€19
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Tentes
Caravanes
Caravanes
Electricité
Wifi
Pêche
Machines à laver
3 / 5 (15 votes )

Camping Lohan

20a route de Houffalize
6980, La Roche-en-ardenne
Belgique

Camping Lohan est un site de camping avec 100 emplacements dans La Roche-en-ardenne, Belgique, dans la région de la Wallonie. Camping Lohan a wifi, un magasins du camping et un snack-bar.

Sur Camping Lohan Il est possible de camper avec un tente, un caravane ou un caravane. Outre le camping, il est possible de louer un bungalow mobile également. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux et jeu de boules.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver et sèches-linges disponible

Caractéristiques du lieu

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles
Appartements

Installations
Electricité
Connexion TV
Wifi
Magasins du camping
Pain au comptoir
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé

Recreation
Terrain de jeux
Court de tennis
Zone minigolf
Pêche

Sanitaires
Tables à langer
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Marieke
Néerlandais
De omgeving en ligging van de camping is zeer aangenaam. Toch kom ik hier niet meer terug wegens onacceptabel ongepast gedrag van enkele personeelsleden. Toen ik toekwam was het al donker (mijn reisgezellen hadden al overdag de tent opgezet). Er kwamen meteen drie stevige oudere mannelijke personeelsleden ons controleren. Dit verliep niet op een vriendelijke manier, het was ronduit onbeleefd, ze zeiden respectloze dingen en creëerden een heel intimiderende situatie voor ons groepje (met 3 vrouwen van begin de 20 jaar) door bv ons te omsingelen, ons te achtervolgen tot aan onze tent, ... We waren niet meer op ons gemak op de camping. Ik raad de plaats af voor iedereen en in het bijzonder voor jonge mensen.
3 mois depuis

Van der Heide
Néerlandais
Erg dure camping waar je ook nog eens een euro moet neertellen voor één keer 5 minuten douchen en 20 cent voor een beetje warm afwaswater. Tijdens het douchen onder een hele smerig ogende regendouche, samen met de Kids van 2 en 6 jaar, ineens koud water. Sta je dan alle drie met shampoo in je haar. Oh ja, kan gebeuren. Dan is het gas op, vertelde een vaste gast. Verder erg onaardig ontvangst, slechte eetgelegenheid wat bovendien niet erg hygiënisch klaargemaakt wordt. Brandende sigaretten op een asbak bij de ingang, overal troep, koude bitterballen en echt veeeeel te duur voor hetgeen dat je krijgt. Bediening komt chagrijnig over en ziet er ook niet representatief uit. Wandelend of fietsend van de camping is levensgevaarlijk langs de drukke en slechte weg die langs de camping loopt. Vaste gasten erg onvriendelijk en luidruchtig. Een dorp op zich. Al met al een veel te dure camping voor wat ze aanbieden.
3 mois depuis

Marc Heindrichs
Néerlandais
Goede ligging, kindvriendelijk, informeel. Weekend met vrienden. Relaxen en brocante markt bezoeken. Jammer dat "Il silencio" niet meer gespeeld wordt. Ik vond dat een sfeermaker.
3 mois depuis

Pieter V
Néerlandais
De camping zelf is schandalig duur + je moet nog eens extra betalen voor een douche. Over de eigenaars weinig goede woorden. Hautaine en onvriendelijke mensen. We kwamen met twee mannen toe (voor 1 nacht) en er was eerst "geen plaats" meer, of enkel een véél te klein plekje aan het einde van de camping. Toen ze hoorden dat de vrouwen en kinderen een paar uur later zouden toekomen, was er plots toch veel meer plaats, al waren het enkel de dure plaatsen aan het water (toen we de morgen erna vertrokken bleek dat de halve camping gewoon leeg was gebleven, dus dit was gewoon een lepe truuk om ons meer te doen betalen). Plekjes mogen tot 12u bezet worden. De eigenaar kwam al rond 10u vragen of we toch "zeker zouden vertrekken?". Vlak voor het uitrijden kregen we dan nog op hoogst onvriendelijke wijze te horen dat we niet moesten denken om "weg te rijden met de badge" (die je nodig hebt om buiten te kúnnen raken). Eén keer, nooit meer.
6 mois depuis

