€27
per natt
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
Tält
Husvagn
Husbil
Elektricitet
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
2.5 / 5 (22 röster )

Camping De Molen

Jachthavenweg z/n
2050, Antwerpen
Belgien

Camping De Molen är en camping med 72 platser i Antwerpen, Belgien, som ligger i regionen Antwerpen. Camping De Molen har wifi och en inomhuspool. Hundar är tillåtna.

På Camping De Molen är det möjligt att campa på en tält, en husvagn eller en husbil Förutom camping går det även att hyra en mobil bungalow . Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en minigolfplats.

Camping De Molen erbjuder sanitärfaciliteter för de som har handikapp eller liknande.

Kännetecken för plats

Typ av camping
Bondcamping

Logi
Tält
Husvagn
Husbil
Mobila bungalows
Lägenheter

Faciliteter
Elektricitet
TV-anslutning
WiFi
Campingshop
Bröd på plats
Snacksbar
Restaurang
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga
Öppet året om
Nudister
Ungdomsgrupper

Rekreation
Lekplats
Barnanimation
Simma in naturligt vatten
Utomhuspool
Tennisplan
Minigolfplats
Fiske

Sanitär
Skötrum
Tvättstugor
Rullstolssanitär
Tvättmaskiner
Torktumlare


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Jules
Nederländska
Als doorgewinterde kampeerders is dit een nieuwe ervaring voor ons... Er bevindt zich een club vlakbij de camping die enorm veel lawaai produceert en de bezoekers gedragen zich alsof ze zich in jouw camper bevinden... Ik zou eerder kiezen voor een parkeerplaats dan dit :( dit was de laatste keer dat we hier komen!
3 månader sedan

Marcel
Nederländska
City Camping Antwerp is sinds april 2021 de nieuwe naam voor Camping de Molen!Maar niet alleen de naam is nieuw.Ontvangst is vriendelijk.Terrein is zeer goed verzorgd, plaatsen zijn ruim, schaduwrijk.Sanitair is verouderd maar netjes opgeknapt, proper.Geen bar, restaurant of winkel.Zwembad om de hoek, padelbanen, skatepark. Restaurants op loopafstand.Met de gratis overzetboot (te voet of met de fiets) ben je in 15 min. hartje Stad.Iéts verder de bijna 100 jaar oude voetgangerstunnel, waar je ook met de fiets doorgeen kunt.Op linkeroever div. winkels, bakker.Kortom: dé plek voor een korte kampeervakantie, bijna hartje Antwerpen!
2 år sedan

Barbara
Nederländska
De nieuwe eigenaars zorgden voor een leuke, aangename stadscamping. Ideale ligging om een bezoekje te brengen aan Antwerpen. Gratis veerboot, fiets-voetgangstunnel op wandelafstand. Fietsverhuur op de camping. Sanitair is netjes. Mooie ruime kampeerplaatsen. Heel vriendelijke ontvangst!
2 år sedan

thomas pieters
Nederländska
De kleine camping is zeer goed gelegen. Vlak bij het stadscentrum. De ontvangst is hartelijk. Camping heeft geen winkel, wel veel horeca in de buurt.
3 år sedan

Midas de Haas
Nederländska
Wij voelden ons beschaamd voor onze mede jongeren. Een herrie camping, tot 1 uur snachts lawaai, en zonder handhaving. De eigenaren zijn er niet en laten anderen de boel zelf oplossen. Sanitair valt wel mee, maar mag schoner. Prullenbakken overvol en medewerkers geen benul van prijzen en dergelijken. De locatie is goed, in 10 minuten in het Centrum met de fiets. MAAR GA HIER NIET HEEN, Kies zeker eerder een hotel of een camping verder weg. Als de eigenaren dit lezen: Schaam je en maak je camping beter! Dit is verschrikkelijk voor de mooie stad Antwerpen
3 år sedan

Mariska
Nederländska
Hele dag en avond harde muziek en totaal geen toezicht. Onze klacht hierover werd afgedaan met : we kunnen er niks aan doen, het is een doorreis-camping. Verschrikkelijke plek!
3 år sedan

Andy Weerders
Nederländska
Wij komen al enkele jaren op camping de molen als we op stap gaan in Antwerpen. De ontvangst is steeds hartelijk en correct. De camping is al wat ouder maar het blijft een mooi domein op een geweldige ligging. Het naastgelegen zwembad is enkel in de zomer open.
3 år sedan

Sneyders
Nederländska
Sanitair Total vervuilt auto’s zonder nrplak oudeisen camions
3 år sedan

Desmet Linda
Nederländska
Ideaal gelegen voor citytrip naar Antwerpen, maar voor ons was dit de laatste keer. Sanitair ongelofelijk smerig (uitwerpselen tegen de muren in het douche-gedeelte) en werd gedurende heel het weekend niet gereinigd. Je krijgt geen badge - je geraakt dus met de wagen niet terug op de camping, of je moet geluk hebben dat er toevallig iemand buiten rijdt. Voor veel toeristen is dit hun eerste indruk die ze krijgen van Antwerpen - een echte schande dus!!!!
3 år sedan

ariane
Nederländska
goede tijd gehad door de dingen die we hebben mee gemaakt, maar wat een zooi op die camping.
3 år sedan

Els Derks
Nederländska
Wat een smerige camping. Onvoorstelbaar dat een stadscamping er zo moet uitzien.onvriendelijk ontvangst. Smerig toiletblok, wat in 4 dagen niet gepoetst werd. Volle kliko's, ook 4 dagen. Echt zonde voor zo'n mooie stad.
3 år sedan