€18.5
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 May till 30 September
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
Dogs
Washing machines
4 / 5 (9 votes )

Campingplatz Judenstein

Judenstein 40
6074, Rinn
Austria

Campingplatz Judenstein is a campsite with 30 pitches in Rinn, Austria, located in the Tyrol region. Campingplatz Judenstein has wifi, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Campingplatz Judenstein it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a sauna, a tennis court, a table tennis table and a golf court.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Fishing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Marco
Dutch
Op onze zoektocht naar een overnachtingscamping op onze reis naar italie hier uit gekomen. Wat een heerlijk rustig plekje, in plaats van 1nacht 3 nachten gebleven rust en ruimte wordt hier met hoofdletters geschreven. Met de kabelbaan in Tulfnes omhoog en genoten van het fenomenale uitzicht. Heerlijk gewandeld. Voor de overnachters: vertrekken kun je zo vroeg je maar wilt!!!! Nadeel voor mij; stijl stuk in de weg naar rinn/judenstein. Mijn combi (alfa 166 2.5 v6 met tec 510 tdf) had er wat moeite mee.
3 years ago

W. Meyers
Dutch
Vriendelijke en gemoedelijke eigenares en algehele sfeer op de camping. Vrij veel gasten die maar kort bleven, ondanks de wat moeilijker bereikbaarheid vanaf de snelweg. Verschillende aardige wandelroutes in de directe omgeving. Capaciteit van het schone sanitair is wat beperkt. De kleine afwasruimte is heel krap in de avondspits.
3 years ago

Fam de Kok
Dutch
Op deze eenvoudige camping was alles aanwezig in goede staat. Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook goede wifi. De kerktoren houdt s' nachts op met het aangeven van de uren. Het ligt wel op afstand van de autoweg via kleine wegen. Je kunt dit ook als een voordeel zien.
3 years ago

H bakker
Dutch
Simpele camping, met prima ligging om bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken. Bij bezoek langer dan 3dagen, krijg je een gastenkaart met gratis busvervoer,en kortingen of gratis bergliften. Aanrader:loop de zirbenroute. Jammer dat deze camping veel gebruikt wordt als doortrek camping naar Italië. Vooral in het weekend wil men vroeg de Brennerpas over, en wordt er soms weinig rekening met overige gasten gehouden. Bakker komt iedere ochtend op de camping. O ja de kerkklok, die luidt inderdaad.
3 years ago

Pascale
Dutch
Op doorreis naar Italie op deze camping terecht gekomen. Net als je denkt dat je op het einde van de wereld bent kom je bij een hotel een kerk en deze camping. Eigenlijk is het een soort grote achtertuin, een groot grasveld met hier en daar wat bomen. Een keurig toiletgebouw staat centraal op het veld. Super vriendelijke mevrouw bij de "receptie". Was eigenlijk een tuinhuis. Aan de andere kant van de kerk was een groot voetbalveld. Voor ons geen camping voor langere tijd maar voor mensen die echte rust zoeken en gaan voor een prachtige omgeving misschien wel ideaal.
3 years ago