Jennifer & Reynier
Néerlandais
Super hartelijk ontvangst. Echte familie camping, personeel staat altijd voor je klaar, lieve gastvrije mensen. Camping ligt net buiten het dorp , heerlijk rustig in de natuur met mooie plek klem aan de Ourthe. Volop mtb en wandel mogelijkheden. We hebben echt super genoten!
6 mois depuis

Alexandra
Néerlandais
Wij hebben net het paasweekend doorgebracht op Le Lohan met een mobilhome. Wij vonden het toch wel een teleurstelling. Chaotisch ontvangst, geen noemenswaardig campingwinkeltje, elektriciteit viel wel heel regelmatig uit, douches en wc’s niet altijd even proper, een kok die spoorloos was tijdens de openingsuren,... We zagen dat er werkzaamheden waren uitgevoerd tijdens de sluiting. Graafmachine stond er nog, de weg was nog vol zand waardoor het steeds een stofwolk was als er iemand door reed. Kortom het ging er echt heel chaotisch aan toe! Het was wel het openingsweekend, maar dit is toch niet het eerste jaar dat ze dit open houden? Wel vriendelijk personeel en lekkere broodjes van de bakker. Heel spijtig want de ligging is wel mooi. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
1 an depuis

Guy
Néerlandais
Voor alle duidelijkheid! Er is niets mis met de camping zelf, maar het bestuur van de camping is allesbehalve! Bij aankomst kon de eigenares onze reservering niet achterhalen (we hadden nogthans in diezelfde week via mail ons verblijf bevestigd) Na enige discussie kregen we toch de plek die ons was toegewezen, maar we kregen ook direct daarbij het verzoek het volledige verblijf te betalen (wat ons toch ongebruikelijk lijkt voor een familiecamping) Bon, In eerste instantie mooie en rustige plaats, was het niet dat we twee dagen later onze auto moesten verplaatsen voor een extra tent naast onze caravan, en nog eens twee dagen later stonden er opeens nog twee tenten met de haringen tot onder onze caravan geplakt! :-( het leek op dat moment meer op een festivalweide ) Het gaat de eigenaars van deze camping enkel en alleen om zoveel mogelijk inkomsten!
2 ans depuis

Susanne
Néerlandais
25 jaar geleden met mijn ouderlijk gezin geweest en nu met mijn eigen kinderen. Heerlijke plek voor kinderen zo aan de rivier! Heel veel leuke activiteiten te doen in de buurt, prachtige omgeving en leuke stadjes. Pluspunt van het sanitair waren de regendouches, heerlijk! (Groot!!!) Minpunt de hygiëne, en dan vooral de herenafdeling. Mijn man en zoon gingen dus bij de dames. Bij de heren zat de ontlasting aan de muren en wastafels. Wat een schaduw over onze heerlijke vakantie heeft geworpen is het gedrag van eigenaar Paul. Wat een vreselijke onaardige, onredelijke man!!!!! Erg vriendelijk en amicaal met de vaste verblijfgasten, onbeschoft tegen tijdelijke gasten. PAUL, WIJ BETALEN OOK VOOR ONZE VAKANTIE, DUS WENSEN HETZELFDE BEHANDELD TE WORDEN!!!! Meerdere gasten hier over gehoord, echt jammer! Andere personeelsleden super vriendelijk!! Voor de (luidruchtige) vaste gasten is het erg prettig de avondklok om 23.00 uur.
2 ans depuis

Caroline
Néerlandais
Bij aankomst direct afrekenen voor de gehele geboekte periode, ze gebruiken het als pressiemiddel als je kritiek hebt op de kampeerplek. De plek die je reserveerde op de site komt niet over met de daadwerkelijke plek. Er zijn plaatsen opgesplitst waardoor je met de auto over iemand anders zijn kampeerplek moet rijden om bij de kampeerplaats te komen want daar moet je auto ook op staan. Overvolle camping hierdoor en geen rust. Zeer goor oud sanitair, constante rioollucht en overvolle vuilnis containers. Er is een gedeelte met vaste staanders die overlast veroorzaken, tijdens de camping bbq zelfs een vechtpartij mogen aanschouwen. De ligging aan de rivier is het enige positieve, personeel niet vriendelijk. Kortom wij komen hier nooit meer, geen aanrader.
2 ans depuis

