€28
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 May till 30 September
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (19 votes )

Schwimmbad-Camping Hall

Scheidensteinstr. 26
6060, Hall in Tirol
Austria

Schwimmbad-Camping Hall is a campsite with 85 pitches in Hall in Tirol, Austria, located in the Tyrol region. Schwimmbad-Camping Hall has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Schwimmbad-Camping Hall it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sauna, a tennis court, a table tennis table, a golf court, a minigolf area and bike rental.

Schwimmbad-Camping Hall offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Fishing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Marco R
Dutch
Wij hebben ruim 2 weken hier gestaan, maar het is ons slecht bevallen. De plekken zijn enorm klein en wij hadden op enig moment 3 caravans en 1 tent op 3 plekken staan??? Dit ' probleem moesten we zelf maar met elkaar oplossen??? Veel lawaai van de naburige minigolf/restaurant dat al om half 7 begon en duurde tot 23:00... Weinig volk dat lang blijft, en deze camping is vooral een trekkers camping richting Italie waardoor er weinig sfeer is. Onze conclusie: mooi land, mooie regio maar een camping die wel potentie heeft, maar het management is ronduit slecht... Wij gaan hier iig nooit meer naar toe
1 year ago

Aard Jan
Dutch
Ongezellig kampeerterrein, na regen geen onderhoud aan ondergelopen plekken en daardoor modderpoel, ongeïnteresseerd en onvriendelijk receptiepersoneel, moesten dankzij tip 'vvv' zelf vragen om de gratis campingcard die recht geeft op vrij reizen met openbaar vervoer, niet-oostenrijk waardig gastvrij verblijf, sanitair matig, afvalplek te zichtbaar. Verder totaal geen medewerking bij verloren geraakt pakket. Camping ligt tussen tennisbaan en groot zwembadcomplex in. Niet rustig dus! Wat ons betreft geen aanrader en zeker geen herhaling waard! Innsbruck en omgeving is wel prachtig maar dan andere camping! En bij het ernaast gelegen minigolfbaan is het heerlijk eten en heel gastvrij vertoeven!!
1 year ago

Wilma
Dutch
Deze camping is absoluut geen camping voor een langdurig verblijf. Wij hebben hier 2 weken gekampeerd. De standplaats was veel kleiner dan wat beloofd was bij het boeken. De caravan (6m met dissel) kon hier onmogelijk staan. Reviews leken positief. Achteraf blijkt dat deze behoorden bij de vorige beheerder welke helaas niet meer actief was op deze camping. De huidige beheerder (gemeente ambtenaar) was absoluut niet betrokken en zichtbaar op de camping. We hebben een gesprek aangevraagd met deze beheerder omdat de dame van de receptie (achteraf blijkt dit de dochter van de beheerder te zijn) niet instaat was om samen naar een oplossing te zoeken. Zij vond dat we prima 2 weken op de weg konden staan. Met de beheerder was echter niet te praten. Hij reageerde zeer onredelijk. De standplaatsen zijn kapot gereden doordat er veel doorreis verkeer met campers zijn. De badmeester was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad is ook prachtig.
1 year ago

Smit
Dutch
Door de hoge bomen is het een donkere camping bij slecht weer. Geldt niet voor het tentenveld, dat overigens niet horizontaal is. Sanitair vonden wij prima, maar de stortplaats voor het chemisch toilet is een automaat die 2 euro per keer kost. Camping ligt in het dorp, met verkeerslawaai en bouwactiviteiten. Kapot gereden kavels werden onmiddellijk gerepareerd met zand. Vriendelijk personeel, maar geen camping voor een lang verblijf. Zwembad is bij 'slecht' weer gesloten, terwijl het dan nog prima weer kan zijn om baantjes te trekken. Openingstijden worden niet aangegeven. Geschikt voor op de fiets naar Innsbruck. Restaurant niet geprobeerd.
2 years ago

birri
Dutch
zoals een eerdere review, ook ik kende het(meerdere jaren) als een gezellige, fijne en vooral schone camping. Helaas was dit niet meer onze ervaring. Mijn kinderen hebben zich zeer goed vermaakt op het zwembad en in de omgeving is veel te doen.Jammer dat het( inderdaad) een trekkerscamping is geworden. Dit was ook te zien aan de plaatsen, die kapot gereden waren. Zo jammer, want het was een fantastische camping, met een geweldige sfeer. En dit kan nog steeds.Er was 1 receptioniste die heel goed begreep hoe je mensen het beste kunt helpen. De badmeester was ook heel behulpzaam. Maar zij waren niet de beheerders, maar wel het meeste in zicht. Beheerder hebben wij niet gezien.Ik ga een mail schrijven, met wat tips en ik hoop dat ze er iets mee gaan doen. Want als het sanitair schoon is, willen mijn kinderen en wij graag terug!!ps een tafeltennnistafel , een muziekavond, een schoon sanitair zijn al een begin.
2 years ago

