€23.1
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Tentes
Caravanes
Caravanes
Electricité
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
Pêche
4 / 5 (10 votes )

Camping Floreal Het Veen

Eekhoornlaan 1
2960, Sint-Job-in-'t-Goor
Belgique

Camping Floreal Het Veen est un site de camping avec 200 emplacements dans Sint-Job-in-'t-Goor, Belgique, dans la région de la Flandre. Camping Floreal Het Veen a wifi, un magasins du camping et un restaurant. Les chiens sont admis sur ce camping.

Sur Camping Floreal Het Veen Il est possible de camper avec un tente, un caravane ou un caravane. Outre le camping, il est possible de louer un bungalow mobile également. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux, jeu de boules et un court de tennis.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver et sèches-linges disponible

Caractéristiques du lieu

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles

Installations
Electricité
Connexion TV
Wifi
Magasins du camping
Pain au comptoir
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé

Recreation
Théatre/cinéma
Terrain de jeux
Animations pour enfants
Court de tennis
Zone minigolf
Pêche

Sanitaires
Tables à langer
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Nils
Néerlandais
Veel oude caravans. Van de 5 wc 3 zonder bril. Campingwinkel is niks. Personeel super vriendelijk. Plekken grootgenoeg stroom en water in de buurt. Mooie natuur in de omgeving. Dicht bij Antwerpen wat erg mooi is.
2 ans depuis

Fam Bos
Néerlandais
Wat een teleurstelling. Op deze camping terecht gekomen door de goede reviews, maar echt nooit meer. Als gast staat je caravan tussen de vaste staanplaatsen wat een en al rotzooi is. Voor kinderen is er werkelijk niets te doen, op een betonnen voetbal veldje na. Vier sterren? Eentje zou al overdreven zijn. De huuraccommodatie was goed en de dame bij de receptie erg vriendelijk. Maar de camping zelf is een verzameling vaste staanplaatsen van oude caravans onder een elctriciteitsmast, niet meer helaas.
2 ans depuis

Afra en Aad van der Gulik
Néerlandais
We waren er juli een nachtje. Te kort om een uitgebreide beoordeling te geven. De toerplaatsen bij de ingang waren prima. Verder de camping op heel veel vaste staanplaatsen. Heel veel slecht onderhouden. Dat deed de camping geen goed. De toiletgebouwen waren prima en goed onderhouden. Aankomst was niet zo logisch. je rijdt de ingang van de camping voorbij en na inschrijving moet men terug. Niet logisch was het ook en erg onhandig dat het kaartje voor de slagboom een paar honderd meter lopen teriug gebracht moest worden. Gevolg thaastige auto's achter ons. Er werd zeer veel met auto's op de camping gereden vooral waart wijstonden (in buurt uitgang).
2 ans depuis

Andreas
Néerlandais
Ik heb met danspartner en Griekse live-muziek duo Demis en Enricos op vrijdag 23 juli een Griekse avond georganiseerd op de camping en wij hebben enorm genoten van de zeer fijne en vriendelijke sfeer op deze leuke camping. Onze gastheer Ivan had een heerlijke Griekse maaltijd klaargemaakt. Een avond die we niet snel zullen vergeten. We hopen in de nabije toekomst nog eens terug te komen. Ivan bedankt !!!
2 ans depuis

sjef van der ven
Néerlandais
Deze camping hadden we in het verleden, zo'n 30 jaar geleden bezocht. In die tijd is de camping overgenomen en gemoderniseerd. Dat laatste is nog steeds actueel en voldoet aan de moderne kampeerder: verwarmde en schone toilet- en doucheruimtes in oktober, warm water en heerlijke, nette douches. Ook de ontvangst was erg vriendelijk en ontspannen. De plaats mocht je zelf kiezen. deze zijn behoorlijk groot en vaak vlakbij een waterpunt en stroomvoorziening. Van het restaurant hebben we geen gebruik gemaakt, was un deze tijd alleen in het weekend open. Het gehele terrein ziet er verzorgd en netjes uit met oog op de natuur. Ik heb een aantal uitzonderlijk mooie groepen paddenstoelen kunnen fotograferen. Uniek. We komen er zeker nog eens terug. De speciale najaar aanbieding was heel scherp geprijsd. Complimenten voor het totale team van de camping.
2 ans depuis

