Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
3 / 5 (11 röster )

Le Vieux Moulin

Maboge 18
B-6980, La Roche - La Roche-en-Ardenne
Belgien

Le Vieux Moulin är en camping i La Roche - La Roche-en-Ardenne, Belgien. Hundar är tillåtna. För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
Snacksbar
Restaurang
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Bilfri

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

EV
Nederländska
Heel aangename camping, wij komen zeker terug! Rustige camping en dicht bij het stadje van La Roche.
1 år sedan

Corry VandenBiggelaar
Nederländska
We hebben lekker gegeten in het goede restaurant. We komen er al meer als twintig jaar .
2 år sedan

Robert
Nederländska
De camping ansich heeft potentie (zoals vroeger). Ruime plekken. Riviertje. Vlak bij La Roche, maar dat sanitair... ranzig. Vies gedateerd en het stinkt. Wordt amper schoongemaakt. En wel 2€ vragen voor het douchen. Die tweede ster is puur voor de ligging en locatie en mooie plekken. Sanitair is outdated!!! En goor!!!!
2 år sedan

Ed van de Ven
Nederländska
Betalen? Jazeker!! Onderhoud? Natuurlijk niet! We zijn hier al een paar keer geweest. Mijn zwager komt hier al jaren, dus wij ook uit nostalgische overweging. Maar ook nostalgie heeft een grens. In de afgelopen 10 jaar dat de camping ons geld graag in ontvangst als we er zijn zijn er maar 2 dingen gebeurd op de camping. Het gras is gemaaid, en de schimmels op de kitranden zijn zwarter geworden. Camping is belachelijk duur geworden. Afgelopen keer €120 voor 3 nachten met 4 personen. Douchen kost €2. Neem slippers mee, anders is de kans aanwezig dat je problemen krijgt aan de voeten. Positief zijn de rust, en het mogen stoken van een vuurtje. Omdat het al afgesproken is, ga ik aankomende Juli nog 1 allerlaatste keer, en dan zet ik nooit geen stap meer op die camping. Klaar ermee!!
2 år sedan

Jac
Nederländska
De camping ligt vlakbij het centrum. Slechts 8 minuten lopen. In een rustig zijdal. De plekken zijn ruim. Het is een rustige camping. Voor kinderen is er niets te beleven. Geen speeltuin, geen animatie of iets dergelijks. Ook geen winkel maar dat is geen probleem omdat het dorp zo dichtbij is. Vriendelijk personeel. Het restaurant van het hotel dat bij de camping hoort is een aanrader. Zeer goed eten voor een schappelijk prijs. Plus een mooi terras. Het sanitair is echt verouderd. Dat klopt. De achilleshiel van de camping. Wordt wel heel goed schoon gehouden. Dit moet je willen / kunnen accepteren. De twee negatieve reviews vinden wij onterecht. Deze camping moet een bewuste afweging zijn van de (ontbrekende) faciliteiten, plussen en minnen. Dan heb je een geweldig verblijf!
2 år sedan

Jordy
Nederländska
Gelukkig konden we na 2 dagen verder trekken . Komen daar echter nooit weer. Vieze oude onverzorgde bende. Het mooiste was dat we s nachts de Oehoe hoorden. Maar dat was niet de verdienste van de camping.
2 år sedan

Eric en Christiane
Nederländska
De ligging is absoluut geweldig. Zowel de prachtige natuur, het beekje, de rust en op loopafstand van La Roche. Maar... wij komen hier al jaren en merken dat er in al die jaren niets veranderd is. Het sanitair is echt droevig, de douchemuntjes zijn zeldzaam duur, ik meen 2 euro, en de camping zelf is ook niet goedkoop. De vuilniszakken die je denkt te krijgen moet je ook betalen, enz. Neen, wij hebben het er nu wel gezien. Er zijn nog heel mooie plekjes in de Ardennen.
2 år sedan

Me Barth
Franska
Le camping n' est pas à conseiller aux familles avec enfants en bas âge car c'est dangereux, les campeurs roulant en général beaucoup trop vite à l'intérieur du camping. De plus , payer des jetons pour la douche , est vraiment d'une autre époque !
2 år sedan

Eddy en Ingrid
Nederländska
De camping is slecht (of niet) onderhouden, meer dan 20cm hoge gras en onkruid, het sanitair is volledig uit de vroege middeleeuwen (bewijs: 10 tallen lege wc rolletjes tussen de deurstijl spreken voor zich!!!), de "nieuwe" sanitaire blok is eveneens constant vuil en niet verzorgd. We zijn vertrokken na 1 dag miserie, koude douche en geen enkel contact met de campinguitbater mogelijk!!!
2 år sedan

DV
Nederländska
Wij zijn al zo'n 20 keer op deze camping geweest. Overdag lekker mountainbiken en dan nog even La Roche in. S'avonds op de camping en klein vuurtje maken en relaxen. De plaatsen zijn ruim en als je privacy wil kan je op het hoogste deel gaan staan of aan de overkant van het beekje. Het sanitair is redelijk, het mag wel een opknapbeurt hebben. De prijzen zijn goed te doen. Je kan er ook ontbijten, hier is niets mis mee, al vind ik het niet goedkoop. Met en groepje vrienden is het hier perfect te doen, vooral in het voor en/of najaar.
2 år sedan

Harm en Lammie Koke
Nederländska
Deze camping was zeer rustig en gemoedelijk met veel ruimte. Alles wat men nodig heeft was er aanwezig. Als men niet te veel eisen stelt kun je er een mooie vakantie beleven.
2 år sedan