Anneke
Dutch
Mooie omgeving, prachtig zwembad. Helaas geen familiecamping. Er is niks voor kinderen, geen tafeltennistafel oid. Het is een trekkerscamping, geen plek om lang te staan.
2 years ago

Fam. Hooning
Dutch
14 jaar geleden zijn we hier geweest met onze kinderen en we wilden graag nog eens terug. Helaas is de gezellige familiecamping verworden tot een doorgangscamping van en naar Italië. Dit is mede te wijten aan het ontbreken van een betrokken campingbeheerder. Drie jaar geleden legde Herbert Niedritz zijn ziel en zaligheid nog in de camping met muziek, belangstelling en controles op schoonmaak en geluidsoverlast. Nu hij met pensioen is en er een nieuwe campingbeheerder is, gaat niet eens de poort meer dicht ‘s nachts, wat een onveilig gevoel geeft. De beheerder is wel vriendelijk, maar ook onzichtbaar op de camping. In anderhalve week heb ik hem 1 keer gezien. De meisjes van de receptie zijn ook aardig, maar als het hun tijd is, sluiten ze de boel gewoon af. Kom je na 7 uur aan, dan zoek je het maar uit. De sfeer is onpersoonlijk. Positief is natuurlijk het prachtige gemeentezwembad, dat gelukkig onveranderd is gebleven.
2 years ago

Bart
Dutch
Sanitair is gedateerd en vies. Licht gaat uit na 20:30 uur. Sta je dus in het donker… Beheerder is niet vriendelijk, restaurant is dicht.
2 years ago

Vas1958
Dutch
Leuke kleine camping. Vriendelijke ontvangst. Mooie plekken. Prima sanitair. Het restaurant was boven verwachting. Kwaliteit/prijsverhouding is top. Zwembad ziet er heel verzorgd uit met mooie ligweides. Wij hebben hier geen gebruik van gemaakt.
3 years ago

Woodie
Dutch
Gemeentecamping met goede voorzieningen, gratis toegang tot openbaar zwembad Restaurant hoort bij camping en zwembad, dit is meer een veredelde kantine Receptionist zit er al 52 jaar en dat is soms te merken
3 years ago

Marjolein
Dutch
Basic camping met toegang tot een geweldig zwembad. Op de bonnefooi in het hoogseizoen aangedaan onderweg naar Italië. Eigenlijk zou er geen plek zijn, maar de vriendelijke eigenaar kon ons toch nog ergens neerzetten. Wegens goed succes een extra dagje gebleven.
3 years ago

Bosman
Dutch
Super leuke en gemoedelijke camping waar we op doorreis naar Italië twee nachten hebben gestaan. Zwembad is fantastisch (gratis toegang met kaartje voor 10 euro borg) Van de beheerder hebben wij geen last gehad, vriendelijke man. Sanitair netjes en schoon, kortom een aanrader!
3 years ago

Mark
Dutch
Kleine camping. Dichtbij de snelweg. Fantastisch zwembad. Plekken met en zonder schaduw. Veel verloop door 'overnachters'. Eigenlijk zonde want het heeft een fantastisch, verwarmd(!), zwembad met duiktoren (9m hoog) en voor jong en oud een glijbaan en 2 baby/kinderbadjes. Er is een hele grote ligweide bij het zwembad met genoeg bomen om evt in de schaduw te liggen. Er zijn voldoende toiletten en omkleedruimtes. Er zijn twee terrassen waar ijs, drinken en wat eten te verkrijgen is. Daarnaast is Hall een leuk historisch dorpje met leuke (echte) winkels. Innsbruck is op 10km afstand en met auto of trein (station 15 min lopen). Verder in Tirol natuurlijk veel vertier te vinden, bv de Sommerrodelbahn in Mieders. De camping heeft ook een eenvoudig restaurantje en je kunt bij de beheerder broodjes bestellen. De sanitaire voorzieningen zijn hartstikke prima en schoon. De wifi is gratis en werktprima. We hoorden dat de beheerder soms humeurig kan zijn, hebben wij niets van gemerkt. Wat je zendt krijg je terug!?
3 years ago