Ludo
Néerlandais
Geschikte camping voor kort en langverblijf. Wandelen en fietsen vanaf de camping. Ruime inkoop mogelijkheden op loopafstand, ook openbaar vervoer naar Antwerpen. Vriendelijk ontvangst. Propere sanitair. Ruime staanplaatsen. Wij verbleven eind September,begin Oktober met de caravan. Wij gaan zeker terug.
2 ans depuis

heksenkotje5
Néerlandais
Wat een geweldig restaurant, voor heel weinig geld een heerlijke griekse maaltijd, griekse avond met animatie. Fijn personeel en een SUPER kok. Gaan hier zeker nog eens een dagje naar toe voor animatie. Ook mooie camping en gezelligheid ten top. SUPER Hebben ook over deze camping gewandeld en het is hier geweldig. Schoon,leuke sfeer en gemoedelijk volk. Een camping waar je WELKOM bent.
2 ans depuis

snelhaan
Néerlandais
Een weekendje een stacaravan geboekt in de buurt van Antwerpen. Niet geweten dat de omgeving ook zeer de moeite waard is. Het is erg leuk fietsen in de buurt; de verdedigingslinie van Antwerpen is erg interessant. Op zondag, hoe vreemd het ook mag klinken, is het erg leuk om door de havens te touren: het maffe kerktorentje van Wilmarsdonk, midden tussen de zeecontainers en wat ook erg leuk is : bezoek het piepkleine dorpje Lillo en neem de veerboot naar het uitgestorven Doel. Er zijn inmiddels splinternieuwe stacaravans op de camping maar wij hebben een oudere gehuurd, die overigens brandschoon en goed uitgerust was. Bovendien liggen deze stacaravans buiten de camping zodat je veel privacy hebt. Ernaast is wel een jongeren-vakantieoord (soort scouting) Die hoor je wel, want ze hadden lol, maar het doet strak georganiseerd aan. Absoluut geen last van gehad, ook 'avonds niet. De eigenaresse en het personeel van de camping zijn super-gastvrij. Geen moeite is teveel. Erg vriendelijk. Top!
2 ans depuis

michel en denise
Néerlandais
Boven de ingang staan 4 sterren. Nou dat is toch wel schromelijk overdreven. Dan hoort er in ieder geval nog wel een zwembadje en een campingwinkeltje op de camping. En toiletpapier in de wc's. Jaren geleden heb ik dat voor het laatst meegemaakt, dus eerst op zoek naar de winkel om wat te kopen. De douches zijn sterk verouderd, alhoewel het water lekker warm was. Maar ik stond in die douchebak en dacht alleen maar, wat loop ik hier op. Als ik onder de douche sta en omhoog kijk, dan kijk je tegen een zwart plafond aan. En ook zo leuk: verlichting in de ruimte voor de wc deur, in de wc hangt geen lamp. Je moet het hebben van het licht dat boven en onder erdoor schijnt. Een patatje halen (flinke bak) is daarentegen weer heel goedkoop). Wij stonden op het kampeerveldje tegenover de receptie. Eigenlijk sta je daar buiten de camping, want de rest van de camping moet je betreden met een kaart. Een overnachtingscamping, maar meer ook niet.
2 ans depuis

henkmeijer49
Néerlandais
Rommelige camping. verouderd sanitair. winkel en snackbar waren 2 dagen gesloten. Geen 4 sterren waardig. Personeel wel vriendelijk.
2 ans depuis