooit weer. Vieze oude onverzorgde bende. Het mooiste was dat we s nachts de Oehoe hoorden. Maar dat was niet de verdienste van de camping.
2 ans depuis

Eric en Christiane
Néerlandais
De ligging is absoluut geweldig. Zowel de prachtige natuur, het beekje, de rust en op loopafstand van La Roche. Maar... wij komen hier al jaren en merken dat er in al die jaren niets veranderd is. Het sanitair is echt droevig, de douchemuntjes zijn zeldzaam duur, ik meen 2 euro, en de camping zelf is ook niet goedkoop. De vuilniszakken die je denkt te krijgen moet je ook betalen, enz. Neen, wij hebben het er nu wel gezien. Er zijn nog heel mooie plekjes in de Ardennen.
2 ans depuis

Me Barth
Français
Le camping n' est pas à conseiller aux familles avec enfants en bas âge car c'est dangereux, les campeurs roulant en général beaucoup trop vite à l'intérieur du camping. De plus , payer des jetons pour la douche , est vraiment d'une autre époque !
2 ans depuis

Eddy en Ingrid
Néerlandais
De camping is slecht (of niet) onderhouden, meer dan 20cm hoge gras en onkruid, het sanitair is volledig uit de vroege middeleeuwen (bewijs: 10 tallen lege wc rolletjes tussen de deurstijl spreken voor zich!!!), de "nieuwe" sanitaire blok is eveneens constant vuil en niet verzorgd. We zijn vertrokken na 1 dag miserie, koude douche en geen enkel contact met de campinguitbater mogelijk!!!
2 ans depuis

DV
Néerlandais
Wij zijn al zo'n 20 keer op deze camping geweest. Overdag lekker mountainbiken en dan nog even La Roche in. S'avonds op de camping en klein vuurtje maken en relaxen. De plaatsen zijn ruim en als je privacy wil kan je op het hoogste deel gaan staan of aan de overkant van het beekje. Het sanitair is redelijk, het mag wel een opknapbeurt hebben. De prijzen zijn goed te doen. Je kan er ook ontbijten, hier is niets mis mee, al vind ik het niet goedkoop. Met en groepje vrienden is het hier perfect te doen, vooral in het voor en/of najaar.
2 ans depuis

Harm en Lammie Koke
Néerlandais
Deze camping was zeer rustig en gemoedelijk met veel ruimte. Alles wat men nodig heeft was er aanwezig. Als men niet te veel eisen stelt kun je er een mooie vakantie beleven.
2 ans depuis