T.Frantzen
Néerlandais
Camping Lohan schitterend gelegen aan de Ourthe, met vernieuwde sanitair gebouwen die 2x per dag worden gepoetst. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Ook het restaurant met terras is vernieuwd en heeft een nieuwe uitbater. Om 23.00u is het nachtrust op de camping dan wordt het mooie Il Silencio afgespeeld. Er is geen zwembad maar de kinderen amuseren zich de hele dag in de Ourthe. Voor ons is het een camping om ieder jaar terug te komen.
2 ans depuis

Carlo Kok
Néerlandais
De camping ligt in een dal aan een riviertje en is daardoor heel leuk voor kinderen. Vrij snel bleek dat de camping eigenlijk te vol stond en onze plek dubbel had verhuurd. Deze camping rekent eerst af, nu weten we waarom. Wij hebben een deel van onze plek geofferd om de nieuwkomers ook een leuke vakantie te gunnen. De problemen van een veel te volle camping werden pijnlijk duidelijk in het toiletgebouw (vies en stank), het afval (overvole containers) verkeer, lawaai en nauwelijks privacy (mensen die over jou plek rijden en lopen om op de eigen plek te komen) Bizar !!! We hebben de laatste avond in het restaurant gereserveerd waar we bij aankomst alleen binnen mochten zitten. Toen wij op het terras wilden zitten werden we uitgescholden door de bediening. Camping ligt aan een drukke weg die graag wordt bereden door motorrijders dus erg veel lawaai. Wij zijn eerder vertrokken, geen aanrader.
2 ans depuis

Veen
Néerlandais
Een prettige en sfeervolle camping. De mensen zijn er erg vriendelijk en het is allemaal zeer gemoedelijk. Dit was mijn vierde bezoek aan camping Lohan en ik zal er zeker weer eens heengaan. Het ligt op een mooie locatie langs de rivier de Ourthe. We hadden een POD gehuurd waarin we verbleven. Dit was goed bevallen. Daarnaast nog een tentje op het veld ervoor. De voorzieningen zijn goed. Ik werd zelfs nog geholpen met mijn auto! Echt super! We hebben eenmaal lekker gegeten bij het restaurant. Daarnaast kun je een lekkere koude versnapering halen bij het café. Wat we ook zeker hebben gedaan. Je ziet aan alles dat de eigenaren er veel aan doen om de camping goed voor elkaar te houden.
2 ans depuis

rik
Néerlandais
prachtige familiale camping aan de rivier de ourthe boomrijke omgeving met verzorgde staanplaatsen . vernieuwd sanitair ,gezellige kroeg ,visvijver en een superlekker restaurant dit is vakantie ten top .
2 ans depuis

Ria van der laan van der laan
Néerlandais
Nog even een een midweekje op de camping Lohan altijd gezellig en het blijft een prachtige ligging mooi uitzicht dit jaar zijn er wat veranderingen n.l. slagbomen met een pasje helemaal goed. voor de kinderen een leuke speelplaats mooi gelegen in het midden van de camping overzichtelijk. en altijd nog Rosa mag er bij zijn geweldig in dec van dit jaar wordt zij 89 jaar wat een power vrouw. Het oudste toilet gebouw wordt van deze winter vernieuwd was wel hard nodig. wij hebben weer heerlijk gegeten in het restaurant van Catharina en Bettina en de kleindochter van Rosa heerlijk volgend jaar zijn wij weer van de partij.
2 ans depuis

R.J. Douwma
Néerlandais
Gedateerde - niet van deze tijd - gemoedelijke camping. Mooi gelegen aan rivier. Oud sanitair (wordt komend jaar vernieuwd) . Electra op een amateuristische manier aangelegd. Draaddikte onvoldoende voor 4 x 6 Amp. Mede daardoor (?) veel stroomstoringen. Bij aankomst wachten tot iemand het kastje open maakt voor stroomaansluiting. Bij vertrek idem voor het losnemen. Nieuwe afsluitbomen zijn verkeerd om geplaatst. Stoppen op een helling, auto vastzetten, kaartje presenteren en dan proberen op te rijden. Beide bomen hebben een horizontaal stuk NA de bomen. Gelukkig helpt iemand bij vertrek met de caravan. Weg naast de camping is goed hoorbaar. Buur-camping Floreal even duur, stiller en wel modern maar kleinere plaatsen.
2 ans depuis