€27
pro Nacht
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Zelte
Wohnwagen
Camper
Strom
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
2.5 / 5 (21 stimmen )

Camping De Molen

Jachthavenweg z/n
2050, Antwerpen
Belgien

Camping De Molen ist ein Campingplatz mit 72 Stellplätzen in Antwerpen, Belgien, in der Region Flandern. Camping De Molen hat wifi und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt.

Auf Camping De Molen ist es möglich mit ein zelt, ein wohnwagen oder ein camper zu campen. Neben Camping ist auch das mieten möglich ein mobiler bungalow. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein minigolf bereich.

Camping De Molen bietet Behinderten Gerechte sanitäre Einrichtungen.

Merkmale von Ort

Camping Typ
Farmer camping

Unterkunft
Zelte
Wohnwagen
Camper
Mobilbungalows
Wohnung

Anlagen
Strom
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Brot an Ort
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Ganzjährig geöffnet
Nudisten
Jugendgruppen

Unterhaltung
Spielplatz
Kinder-Animation
Schwimmen Sie in natürlichen Wasser
Freibad
Tennisplatz
Minigolf bereich
Angeln

Sanitär
Babywickeleinrichtungen
Waschkabinen
Rollstuhlsanitär
Waschmaschinen
Wäschetrockner


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Marcel
Niederländisch
City Camping Antwerp is sinds april 2021 de nieuwe naam voor Camping de Molen!Maar niet alleen de naam is nieuw.Ontvangst is vriendelijk.Terrein is zeer goed verzorgd, plaatsen zijn ruim, schaduwrijk.Sanitair is verouderd maar netjes opgeknapt, proper.Geen bar, restaurant of winkel.Zwembad om de hoek, padelbanen, skatepark. Restaurants op loopafstand.Met de gratis overzetboot (te voet of met de fiets) ben je in 15 min. hartje Stad.Iéts verder de bijna 100 jaar oude voetgangerstunnel, waar je ook met de fiets doorgeen kunt.Op linkeroever div. winkels, bakker.Kortom: dé plek voor een korte kampeervakantie, bijna hartje Antwerpen!
1 Jahr vor

Barbara
Niederländisch
De nieuwe eigenaars zorgden voor een leuke, aangename stadscamping. Ideale ligging om een bezoekje te brengen aan Antwerpen. Gratis veerboot, fiets-voetgangstunnel op wandelafstand. Fietsverhuur op de camping. Sanitair is netjes. Mooie ruime kampeerplaatsen. Heel vriendelijke ontvangst!
1 Jahr vor

thomas pieters
Niederländisch
De kleine camping is zeer goed gelegen. Vlak bij het stadscentrum. De ontvangst is hartelijk. Camping heeft geen winkel, wel veel horeca in de buurt.
2 Jahre vor

Midas de Haas
Niederländisch
Wij voelden ons beschaamd voor onze mede jongeren. Een herrie camping, tot 1 uur snachts lawaai, en zonder handhaving. De eigenaren zijn er niet en laten anderen de boel zelf oplossen. Sanitair valt wel mee, maar mag schoner. Prullenbakken overvol en medewerkers geen benul van prijzen en dergelijken. De locatie is goed, in 10 minuten in het Centrum met de fiets. MAAR GA HIER NIET HEEN, Kies zeker eerder een hotel of een camping verder weg. Als de eigenaren dit lezen: Schaam je en maak je camping beter! Dit is verschrikkelijk voor de mooie stad Antwerpen
2 Jahre vor

Mariska
Niederländisch
Hele dag en avond harde muziek en totaal geen toezicht. Onze klacht hierover werd afgedaan met : we kunnen er niks aan doen, het is een doorreis-camping. Verschrikkelijke plek!
2 Jahre vor

Andy Weerders
Niederländisch
Wij komen al enkele jaren op camping de molen als we op stap gaan in Antwerpen. De ontvangst is steeds hartelijk en correct. De camping is al wat ouder maar het blijft een mooi domein op een geweldige ligging. Het naastgelegen zwembad is enkel in de zomer open.
2 Jahre vor

Sneyders
Niederländisch
Sanitair Total vervuilt auto’s zonder nrplak oudeisen camions
2 Jahre vor

Desmet Linda
Niederländisch
Ideaal gelegen voor citytrip naar Antwerpen, maar voor ons was dit de laatste keer. Sanitair ongelofelijk smerig (uitwerpselen tegen de muren in het douche-gedeelte) en werd gedurende heel het weekend niet gereinigd. Je krijgt geen badge - je geraakt dus met de wagen niet terug op de camping, of je moet geluk hebben dat er toevallig iemand buiten rijdt. Voor veel toeristen is dit hun eerste indruk die ze krijgen van Antwerpen - een echte schande dus!!!!
2 Jahre vor

ariane
Niederländisch
goede tijd gehad door de dingen die we hebben mee gemaakt, maar wat een zooi op die camping.
2 Jahre vor

Els Derks
Niederländisch
Wat een smerige camping. Onvoorstelbaar dat een stadscamping er zo moet uitzien.onvriendelijk ontvangst. Smerig toiletblok, wat in 4 dagen niet gepoetst werd. Volle kliko's, ook 4 dagen. Echt zonde voor zo'n mooie stad.
2 Jahre vor

Alois B.
Deutsch
Dieser Platz ist das mieserabligste was ich in mehr als 25 Jahren Camping erlebt habe. Die Sani- Anlagen auf gar keinen Fall zu benutzen.So ein Platz würde in Deutschland innerhalb von 2 Std. von der Aufsichtsbehörde sofort geschlossen. 1 Stern für die Stadtnähe.
3 Jahre vor