€27
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Tentes
Caravanes
Caravanes
Electricité
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
2.5 / 5 (21 votes )

Camping De Molen

Jachthavenweg z/n
2050, Antwerpen
Belgique

Camping De Molen est un site de camping avec 72 emplacements dans Antwerpen, Belgique, dans la région de la Flandre. Camping De Molen a wifi et une piscine intérieure. Les chiens sont admis sur ce camping.

Sur Camping De Molen Il est possible de camper avec un tente, un caravane ou un caravane. Outre le camping, il est possible de louer un bungalow mobile également. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un zone minigolf.

Camping De Molen propose des installations sanitaires pour les handicapées.

Caractéristiques du lieu

Type de camping
Camping fermier

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles
Appartements

Installations
Electricité
Connexion TV
Wifi
Magasins du camping
Pain au comptoir
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé
Ouvert toute l’année
Nudistes
Groupes de jeunes

Recreation
Terrain de jeux
Animations pour enfants
Nage en eau naturelle
Piscine extérieure
Court de tennis
Zone minigolf
Pêche

Sanitaires
Tables à langer
Cabines de lavage
Sanitaires handicapés
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Marcel
Néerlandais
City Camping Antwerp is sinds april 2021 de nieuwe naam voor Camping de Molen!Maar niet alleen de naam is nieuw.Ontvangst is vriendelijk.Terrein is zeer goed verzorgd, plaatsen zijn ruim, schaduwrijk.Sanitair is verouderd maar netjes opgeknapt, proper.Geen bar, restaurant of winkel.Zwembad om de hoek, padelbanen, skatepark. Restaurants op loopafstand.Met de gratis overzetboot (te voet of met de fiets) ben je in 15 min. hartje Stad.Iéts verder de bijna 100 jaar oude voetgangerstunnel, waar je ook met de fiets doorgeen kunt.Op linkeroever div. winkels, bakker.Kortom: dé plek voor een korte kampeervakantie, bijna hartje Antwerpen!
1 an depuis

Barbara
Néerlandais
De nieuwe eigenaars zorgden voor een leuke, aangename stadscamping. Ideale ligging om een bezoekje te brengen aan Antwerpen. Gratis veerboot, fiets-voetgangstunnel op wandelafstand. Fietsverhuur op de camping. Sanitair is netjes. Mooie ruime kampeerplaatsen. Heel vriendelijke ontvangst!
1 an depuis

thomas pieters
Néerlandais
De kleine camping is zeer goed gelegen. Vlak bij het stadscentrum. De ontvangst is hartelijk. Camping heeft geen winkel, wel veel horeca in de buurt.
2 ans depuis

Midas de Haas
Néerlandais
Wij voelden ons beschaamd voor onze mede jongeren. Een herrie camping, tot 1 uur snachts lawaai, en zonder handhaving. De eigenaren zijn er niet en laten anderen de boel zelf oplossen. Sanitair valt wel mee, maar mag schoner. Prullenbakken overvol en medewerkers geen benul van prijzen en dergelijken. De locatie is goed, in 10 minuten in het Centrum met de fiets. MAAR GA HIER NIET HEEN, Kies zeker eerder een hotel of een camping verder weg. Als de eigenaren dit lezen: Schaam je en maak je camping beter! Dit is verschrikkelijk voor de mooie stad Antwerpen
2 ans depuis

Mariska
Néerlandais
Hele dag en avond harde muziek en totaal geen toezicht. Onze klacht hierover werd afgedaan met : we kunnen er niks aan doen, het is een doorreis-camping. Verschrikkelijke plek!
2 ans depuis

Andy Weerders
Néerlandais
Wij komen al enkele jaren op camping de molen als we op stap gaan in Antwerpen. De ontvangst is steeds hartelijk en correct. De camping is al wat ouder maar het blijft een mooi domein op een geweldige ligging. Het naastgelegen zwembad is enkel in de zomer open.
2 ans depuis

Sneyders
Néerlandais
Sanitair Total vervuilt auto’s zonder nrplak oudeisen camions
2 ans depuis

Desmet Linda
Néerlandais
Ideaal gelegen voor citytrip naar Antwerpen, maar voor ons was dit de laatste keer. Sanitair ongelofelijk smerig (uitwerpselen tegen de muren in het douche-gedeelte) en werd gedurende heel het weekend niet gereinigd. Je krijgt geen badge - je geraakt dus met de wagen niet terug op de camping, of je moet geluk hebben dat er toevallig iemand buiten rijdt. Voor veel toeristen is dit hun eerste indruk die ze krijgen van Antwerpen - een echte schande dus!!!!
2 ans depuis

ariane
Néerlandais
goede tijd gehad door de dingen die we hebben mee gemaakt, maar wat een zooi op die camping.
2 ans depuis

Els Derks
Néerlandais
Wat een smerige camping. Onvoorstelbaar dat een stadscamping er zo moet uitzien.onvriendelijk ontvangst. Smerig toiletblok, wat in 4 dagen niet gepoetst werd. Volle kliko's, ook 4 dagen. Echt zonde voor zo'n mooie stad.
2 ans depuis

Alois B.
Allemand
Dieser Platz ist das mieserabligste was ich in mehr als 25 Jahren Camping erlebt habe. Die Sani- Anlagen auf gar keinen Fall zu benutzen.So ein Platz würde in Deutschland innerhalb von 2 Std. von der Aufsichtsbehörde sofort geschlossen. 1 Stern für die Stadtnähe.
3 ans depuis